featured

Yakışıklı Oyuncu Can Yaman Kimdir? Can Yaman Kaç Yaşında ? Can Yaman Dizileri ve Muhteşem Rolleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakışıklı Oyuncu Can Yaman Kimdir? Can Yaman Kaç Yaşında ? Can Yaman Dizileri ve Muhteşem Rolleri!

Önce İnadına Aşk, sonra Erkenci Kuş dizileri ile gündeme bomba gibi düşen Can Yaman dizileri bunlarla sınırlı kalmıyor. Bay Yanlış dizisi ile ekranlara dönen yakışıklı oyuncu Can Yaman Kimdir? Can Yaman Kaç Yaşında ? Can Yaman Dizileri ve Muhteşem Rolleri!

Son günlerin popüler isimleri arasında yer alanBay Yanlış dizisinde başrol oyuncusu olacağı gündem oldu. Yakışıklı oyuncunun son günlerde oyuncu kadrosu belli olan Bay Yanlış dizisinde başrol oyuncusu olacağı gündem oldu.

Bay Yanlış’ta Ömer olarak karşımıza çıkacak yakışıklı oyuncu hakkında Can Yaman kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. Eski rol aldığı dizilerde de çok konuşulan oyuncu bu dizide ekranlara nasıl çıkacak, merak konusu olmaya devam ediyor. Can Yaman’ın hayatı ve yakışıklı oyuncu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazıda sizler için derledik. İşte genç kızların sevgilisi Can Yaman hakkında merak ettiğiniz her şey!

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman Kimdir?

Erkenci Kuş Can olarak bilinen ünlü oyuncu Can Yaman , daha çok yaz dizilerinde karşımıza çıkıyor. Yakışıklılığı ile gündeme damga vuran oyuncu aktif fan kitlesi ile en çok merak edilenler arasındadır.

Can Yaman kimdir diye merak edenler için ise her ayrıntısı ile Can Yaman’ı öğrenmek istiyorsanız yazımıza devam edin.

Can Yaman Nereli ?

Can Yaman Nereli ?

Can Yaman nereli diye merak edenler için genç oyuncunun büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir. Kendisi ise İstanbul’un Suadiye semtinde doğmuştur.

Can Yaman Kaç Yaşında?

Can Yaman Kaç Yaşında?

Yakışıklılığı ile genç kızların çok dikkatini çeken Can Yaman için en çok merak edilen sorulardan biri de Can Yaman kaç yaşında sorusu oluyor.

Ünlü oyuncu 1989 yılında doğmuş yani tam 30 yaşında. Genç kızlar bu habere üzülür mü sevinir mi bilemiyoruz.

Can Yaman Babası Kimdir?

Can Yaman Babası Kimdir?

Can Yaman Annesi ve Can Yaman babası ile birlikte adı çok geçen ünlülerden. Can Yaman İnstagram hesabı üzerinden babasının doğum gününü kutlamasıyla babasına beğeniler yağdı.

Baba Güven Yaman bu paylaşım üzerine aldığı beğenilerle en çok konuşulanlar arasında oldu.

Can Yaman Boyu Kaçtır?

Can Yaman Boyu Kaçtır?

Yakışıklı oyuncu fiziği ile de çok dikkat çekiyor. Can Yaman boyu ise duyunca en çok şaşırdıklarımız arasındadır. Yakışıklı oyuncunun boyu 183 cm’dir

Can Yaman Kaç Kilodur?

Can Yaman Kaç Kilodur?

Can Yaman’ın boyundan sonra en çok merak edilen soru Can Yaman kaç kilo oluyor. Boyu ile dikkatleri çeken oyuncunun kilosu 70’dir.

Hayranları Çok Beğeniyor

Hayranları Çok Beğeniyor

Boyu ve kilosu ile ideal bir fiziğe sahip olan oyuncu hayran kitlesi tarafından çok beğeniliyor.

Can Yaman Asıl Mesleği Nedir?

Can Yaman Asıl Mesleği Nedir?

Genç oyuncunun herkesi şaşırtan bir yönü de asıl mesleği olmuştur. Oyunculukta çok iyi olan Can Yaman aslında bir hukukçudur. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan oyuncu aynı zamanda avukatlıkta yapmaktadır.

Can Yaman Hangi Takımlıdır?

Can Yaman Hangi Takımlıdır?

Fanları tarafından çok merak edilen sorulardan biri de Can Yaman’ın tuttuğu takım olmuştur. Can Yaman koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak biliniyor.

Basketbolcu Can Yaman

Basketbolcu Can Yaman

Lise ve üniversite eğitimini çok parlak bir şekilde sürdüren yakışıklı oyuncunun ayrıca birçok hüneri de vardır.

Can Yaman lisanslı basketbolcu olmasının yanında futbol, gitar, piyano, bateri, masa tenisi gibi alanlarla da ilgileniyor.

Can Yaman Dizileri

Can Yaman Dizileri

Erkenci Kuş Can olarak adını duyuran ünlü oyuncu birçok dizide rol almıştır. Oynadığı dizilerden en çok ünü duyulan dizi Erkenci Kuş olmuştur. Bu nedenle herkes tarafından öyle bilinmektedir.

Can Yaman Gönül İşleri

Can Yaman Gönül İşleri

Can Yaman dizileri araısnda büyük bir yere sahip olan Gönül İşleri…

Asıl mesleği yanında hobi olarak oyunculuk eğitimi alan Can Yaman gönül işleri ile oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır.

2014 yılında oynadığı dizide Bedir karakteri olarak karşımıza çıkmıştır.

Can Yaman İnadına Aşk

Can Yaman İnadına Aşk

Can Yama dizi hayatına Gönül İşleri ile atılırken, Can Yaman İnadına Aşk ile de 2015 yılında karşımıza çıkmıştır.

İnadına Aşk’ta Yalın Aras olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu ilk başrol görevini bu dizide gerçekleştirdi. Adının duyulmasına katkı sağlayan bu dizi ile yavaş yavaş fan kitlesi oluşmaya başladı.

Can Yaman Hangimiz Sevmedik

Can Yaman Hangimiz Sevmedik

Başrol oyuncusu olduğu bir diğer dizi de 2016 yılında rol aldığı Hangimiz Sevmedik dizisi oldu. Can Yaman Selen Soyder ile başrolü paylaştığı Can Yaman dizileri arasındaki önemli yapımda sette ettikleri kavga ile gündeme gelmişti.

YouTube video

Kavganın yargıya taşınması ile Soyder’in kendisine koruma tuttuğu iddia edilmişti.İki yıl sonra dava sonuçlandı ve Can Yaman Selen Soyder ile olan kavgasından dolayı 7830 TL para cezası aldı.

Can Yaman Dolunay

Can Yaman Dolunay

Dolunay Ferit olarak adını duyuran genç oyuncu 2017 yılında yayınlanan dizide Özge Gürel ile birlikte rol aldı. Star TV de ekrana gelen romantik komedi tadındaki dizi 26 bölüm yayınladı ve final yaptı.

Can Yaman Yeni İmajı

Can Yaman Yeni İmajı

Can Yaman eski hali ile de çok konuşulurken, son hali daha çok sevildi. Vücut geliştirme yapan genç ve yakışıklı oyuncu, kişisel bakımına gösterdiği özenle de gündeme sık sık geldi.

Erkenci Kuş Can

Erkenci Kuş Can

Yakışıklı oyuncunun en çok adı duyulan dizi Erkenci Kuş olmuştur. 2018-2019 yıllarında ekrana gelen dizide başrol oyuncusu olan Can’ın bu dizi ile ünü ülke sınırlarını da aşmıştır. Erkenci Kuş Can deyince tanımayan yoktur.

YouTube video

Başrol arkadaşı Demet Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edilen Can’ın dizinin bitmesi ile yaşadığı aşkın da bittiği konuşuldu. Demet Özdemir’in aşklarının bitmesi üzerine Can için adımı anmasın hatta adımızın birlikte geçtiği her yerden silinmesi ile ilgili talepte bulunacağım demişti.

Yılın Yükselen Oyuncusu Can Yaman

Yılın Yükselen Oyuncusu Can Yaman

Yakışıklı oyuncu Erkenci Kuş dizisinden sonra GQ Türkiye tarafından yılın yükselen oyuncusu ödülünü aldı.

Can Yaman Demet Özdemir Aşkı

Can Yaman Demet Özdemir Aşkı

Ünlü oyuncunun Erkenci Kuş dizisindeki rol arkadaşı Demet Özdemir ile yaşadığı aşk iddialarından bahsetmiştik. Sosyal medya Can Yaman Demet Özdemir sevgili mi soruları ile çalkalanmıştı.

Yakışıklı oyuncu, Demet ile aşk yaşadığı sıralar yaptığı açıklamalar ile de gündeme damgasını vurdu.

Can Yaman Sevgilisi Kim ?

Can Yaman Sevgilisi Kim ?

Can Yaman sevgilisi kim sorusuna karşılık cevap verdi.

Özdemir ile 20.bölümden itibaren aşk yaşadıklarını söyleyen Can, başrol çiftlerinin libidosunun yüksek olması lazım, biz Demet ile bunu yaşadık demişti.

Ayrılıkları da olaylı olan genç çiftin ayrıldıktan sonra da sık sık gündeme geldiklerini söyleyebiliriz.

Bay Yanlış Can Yaman

Bay Yanlış Can Yaman

Can Yaman Bay Yanlış projesi ile de gelecek aylarda TV ekranlarında yerini alacak.

Özge Gürel Partnerine Sahip Çıktı

Özge Gürel Partnerine Sahip Çıktı

Libido açıklamasından sonra sosyal medyada linç yiyen Can Yaman’a yeni dizide partneri olacak Özge Gürel sahip çıktı. İnsanların bir cümleyle linç edilmesini doğru bulmadığını söyleyen Gürel, ben bu tarz şeyleri de sevmiyorum diye ekledi.

Can Yaman linç

Can Yaman linç

Can Yaman bir dönem takipçilerine verdiği sert yanıtlarla gündem olmuştu. Bu yorumlar yüzünden linç edilen Can Yaman için bazı takipçileri ukala, kendini beğenmiş gibi yorumlar yapmıştı.

Erkenci Kuş ile parlayan ünlü sanatçı birden yükselmesinin verdiği özgüven ile egoist benzetmelerine maruz kalmıştı.

Can Yaman Twitter

Can Yaman Twitter

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile gündemi sarsan genç oyuncuya takipçilerinden yorumlar da gecikmedi. Can Yaman her kesimden aldığı tepkiler ile bir dönem Twitter’da çok konuşulanlar arasından düşmedi.

Şu an sular durulsa da eski olaylar takipçileri tarafından unutulmuyor. Bay Yanlış dizisi ile tekrar gündeme gelecek olan yakışıklı oyuncu hakkında bakalım ne yorumlar yapılacak

Can Yaman Sevgilisi Hakkında İddialar

Can Yaman Sevgilisi Hakkında İddialar

Can Yaman yakışıklılığı kadar sevgilileri ile de çok defa gündeme geldi. Oynadığı diziler sırasında yaşadığı aşk iddiaları ile sık sık konuşulan oyuncu bir dönem de modacı Rabia Yaman ile aşk yaşamıştı. Aşk yaşadığı isim Rabia Yaman ise eski nişanlısı ile gündeme gelmişti.

Modacı Rabia Yaman’ın ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız’ın eski nişanlısı olduğu ortaya çıkmıştı ve o dönem sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Can Yaman İnstagram Takipçileri

Can Yaman İnstagram Takipçileri

Sosyal medyada aktifliği ile dikkat çeken oyuncu instagramdan da sık sık paylaştığı storyler ile çok konuşuluyor.

Can Yaman instagram hesabındaki takipçi sayısı ise sizi çok şaşırtacak. Yakışıklı oyuncunun instagramda tam 6 milyon takipçisi bulunuyor. Bunun yanında birçok fan hesabı da dikkat çekiyor.

Can Yaman Bay Yanlış ile Gündemi Sarsacak

Can Yaman Bay Yanlış ile Gündemi Sarsacak

Geçtiğimiz günlerde oyuncu kadrosu açıklanan yeni dizi Bay Yanlış başrol oyuncusu olarak Can Yaman’ı seçmişti.

Özge Gürel ile başrolü paylaşacak yakışıklı oyuncunun bu dizide nasıl konuşulacağı ise merak konusu olmaya başladı. Çok yakında başlayacak dizide Ömer karakteri ile herkesi ekrana kilitleyeceği tahmin ediliyor.

Bay Yanlış Fragmanı Yayınlandı

Bay Yanlış Fragmanı Yayınlandı

Yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın rol aldığı Bay Yanlış Fragmanı yayınlandı.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!