featured

Whatsapp Alışveriş Artık Mümkün!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Whatsaap alışveriş özelliği ile online alışverişte yeni bir döneme girildi. En popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Whatsapp, yeni bir özellikle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarıyor. Anlık olarak mesajlaşabildiğiniz, sesli ya da görüntülü arama gerçekleştirebildiğiniz Whatsapp uygulaması üzerinden artık alışveriş de yapabileceksiniz. Whatsapp alışveriş detayları için buyurun yazımıza…

Facebook ve Instagram’dan Sonra Şimdi de Whatsapp Alışveriş 

Hatırlarsanız dev şirketlerden biri haline gelen Facebook, Instagram üzerinden alışveriş yapılmasını kolaylaştırmıştı. Şimdi ise mesajlaşma konusunda çığır açmış bir popülerliğe sahip olan Whatsapp, Whatsapp alışveriş ile bu kervana dahil oluyor.

Küresel bir salgın yaşandığını göz önünde bulundurursak e-ticaretin nasıl bu kadar fazla geliştiğini anlayabiliriz aslında. Evlerimizden alışveriş yapma isteğimizin büyük bir oranda arttığı aşikar. Durum böyle olunca e-ticaret tarafında da rekabet bir o kadar büyük.

Popüler uygulamalar alışveriş özelliğini bünyelerine dahil ederek kullanıcılarını sevindiriyor ve böylece adından söz ettirmeyi başarıyor. Küçük veya büyük ticari işletmeler eklenen Whatsapp alışveriş sayesinde hizmetlerini ya da ürünlerini tüketiciye doğrudan sunabilecek. Tüketici kolaylıkla hizmet ya da ürün hakkında daha detaylı bilgiye erişirken aynı zamanda rahatlıkla Whatsapp alışveriş yapabilecek.

Carts ile Beğendiğiniz Ürünleri Kolayca Sepete Ekleyin

Alışveriş konusunda kendini ileriye taşımayı hedefleyen Whatsapp, uygulamaya ekleyeceği yeni bir özelliği de duyurdu. Ürün satın almak isteyen kullanıcıların satın almak istedikleri ürün veya hizmeti rahatlıkla görebilecekleri bir özellik: “Carts”

Carts, alışveriş yapmak istediğiniz iş yerinden birden fazla ürün satın almanızı kolaylaştırıyor. İsmi tanıdık gelmese de e-ticaret sitelerinde sıkça rastlandığımız ve kullandığımız bir özellik aslında Carts.

Evet, satın almak istediğimiz ürünleri eklediğimiz sepetten bahsediyoruz. Whatsapp’a eklenen sepetler özelliğiyle birlikte tüketici merak ettiği, denemek istediği ürünleri kolaylıkla sepetine ekleyebilecek, aklına takılan soruları ise işletmeyle paylaşabilecek. E-ticaret dünyasında yankı uyandıracak bu özellikten giyim mağazaları ya da yerel restoranlar verimli bir şekilde yararlanabilecek.

Whatsapp Pay Gibi Ülkelere Açılan Özelliği Hangi İşletmeler Kullanabilecek?

Facebook Marketplace bünyesinde bulunan işletmeler Whatsapp’a eklenen bu yeni özellikten faydalanabilecek. Facebook ve Instagram’ın alışveriş konusundaki entegrasyonlarını biliyoruz. Aynı şekilde kısa bir süre sonra Whatsapp üzerinden de Facebook ve Instagram’la entegre bir şekilde alışveriş yapılabilmesi hedefleniyor.

Eğer ticari bir işletmeniz var ve satışlarınızı arttırmak istiyorsunuz ya da internet üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorsanız Whatsapp alışveriş ile bu isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!