featured

Yasak Elma Zehra Kimdir | Şafak Pekdemir Oynadığı Diziler Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin büyük bir heyecanla izlediği Yasak Elma yeni sezon büyük fırtınalar ile başlarken, dizinin güzel ve alımlı kızı Yasak Elma Zehra kimdir sorusu hemen herkesin aklına gelmektedir. Güzelliği, duruşu ve boyu ile dikkat çeken Şafak Pekmedir kimdir? Dizinin asi ama bir o kadar da saf kızı rolünde yer alan Şafak Pekdemir oynadığı diziler nelerdi? İşte, detaylar…

Yasak Elma Zehra Argun Kimdir ?

FOX TV ekranlarının entrikaları ile tanınan dizisi Yasak Elma oyuncuları arasında yer alan Şafak Pekdemir, Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandırmaktadır. Dizinin yaşlı kurdu Halit’in ilk eşinden olan tek çocuğu Zehra Argun, Yasak Elma kadınları arasındaki en saf ve ikna etmesi en kolay olanıdır. Öyle ki hayatına giren her erkek onu bir kısım üzmüştür. Babasının eşleri ile rekabet halinde olduğu hissedilen Zehra, Yasak Elma oyuncuları arasında başarılı performansı ile de dikkat çekmektedir.

Yasak Elma Zehra Şafak Pekdemir Kimdir?

Yasak Elma Son Bölüm de dahil, hemen hemen her bölümdeki replikleri ile adından çokça konuşulan Şafak Pekdemir kimdir? Şafak Pekdemir erkek miydi? Kalın sesi ve uzun boyu ile hakkında çokça dedikodu çıkarılan Şafak Pekdemir erkek miydi sorusu da sıklıkla konuşulmaktadır. Ünlü oyuncu bu soruya kendi ile barışık bir cevap vererek, sesi ile mutlu olduğunu dile getirmektedir:

“Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığımda Tamam Şafak Bey diyorlar.”

Şafak Pekdemir Yasak Elma Zehra Nereli ? Şafak Pekdemir Kaç Yaşında?

Daha önce çok sayıda dizide rol alsa da Şafak Pekdemir Yasak Elma ile bir bütün olmuş gibi duruyor. 19 Haziran 1988 tarihinde İstanbul’da doğan Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

En Güzel Yıldız Zehra Replikleri ile gündemden hiç düşmeyen Şafak Pekdemir instagram hesabındaki milyonlarca takipçisi ile de çokça konuşulmaktadır. Zaman zaman Şafak Pekdemir boy kilo konusunda magazin gündeminde yer alsa da güzel oyuncunun hem çok alımlı hem de çok orantılı bir fiziğinin olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır.

Yasak Elma Zehra Kiminle evlendi ? Şafak Pekdemir Eşi Burak Mengü Kimdir?

Yasak Elma Zehra karakterine can veren Şafak Pekdemir eşi Burak Mengü kimdir sorusu ise ünlü oyuncu kadar merak edilen bir konudur. Çünkü Burak Mengü, Gazeteci Nevşin Mengü’nün kardeşidir. Avukat ve bir dönem CHP Manisa Milletvekili olan babası Şahin Mengü ile de gündeme gelen Burak Mengü Şafak Pekdemir ile 2017 yılında evlenmiştir.

Yasak Elma Zehra Şafak Pekdemir Oynadığı Diziler

Şafak Pekdemir Yasak Elma ile ün salmış gibi görünse de güzel oyuncunun daha önceden oynadığı çok sayıda dizi projesi bulunuyor. İşte, Şafak Pekdemir oynadığı diziler ve detayları!

1 – Şafak Pekdemir Türk Malı

Şafak Sezer, Binnur Kaya ve Bekir Aksoy gibi isimlerin yer aldığı Türk Malı komedi dizisi ile dizi hayatına başlayan güzel oyuncu, dizinin en sevilen karakterlerinden biri olmuştur. Dizideki ismi Yasak Elma’daki ile benzer olarak Zehra olan Pekdemir, Türk Malı Zehra karakteri ile oldukça konuşuldu.

2 – Firar

YouTube video

2011 yapımı Türk Dizisi Firar ile bir Güney Doğu Anadolu hikayesi ile ekran karşısına geçen Şafak Pakdemir, bu muhteşem kurgunun önemli bir parçası oldu. İstanbul ile Mardin arasında geçen bir hikayede rol alan güzel oyuncu, dizinin hemen ardından başka projeler için davetler alma başarısını gösterdi.

3 – Yasak Elma Zehra Şüphe Dizisinde

Selin Demiratar, İsmail Hacıoğlu ve Serkan Altunorak ile rolleri paylaştığı Şüphe dizisi ile kendisini farklı bir stilde tanıtan Şafak Pakdemir, dizinin sevilen karakterlerinden oldu. Sosyal hayatı ile de çokça takipçiye sahip olan Pekdemir, Türkiye’nin en dikkat çekici oyuncuları arasında olmayı başarıyor.

4 – Şafak Pekdemir Asla Vazgeçmem

Show TV ekranlarının duygusal ama bir o kadar da heyecanlı dizisinde rol alan Şafak Pekdemir Asla Vazgeçmem ile büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Asi, hakkını arayan ve bir o kadar da hırslı bir karaktere can veren Pekdemir, izleyicinin zaman zaman eleştirdiği rollerden birini üstlenmiş durumdadır.

5  – Leyla ile Mecnun Şafak Pekdemir Testere Tarafından Kaçırılıyor

https://www.youtube.com/watch?v=0ZNHgY-3rDM

Eğlenceli sahneleri ve kurguları ile çok sevilen dizilerden biri olan Leyla ile Mecnun’un Eylül’ü Şafak Pakdemir, Testere’nin eline düşüyor. 174 cm boyu 57 kilo ağırlığı ile tam formunda bir oyuncu olan Şafak Pakdemir kimdir sorusunun en eğlenceli cevabı Leyla ile Mecnun’un Eylül’ü şeklinde olur. Güzel oyuncu dizinin eğlenceli karelerinde seyircisini adeta kendisine hayran bırakıyor. Tabi, gülmekten de kırıyor.

6 – Yasak Elma Zehra

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma oyuncuları arasında yer alan Şafak Pekdemir, dizinin asıl adamı Halit’in ilk çocuğudur. Kendisinden sonra doğan kardeşlerine kol kanat germesi ile de tanınan Zehra, en çok da saf kalbi ile biliniyor. Kim nereye çekse gidenlerden olan Yasak Elma Zehra, dizisin en saf kadını rolündedir.

Şafak Pekdemir Filmleri | İncir Reçeli 2

Çok sayıda tiyatroda izleyici karşısına çıkan Şafak Pekdemir filmleri arasında İncir Reçeli en çok sevilenidir. Filmin başkahramanı rolünü üstlenen Pekdemir, Halil Sezai ile iyi bir ikili olmuştur. Yine bir Zehra rolündeki güzel oyuncu, bu ismi gerçekten seviyor gibi duruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!