featured

Vodafone Red Tarifeleri 2022 Listesi | Vodafone Red Tarifeleri ve Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vodafone red tarifeleri 2022 zengin içeriği ve uygun fiyatlı oluşu ile büyük beğeni topluyor. Türkiye’nin en sevilen ve tercih edilen operatörlerinden biri olan Vodafone, yüksek çekim gücü sebebiyle her yerde konforlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Bunun yanı sıra Vodafone, müşterilerinin beklentisini karşılayan ve her bütçeye uygunluk sağlayan onlarca farklı tarife de barındırabiliyor. Peki, Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde dikkat çekenler hangileri? Vodafone red tarifeleri faturasız ve faturalı hatlarda değişiyor mu? İşte, detaylar…

Vodafone Red Tarifeleri 2022 | Vodafone Tarifeler Listesi

Vodafone tarifeler listesi denildiğinde, Red tarifelerinin bir adım önde olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Bu tarifelerin kimisi faturalılar için, kimisi ise faturasız hatlar için kullanılabilecektir. Bunun yanı sıra yeni abone ve eski abonelere göre de tarife içeriği ve ücretlendirmelerinde değişiklik yapılabilecektir.

En çok merak edilen konulardan biri olan Turkcell taahhüt sorgulama nasıl yapılır konusu için bu yazıya göz atabilirsiniz. 

1- Red 10 Tarifesi

Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde en çok tercih edilenlerden bir tanesi red 10 tarifesidir. Vodafone redli 10 tarifesi olarak bilinen bu paket ilk 12 ay boyunca 59 TL’dir. Sonraki aylarda ise paket içeriği 89 TL olarak güncellenmektedir.

Vodafone red 10 tarifesi içerisinde 10 GB internet, 1500 dakika her yöne konuşma ve 250 SMS hakkı bulunmaktadır. Ayrıca bu tarife ile Vodafone kullanıcıları ve sabit hatlarla konuşmak sınırsızdır. Vodafone 10 gb tarifesi sayesinde interneti ve konuşma dakikalarınızı doya doya kullanabilmeniz mümkün olacaktır.

2- Red 15 Tarifesi

Vodafone red 15 tarifesi, Vodafone red tarifeleri 2022 arasında sık tercih edilen bir içeriktir. Vodafone red 15 tarifesi özellikleri gereğince, sabit hat ve Vodafone içi konuşmaların tamamı sınırsız olarak yapılabilecektir.

Vodafone red tarifeleri faturalı ve faturasız yeni gelen hatlar için seçilebilen pakette 15 GB internet bulunmaktadır. Buna ek olarak ise 1500 DK her yöne konuşma ve 250 SMS içeriği bulunmaktadır. Ayrıca bu paket içeriğinde Vodafone Pass özelliği de bulunduğundan, Whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya platformları ücretsiz olarak kullanılabilecektir. 79 TL olarak ücretlendirilen bu tarife kontratsız kullanıldığı takdirde 109 TL olacaktır.

3- Vodafone Red Tarifeleri 2022 : Red 15 Plus Tarifesi

Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde yer alan bu kampanya hem faturalı hem de faturasız kullanıcılar tarafından tercih edilebilecektir. Vodafone red 15 plus tarifesi özellikleri bakımından diğer kampanyalardan ayrılmaktadır.

Bu tarife sayesinde Vodafone Pass kapsamında yer alan uygulamalardan ücretsiz olarak yararlanılabilmektedir. Bunun yanında Vodafone red tarifeleri 2022 kullanıcıları gibi bu tarife ile de, Vodafoneli ve sabit hatlı telefonlar ile ücretsiz olarak konuşulabilecektir. Tarife içeriğinde 2000 DK her yöne dakika, 15 GB internet ve 250 SMS içeriği bulunmaktadır. Bir yıl taahhütlü olarak kullanıldığında tarife için belirlenen ücret 95 TL’dir. Kontratsız halinde ise 125 TL ödeme yapılması gereklidir.

4- Red 20 Plus Tarifesi

Vodafone red tarifeleri 2022 listesinde yer alan red 20 yoğun internet kullanan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmıştır. Bu tarifede de Vodafone Pass özelliği bulunduğundan en çok tercih edilen sosyal medya uygulamaları ücretsiz olarak kullanılabilecektir. Eski ve yeni kullanıcılar için tercih edilebilecek bu tarife yeni aboneler için 125, eski aboneler için ise 135 TL’dir.

Vodafone red 20 plus tarifesi özellikleri arasında Vodafone içi ve sabit hatlarla ücretsiz konuşma bulunmaktadır. Vodafone red 20 plus tarifesi avantajları incelendiğinde Video pass, müzik pass, iletişim pass gibi pek çok uygulamayı ücretsiz olarak kullanma imkanı sunduğu görülmektedir.

Vodafone red tarifeleri 2022 arasında olan Red 20 plus içerisinde 20 GB internet, 3000 dk her yöne konuşma ve 250 SMS bulunmaktadır.

5- Vodafone Red Sınırsız Eğlence

Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde bulunan bu paket aslında Vodafone maksi kampanyası gibi tatmin edici bir tarifedir. İlk 3 ay 144 TL olan bu pakete daha sonraki 9 ay 169 TL ödeme yapılmaktadır. Sosyal medya, müzik, video gibi bazı kategorilere ait uygulamalarda ücretsiz kullanım imkanı sunan bu tarife 3500 dk her yöne konuşma süresine sahiptir.

Bunun yanı sıra, 250 SMS ve 45 GB internet hediyesi bulunmaktadır. Ayrıyeten sabit hatlar ve Vodafone hattı bulunan kullanıcılarla tamamen ücretsiz olarak konuşulabilecektir. Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde yer alan bu tarife, sosyal medyayı bolca kullanan ve sık telefonla konuşan kişiler için ideal bir seçim olabilecektir.

6- Red Sınırsız Sosyal 25 GB+5 GB

Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde bulunan Genç red, totalde 30 GB internet kullanımı sunmaktadır. 2000 dk her yöne konuşma süresi bulunan tarifede Vodafoneliler ve sabit hatlarla konuşmak sınırsızdır. 250 SMS hakkı bulunan tarife çok sayıda uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilme imkanı sunmaktadır.

3 Ay Netflix hediyesi ve 12 ay boyunca 5 GB hediye bulunmaktadır. İlk 3 ay 99 TL ödemesi bulunan tarifeye sonraki 9 aylık süre boyunca 119 TL ödenebilecektir. Vodafone red tarifeleri 2022 arasında bulunan tarife oldukça kullanışlı olup, hemen her bütçeye de hitap edebilecektir.

7- Vodafone Red Video 35 GB

Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde yer alan bu tarife Vodafone hiper kampanyası gibi, sınırsız video izleyebilme imkanı vaad etmektedir. Eski tarifelere ek olarak geliştirilen bu tarifede sosyal medya platformlarının büyük bir kısmı, ücretsiz olarak kullanılabilecektir.

35 GB sınırsız internet içeriği bulunan tarifede 3000 her yönde dakika ve 250 SMS hakkı bulunmaktadır.

Vodafone red tarifeleri faturasız ya da faturalı hatlar için kullanılabilen bu içerikte ilk bir yıl boyunca her ay ek 5 GB tanımlanmaktadır. Son olarak Vodafone red tarifeleri 2022 içerisinde bulunan bu tarifede ilk 3 ay Netflix kullanımı tamamen ücretsizdir. İlk 3 ay 124 TL ödemesi bulunan tarife için daha sonraki 9 ay 149 TL ödenmelidir.

8- Red Sınırsız İletişim 20 GB

Vodafone red tarifeleri 2022 arasında olan Red sınırsız iletişim 20 GB adından da anlaşılacağı üzere 20 GB internet kullanımı sunabilmektedir. 1000 DK her yöne konuşma süresi bulunan tarifenin SMS içeriği ise 250 olarak belirlenmiştir. Bu tarifeye katıldığınızda Vodafonelular ve sabit hatlılar ile tamamen sınırsız konuşulabilecektir.

YouTube video

Üstelik bu tarifede Sınırsız Tiktok kullanmak isterseniz yalnızca 15 TL ödeyerek kullanım fırsatı bulabilirsiniz. Vodafone red tarifeleri 2022 arasında olan ve ilk 3 ay 57 TL ödemesi bulunan tarifenin sonraki aylarda ücreti ise 69 TL’dir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!