featured

Xiaomi Kablosuz Şarj Mi Air Charge Özellikleri | Xiaomi Kablosuz Şarj Destekleyen Telefonlar Hangileri?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Xiaomi Kablosuz Şarj Mi Air Charge ile şarj konusunda devrim niteliğinde bir yeniliğe imzasını atıyor. Xiaomi markasına ait Mi Air Charge teknolojisi, mobil cihaz kullanıcılarına gerçek bir kablosuz şarj imkanını vadediyor. Artık akıllı telefon kullanıcıları, telefonlarını uzaktan bir standa bağlamaksızın şarj edebilecek.

Xiaomi Mi Air Charge Gerçek Bir Kablosuz Şarj Rahatlığı Sunuyor

Xiaomi markasından önce Apple, Iphone 8 ile birlikte kablosuz şarj teknolojisini hayata geçirmişti ancak bu teknoloji tam bir kablosuz hizmet vermiyordu. Her ne kadar adı kablosuz şarj olsa da, bu teknolojik ürünü kullanabilmek için mobil cihazı bir standa bağlamak gerekliydi. 

Xiaomi ise bu kuralın dışına çıktı ve tamamen kablosuz şarj teknolojisi olan Mi Air Charge teknolojik ürününü duyurdu. Kullanıcılar, akıllı telefonlarını ve akıllı saatlerini herhangi bir kabloya bağlamaksızın şarj edebilecek.

Xiaomi Mi Air Charge Özellikleri ile Diğer Kablosuz Şarjlardan Ayrılıyor

Çin’in teknoloji markası olan Xiaomi kablosuz şarj teknolojisi ürünü Mi Air Charge ile alanındaki diğer ürünlerden ayrılıyor. Çünkü bu şarj alati, enerjiyi dalgalar halinde iletiyor. Ve böylelikle mobil cihazları şarj etmek için bir kabloya ihtiyaç duyulmuyor.  

YouTube video

Küçük bir su sebilini anımsatan görüntüye sahip olan Mi Air Charge, enerjiyi hava yolu ile iletmek için üstün teknolojiyle tasarlanmış. Beş fazlı anteni olan bu şarj, belirli bir alan içinde bulunan akıllı telefonların ve akıllı saatlerin yerini otomatik olarak tespit ederek onları 5W gücüyle, 144 antenli sistemiyle şarj ediyor. Kısacası; Mi Air Charge kapsamı alanındaki yerlerde video izlerken veya oyun oynarken şarjın bitmesi durumu tarihe karışıyor.

Xiaomi Air Charge Fiyat | Mi Air Charge Ne Kadar ?

Xiaomi Mi Air Charge fiyat konusunda henüz bir bilgi yok. Çünkü Xiaomi kablosuz şarj ürünü olan Mi Air Charge’ı duyurduktan sonra fiyat hakkında bir bilgi paylaşmadı. Mi Air Charge satışa hazır hale geldiğinde fiyatı hakkında bilgi edinilebilecek. 

YouTube video

Henüz tamamen kablosuz ve standsız olan Mi Air Charge fiyatı belli değil ama Xiaomi’nin diğer kablosuz şarjı 10W, tüm sertifikalı cihazlarla uyumlu ve 161 TL fiyata sahip. Xiaomi kablosuz wifi hızlı şarj cihazı 20W ise 250 TL civarında. Xiaomi’nin bir diğer standlı hava soğutmalı kablosuz şarj aleti 55W de 865 TL’lik bir fiyat taşıyor. Xiaomi Youpin five çok fonksiyonlu wifi şarjı da 230 TL olarak satışa sunuluyor.

Kablosuz Şarj Özelliği Nasıl Açılır | Xiaomi Kablosuz Şarj Özelliği Açma

YouTube video

Kablosuz şarj özelliği açma işlemi genellikle akıllı telefon ayarlar kısmından yapılmaktadır. Xiaomi kablosuz şarj özelliği açma işlemi için ilk olarak ayarlar menüsüne, oradan da pil ayarlarına girilmelidir. Ardından gelişmiş ayarlar bölümünden hızlı şarj kısmı aktif hale getirilmelidir.

Xiaomi Kablosuz Şarj Destekleyen Telefonlar

Xiaomi marka kablosuz şarj aleti var fakat her Xiaomi markalı telefon, kablosuz şarj teknolojisini desteklemiyor. Xiaomi kablosuz şarj destekleyen telefonlar ise şunlar:

Xiaomi Mi 9Xiaomi Mi 9 ProXiaomi Mi Mix 3Xiaomi Mi 10Xiaomi 10 Pro

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!