featured

Yarımada Spor Oyunları 2022’de coşkulu final!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

16 yıl aradan sonra yeniden başlayan Yarımada Spor Oyunları Çeşme ev sahipliğinde 4. kez gerçekleştirildi. Oyunlarda 900 sporcu 11 branşta mücadele verdi. Başkan Oran, “Çeşmemizin güzellikleri arasında, sımsıcak güneşin altında centilmence mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Yarımada Spor Oyunları 23-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Çeşme Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlendi. “Haydi Spora!” sloganı ile Basketbol, Futbol, Kros, Mini Voleybol, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Oryantiring, Satranç, Tenis, Yelken ve Açık Su Yüzme gibi spor branşlarında çeşitli yarışmalar yapıldı.

Uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirilen Yarımada Spor Oyunları T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir Valiliği ile Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Çeşme Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Urla Belediyesi ve Güzelbahçe Belediyesi ve Selçuk Belediyesi’nin destekleriyle yapıldı.

“Gençlerimizi tebrik ediyorum”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Yarımada spor oyunlarımızda sporun iyileştirici, birleştirici gücü ile bir araya gelerek gençlerimizin centilmence yarışma heyecanına ortak olduk. Çeşmemizin güzellikleri arasında, sımsıcak güneşin altında centilmence mücadele eden ve dereceye girerek ödüllerini alan tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!