featured

En Beğenilen CBC Dizilerinden FBI: International ile Ekranlarda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

FBI dizisi hayatımıza ilk kez 2018 yılında girmişti. CBS ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi, proje yapımcısı ve senaristi Dick Wolf’un keyifli sunumu sayesinde kısa zaman içinde ciddi bir izleyici kitlesine sahip olmuştu. 2018’in popüler yapımlarından biri olan FBI’ın üç sezonu severek izlendi. Konusuyla ve Dick Wolf’un zengin sunumuyla popülerleşen dizi FBI hakkında diğer detaylar için buyurun yazımıza…

İlk Spinoff Dizi: FBI Most Wanted

FBI’ın ilk sezonunun bitirileceği günün arifesinde CBS ekranlarında yayınlanan FBI: Most Wanted isimli dizinin özel bölümü çok konuşulmuştu. Bu özel bölümle birlikte ilk spinoff dizi unvanını almıştı. 2018’den bu yana CBS ekranlarında izlediğimiz FBI ve FBI: Most Wanted, kanaldaki diğer dizilere zirveyi kaptırmadan günümüze kadar gelebilmiş. 

FBI: International Basına Duyuruldu

FBI: Most Wanted’ın başrol koltuğunda Julian McMahon oturuyordu. Dizinin ikinci sezonu bitirirken yapımcı ve senarist Dick Wolf, FBI’ın üçüncü dizisi olan FBI: International dizisini basına duyurdu. Kanal, FBI dizisinin uzantısı olan FBI: Most Wanted’ın üçüncü sezonuna onaylarken FBI’ın dördüncü sezonuna da onay verdi. Ayrıca CBS, FBI International projesiyle FBI’ı ilk defa uluslararası sularda izleyeceğiz. 

Efsane ikiliyi Carter Redwood ve Christiane Paul canlandıracakYine Dick Wolf’un kaleminden çıkan FBI: International dizisi, Amerikalıları koruyabilmek için farklı ülkelere giden bir ajan grubunu ele alıyor.

The Long Road Home projesinden tanıdığımız Carter Redwood ve Counterpart programında severek izlediğimiz Alman asıllı oyuncu Christiane Paul dizinin başrollerini paylaşan iki başarılı isim. Alman aktris Christiane Paul dizide bir Europol ajanını canlandırırken, Carter Redwood ise FBI Fly Team isimli bir ekibin üyesi olacak.

FBI: International 21 Eylül’de CBS Ekranlarında Yayınlanmaya Başladı 

Efsane ikili, merkezi Budapeşte’de olan bir istihbarat merkezinde görev yapan ve dünyanın çeşitli yerlerine seyahat ederek pek çok problemle baş etmeye çalışacak. Bu sorunlarla uğraşırken silah kullanmak yerine akılcı çözümler üreterek izleyenlerini kendilerine hayran bırakacak. İlk defa 21 Eylül’de ekranlara gelen FBI: International dizisi, şimdiden geniş bir hayran kitlesi elde etmiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!