featured

Yeliz Yeşilmen Eşi Hakkında Neden “Cimri” Dedi? Yeliz Yeşilmen Kimdir ? Yeliz Yeşilmen Instagram Paylaşımları ile Yürek Hoplatıyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeliz Yeşilmen Ali Uğur Akbaş evliliği sosyal medyanın ve magazin dünyasının takip ettiği beraberliklerin başında geliyor. 2021 yılının başlarında Yeliz Yeşilmen instagram hesabında paylaştığı Ali Uğur Akbaş hakkındaki yorumlar ile magazin dünyasında büyük bir hareketlilik yaşanmasına neden olmuştu.  Çarli dizisindeki ve Çarkıfelek programındaki rolleri ile öne çıkaran güzel model Yeliz Yeşilmen kimdir ? Kaç yaşındadır? Türkiye’nin en çok konuşulan mankenlerinden biri olmayı nasıl başarmaktadır?

Yeliz Yeşilmen Kimdir ? Yeliz Yeşilmen Kaç Yaşında ? Yeliz Yeşilmen Nereli ?

1997 yılında Mehmet Ali Erbil sunumu ile Çarkıfelek hostesi olarak ekran karşısına çıkan güzel model, 17 Aralık 1978 tarihinde doğmuştur. Adana’da doğan güzel model bugünlerde 43 yaşındadır. Eşi Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık dalgalı bir evlilik yaşayan güzel oyuncu, zaman zaman sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla “ Eşinden boşanıyor mu “ sorusunu akıllara getirmeden edemiyor. Peki, seksi oyuncu Yeşilmen bugünlerde neler yaşıyor? İşte, detayları.

1 – Yeliz Yeşilmen Yaş Sorularına Cevap Veriyor!

Yeliz Yeşilmen yaş soruları ile sık sık gündeme gelirken, 40’lı yaşlarının verdiği olgunluğu taşıyamadığı konusunda zaman zaman eleştirilmektedir. 2 çocuk annesi güzel model, bugünlerde 43 yaşını yaşarken, eşi Ali Uğur Akbaş’ın eski eşi Gülbin Vardar ile olan tartışmaları ile de çokça gündeme geliyor. Bu durum ise magazin yorumcuları tarafından oldukça ağır bir şekilde eleştiriliyor.

2 – Yeliz Yeşilmen Boyu Kaçtır?

Bir dönem çok fazla kilo alan güzel model, 165 cm boyu ve 67 kilosu ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Yeşilmen, 4 yıldır kendisine evlilik yıldönümü hediyesi almayan eşi hakkında tepki çeken paylaşımlarda bulunurken, bu paylaşım farklı anlamlarda da yorumlandı. Magazin yorumcuları tarafından ilgi çekmek istediği konusunda yorumlanan güzel model, son günlerde herhangi bir projede yer almadığı konusunda da konuşuluyor.

3 – Yeliz Yeşilmen Instagram Paylaşımları ile Dikkat Çekiyor

At spor kulüplerinde de sıklıkla görüntülenen Yeliz Yeşilmen ins hesabından yaptığı paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelen ünlülerden biridir. Kızı Asya Tuana Akbaş’ın Bodrum’da bir lokantada kızgın yağ kazası sonucunda yandığını paylaştığı instagram postu ile ünlü annelerden büyük bir tepki yağmuruna tutulmuştu. Kızını gündeme gelmek için kullandığı konusunda yorumlanan güzel oyuncu, 2017 yazında büyük tartışmaların odağı olmuştu.

4 – Yeliz Yeşilmen Gençliği ile Genç Kızlara Taş Çıkarıyor!

Sosyal medyanın tam ortasında bir aile yaşamı süren güzel oyuncu, paylaştığı fotoğraflar ile adeta genç kızlara taş çıkarıyor. Yaptığı yorumlar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Yeşilmen, fotomodellik dönemindeki pozlarını aratmıyor.

5 – Yeliz Yeşilmen Ali Uğur Akbaş Evliliği Bitiyor mu?

Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbaş ile zaman zaman problemler yaşadığını katıldığı programlarda ve yaptığı sosyal medya paylaşımlarında dile getirmekten çekinmiyor.

“Huhu tam da bu foto sonrası birbirimize girdik sebep? Tabii ki içimde kalmasın, 4 yıldır gelmeyen evlilik yıl dönümü hediyesi .Yani bir dal çiçek dahi gelmedi yine yolda bu konu ve artık net küstüm hatta şimdiki otelde bile ayrı odalar eh dayanamam bu kadarına pes .Sizlerle her şeyi paylaşan ben şunun kulağını sağlam çekin derim.”

Sözleri ile eşi ile küs olduğunu paylaşan güzel model, gerçekten eşinin ilgisini mi çekmek istiyor? Yoksa sosyal medyada mı fenomen olmak istiyor? Bunun cevabını vermek oldukça güç görünüyor.

6 – Yeliz Yeşilmen Eşi Ali Uğur Akbaş Mal Varlığı Konuşuluyor!

Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbaş , inşaaat, nakliye, turizm ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlere sahiptir. Cerenkent İnşaat ve Özaltınbaş şirketlerinin sahibi olan Akbaş, Gülbin Vardar ile 1 tane, Yeliz Yeşilmen ile 2 tane çocuğa sahiptir. Türkiye’nin yüksek tirajlı sektörlerinde aktif rol alan Akbaş, mal varlığı ile de sıklıkla gündeme geliyor. Hatta güzel modelin defalarca aldatıldığını fakat maddi kaygı nedeniyle boşanmadığını dile getirenler bile oldu.

7 – Yeliz Yeşilmen Haberleri : Yeliz Yeşilmen Gülbin Vardar Kavgası

YouTube video

Magazin gündeminde Yeliz Yeşilmen neden Bodruma yerleşti sorusu çalkalanırken, Yeliz Yeşilmen Gülbin Vardar kavgası patlak verdi. Seksi model Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş’ın eski eşi Gülbin Vardar arasında yaşanan polemik, ünlü isimlerin eleştirisini aldı. Güzel model hakkında “Ali Uğur Akbaş ile Akbaş Gülbin Vardar ile evli iken ilişki yaşadığı” konusunda iddiada bulunan Vardar, Yeşilmen’in de sıklıkla aldatıldığını söyledi. Yeşilmen ise böyle bir durumun olmadığını ve kendisinin her evlilikte olduğu gibi zaman zaman çalkantılar yaşadığını anlattı.

8 – Yeliz Yeşilmen Boşandı mı?

İlk evliliğini Ali Uğur Akbaş ile yapan güzel model, 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. 11 yıllık evliliğinden 2 çocuk sahibi olan dikkat çekici model son günlerde eşi ile yaşadığı tatsızlıkları sosyal medya hesabında paylaşması ile gündem oldu. Güzel model, kendisine eşi ile boşanıp boşanmadığı sorulduğunda ise öyle bir durumun olmadığını açıklıyor.

9 – “ Sonumun Bergen Gibi Olmasını İstemiyorum “ Sözleri ile Gündeme Gelmişti

YouTube video

İki çocuk annesi Yeşilmen, geçtiğimiz yıl “ Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum “ sözleri ile gündem olurken, bu konuşma sırasında göz yaşlarını tutamadığı da görülmüştü.

10 – Yeliz Yeşilmen Şarkıları

Mankenlikten şarkıcılığa atılan sanatçılar arasında yerini alan güzel oyuncu, çok sayıda şarkı çıkardı. 2004 yılında Mesaj klibi ile başladığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen güzel modelin son şarkısı 2021 yılında çıkmıştır. İşte, o eğlenceli yapımlar.

a– Mavi Boncuk : 2004

https://www.youtube.com/watch?v=awtLHyDMr_

Emel Sayın şarkıları arasındaki Mavi Boncuk ile ile dikkat çeken güzel model, katıldığı programlarda da bu şarkı ile büyük ses getirdi. Tat Beni albümünde yer verdiği şarkı, güzel şarkıcının ön plana çıkmasını sağladı.

b – Tat Beni : 2004

YouTube video

Albüme ismini veren Tat Beni şarkısı, güzel modelin dans şovu ile çok daha ilgi çekici olmuştur. Klip çekimlerinde kullandığı giysiler ile de oldukça ses getiren Yeşilmen, 2004 yılına damga vurmayı başardı.

c – Gül Ali : 2004

YouTube video

Yeliz Yeşilmen Gül Ali performansı ile ekran başındakileri oldukça eğlendirmişti. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu yarışma programında roman havası oynayan güzel oyuncu, adeta stüdyoyu sallamıştı.

d – Sen Yoksun : 2004

YouTube video

Ünlü model tarafından seslendirilen Sen Yoksun şarkısı, sanatçının 2004 yılında çıkardığı Tat Beni albümünde yer alıyor. Güzel şarkıcı tarafından söylenen slow şarkılar arasındaki bu parça dinleyenleri derin düşüncelere daldırmayı başarıyor.

e – Dedikodu : 2006

YouTube video

Dedikodu şarkısı, sanatçının Elemtere Fiş albümünde yer alan hareketli parçalardan biridir. Güzel oyuncu bu şarkıya video klip çekmemiş olsa da Türkiye’nin çok dinlenenler listesinde yerini almayı başardı.

f – Su Sızıyor : 2006

https://www.youtube.com/watch?v=LVX5KsHy5p0

Su Sızıyor türküsüne ayrı bir hava katan Yeşilmen, katıldığı programlarda da bu şarkı ile ön plana çıkmayı başardı. Eğlenceli sahne şovu ve dansı ile dikkat çekici bir görünüme sahip olan ünlü şarkıcı, sempatik tavırları ile de çok seviliyor.

g – Fıstık Çıkı Çıkı : 2009

YouTube video

Fıstık Çıkı Çıkı şarkısı yayınlandığı yılın en çok söylenen parçalarından biri olmayı başardı. Bu parça, güzel şarkıcı tarafından seslendirilen şarkılar arasında en hızlı yükselenlerin başında geldi. Öyle ki sosyal medya platformlarında “Fıstık Çıkı Çıkı” tekerlemesi döndü durdu.

h – Yeliz Yeşilmen – Azrail : 2021

YouTube video

Güzel şarkıcının tam da eşi ile gündem olduğu 2021 yılında çıkardığı Azrail şarkısı, yaşadığı zorlu yaşama ışık mı tutuyordu? Katıldığı programlarda sıklıkla gündeme getirilen aile yaşamı güzel şarkıcının yeni projelerini etkiliyor mu? Bu konuda detaylı bir açıklamada bulunmayan Yeşilmen, 2 çocuğu ve eşi ile herkesin yaşadığı gibi bir aile hayatı yaşadığını söylüyor.

11 – Yeliz Yeşilmen Dizileri

2000 yılında dizi sektörüne atılan güzel oyuncu, Çarli İş Başında gibi ilgi çekici bir hikaye ile ekran karşısına geçti. Aşkım Aşkım, Pembe Patikler, Şöhretler Kebapçısı, 3. Tür, Biz Boşanıyoruz, Aynı Çatı Altında, Evimin Erkeği, Aşkım Aşkım ve Altın Kızlar gibi yapımlar ile seyirci karşısına geçen seksi oyuncu birbirine benzer rollerle takipçilerini etkiledi.

a – Çarli İş Başında

https://www.youtube.com/watch?v=nmLOi09DiR4

Cilvenaz karakteri ile kamera karşısına geçen genç oyuncu Çarli İş Başında dizisinde büyük ilgi topladı. Türk komedi dizi sektörünün unutulmaz projelerinden birinde yer almayı başaran güzel oyuncu, seksi kıyafetleri ile de dikkat çekmeyi başarmıştı.

b – Aşkım Aşkım

YouTube video

Yeliz Yeşilmen , Emel Sayın ve Mehmet Ali Erbil ile birlikte oynadığı Aşkım Aşkım dizisi ile Türk dizi sektöründe kalıcı bir yer edinmeyi başardı. Şener’in peşinden koştuğu genç bir kızı canlandıran güzel oyuncu, tıpkı Çarli İş Başında dizisindeki gibi ilgi çekici giyimi ile ön plana çıktı.

c – Pembe Patikler

https://www.youtube.com/watch?v=7lqp3PDt8oU

Nükte karakteri ile yer aldığı Pembe Patikler dizisi de Oya Aydoğan ve Doğa Rutkay gibi isimlerin de yer aldığı önemli bir komedi projesiydi. Dizide yer aldığı karakter ile adeta bütünleşen güzel oyuncu, gerçek hayatta da cilveli ve alımlı olarak anılmaya başlandı.

12 – Yeliz Yeşilmen Programları : Çarkıfelek

YouTube video

Güzeller güzel oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen Türk televizyonları ile ilk defa Çarkıfelek programı ile tanıştı. Hem güzelliği hem de esprili sunumu ile Mehmet Ali Erbil ile büyük bir uyum gösteren Yeşilmen, program boyunca hep sevildi. Manken ve oyunculuk hayatına atılmak isteyen güzel sunucu, Çarkıfelek programından sonra modellik ve çok sayıda dizi oyunculuğu teklifi aldı. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!