featured

WhatsApp Nasil Hacklenir ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WhatsApp hacklemekle ilgili merak ettiğiniz tüm bilgiler ve detaylar bu yazıda mevcut. Günümüzde tüm dünyada kullanılan en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan bu platformun hacklenmesinin nasıl yapılacağı konusunda sizin için tüm bilgileri derledik.

WhatsApp Neden Bu Kadar Popüler?

Dünyada kullanılan en yaygın anlık mesajlaşma ve sohbet uygulamalarından biri de WhatsApp. Bu kadar popüler olmasının nedenleri var.

Öncelikle kullanımın bedava olması, onun milyarlarca kullanıcı tarafından hiç düşünülmeden telefonlarına indirilmesine neden oluyor. Böylece internet erişiminin olduğu her yerde ve her zaman, başka bir ücret ödemeye gerek kalmadan rahatça kullanılabiliyor.

Uygulama dünyanın her ülkesinde ulaşıma açık olduğu için, nerede olurlarsa olsunlar insanları sevdiklerine online olarak ulaştırabiliyor.

Görsel bir mesaj göndermek için artık SMS ücreti ödemeye gerek de kalmadı. Dilediğiniz kadar fotoğraf ya da videoyu anında istediğiniz kişiye bedava gönderebiliyorsunuz. WhatsApp bu nedenlerle dünyada 2 milyardan fazla kullanıcıya sahiptir. Fakat WhatsApp hackleme mümkün müdür?

Birinin WhatsApp hesabini hacklemek mümkün mü?

Günümüzde her şeyi hacklemek mümkün. Fakat bizim burada söz ettiğimiz WhatsApp hacklemek. Birisinin kişisel bilgilerine erişerek onun banka hesaplarına girmek, para çalmak ya da bu bilgileri kötü amaçlarla kullanmak değil elbette. Biz burada bir sosyal medya uygulaması olarak WhatsApp nasıl hacklenir, içerdiği mesajlara ulaşılabilir mi, bundan söz ediyoruz.

Gittikçe kirlenen dünyada sevdiklerimizin, çocuklarımızın, eşimizin, sevgilimizin ya da çalışanlarımızın WhatsApp uygulaması üzerinden kimlerle iletişime geçtiğini takip etmeyi isteriz. İşte ‘’hacklemek’’ kelimesinden kastettiğimiz bu. Yani kimsenin telefonuna zararlı yazılımlar göndermek, karmaşık yöntemler uygulamak ve onların kişisel haklarına müdahale etmekten söz etmiyoruz. Bu nedenle yakınlarımızın WhatsApp hesaplarından yaptıkları görüşmeleri nasıl öğreneceğiz, bu mümkün müdür, buna odaklanıyoruz.

WhatsApp hacklemek için yöntemler nelerdir?

En çok bilinen yöntemlerden bir tanesi WhatsApp Web uygulamasını PC’nizde açarak, hackleyeceğiniz telefona ekrandaki QR kodunu okutmaktır. Böylelikle WhatsApp uygulaması PC’nizde de açılacak ve tüm mesajları okuma şansınız bulunacak. Fakat bunun dezavantajı, telefonu kullanan kişinin WhatsApp uygulamasında bu bilginin bağlı cihazlar kısmında yer almasıdır.

Diğer bir yöntem ise OTP adı verilen tek gönderimlik şifre ile hesabı açmaktır. WhatsApp’a her giriş yapıldığında güvenlik için SMS yoluyla gönderilen bu şifreye erişmeniz halinde ve karşı tarafın telefon numarasını da biliyorsanız, WhatsApp hesap alma için her şey tamam demektir. Elbette bunun dezavantajı da karşı tarafın telefonuna, gönderilen şifreyi elde edebilecek fiziksel erişiminizin olması gerektiğidir.

Hiç riski olmayan ve tamamen yasal olan bir diğer WhatsApp hackleme programı ise mSpy gibi bir uygulamayı karşı tarafın telefonuna indirmektir. Bu tür uygulamalar, indirilen telefonda görünmezler ve geri planda çalışarak size tüm verileri anlık olarak bildirirler.

Özellikle ebeveynlerin çocuklarının telefonlarını izlemek için kullandıkları bu uygulamalar için abonelik gerekir. WhatsApp da dahil olmak üzere tüm sosyal medya uygulamaları, kısa mesajlar, aramalar, konum bilgisi daha fazlasını bulabileceğiniz mSpy yazılımını, izlemek istediğiniz telefona yüklemelisiniz. Bu konuda firma tarafından size gönderilen yönergeleri izleyerek kurulumu yaptıktan sonra, uygulama geri planda sessizce çalışmaya başlıyor. Üç değişik Premium abonelik seçeneği olan uygulamadaki aboneliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

WhatsApp izlemek için mSpy çözümü

mSpy tüm dünyada uzun yıllara dayanan tecrübesi ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Uygulamayı kullanmaya başlamak için öncelikle sitede kendi adınıza bir hesap oluşturmanız gereklidir. Hesabınızı oluşturduktan sonra abone olmak istediğiniz planı seçiyorsunuz. Daha detaylı bir izleme için Premium planı seçebilirsiniz. Ardından, hesabınızı oluştururken girdiğiniz e-posta adresinize gelen kurulum bilgileriyle yazılımı kurabilirsiniz. Bu aşamada yardıma ihtiyacınız olursa müşteri hizmetleri ile 7/24 iletişime geçerek destek alabilirsiniz.

Yazılımın sunduğu hizmetler şunlardır:Tüm mesajları, dosyaları ve aramaları anında görüntülemekDiğer sosyal medya mesajlaşmalarını takip etmekAramalar, metin dosyaları, görsel dosyalar, konum takibi yapabilmekAndroid ve iPhone için uygun7/24 müşteri destek

Tüm bunlara ek olarak Geofencing, Keylogger ve Web geçmişinin de dahil olduğu yirmi beşten fazla özelliğe sahip olan bu uygulama ile sevdiklerinizin internette attığı her adımdan anında haberdar olacaksınız.  Size sunulan kapsamlı raporlar ve uzaktan kontrol özelliği ile çocuklarınızı ve sevdiklerinizi onların ruhu bile duymadan izleyip koruyabileceksiniz. mSpy uygulaması, dünyadaki tüm emsallerinin içinde en çok tercih edilendir.

Sonuç

WhatsApp hack konusunda kullanılan tüm yöntemler genelde bir dezavantaj barındırmaktadır. Özellikle de zararlı yazılım ve uygulamalar ile bu işi yapmak istemeyenler için güvenilir ve kullanımı basit olan bir çözüm mSpy’dır. Kullanıcılardan gelen pozitif geribildirimlere bakılacak olursa kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Burada amacımız herhengi bir kimsenin kişisel bilgilerini elde ederek ona zarar vermek olmadığı için, bir izleme ve takip programı olarak mSpy işinizi tam olarak görecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!