featured

Yeni Nesil Dermal Dolgu Pluryal Cam Dolgu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pluryal dolgu olarak da bilinen cam dolgular, fiziksel görünümü iyileştirirken aynı zamanda doğal bir görünüm de sağlar. Vücutta yaşa bağlı ortaya çıkan değişimleri yok etmek yerine onları güzelleştiren cam dolgular, bütünsel bir tedavi imkanı sunar. Cam enjektörler hem tedavinin daha etkili olmasını sağlar hem de daha güvenlidir.

Cam Enjektörün Avantajları

Camın doğallığı tedavinin de daha doğal ve saf olmasını sağlar.Cam, içerisindeki madde ile herhangi bir etkileşime girmez.Doğaldır ve kanserojen maddeler barındırmaz.

Pluryal Dolgu Ürünleri

Piyasada pek çok farklı Pluryal dolgu ürünleri vardır. Pluryal dolgu, şeffaf, izotonik ve homojenize olan jel implantlarıdır. Hyaluronik asitten (HA) üretilen bu jeller, son teknolojilerden biri olan P.R.E.M.I.U.M teknoloji ile meydana getirilmektedir. Piyasada farklı ihtiyaçlara yönelik farklı Pluryal dolgu ürünleri mevcuttur.

Pluryal Booster

18 mg/ml hyaluronik asit içeren Pluryal Booster, yaşa bağlı ortaya çıkan bazı sorunlarla mücadele eder. Yaşlandıkça vücutta miktarı azalan hyaluronik asiti yerine koymayı amaçlayan bu jel, cilt tonunu iyileştirir ve canlandırır. Ayrıca yüzdeki kırışıklık ve çizgilerin azalmasına da yardımcı olur. Tedavinin işe yaraması için her üç haftada bir enjeksiyon gerekir.

Pluryal Classic, Pluryal Classic Lidocaine

Birbirine oldukça benzer özelliklere sahip olan Pluryal Classic ve Pluryal Classic Lidocaine, aynı amaca hizmet ederler. 23 mg/ml hyaluronik asit içeren bu jeller, orta veya derin dermise enjekte edilirler. Bu enjeksiyonlar yüzdeki kırışıklık ve çizgilerin iyileştirilmesini, hacim kaybının telafisini, asimetrilerin giderilmesi, göz altı çukurlarının iyileştirilmesini ve dudakların dolgunlaştırılmasını sağlarlar. Pluryal Classic ve Pluryal Classic Lidocaine seansları her 9-12 ayda bir yapılabilir.

Pluryal Volume, Pluryal Volume Lidocaine

Pluryal Volume ve Pluryal Volume Lidocaine, Pluryal Classic gibi 23 mg/ml hyaluronik asit içeren bir derma dolgu maddesidir. Bu enjeksiyonlarda derin dermise yapılır.  Pluryal Volume enjeksiyonunun etkileri genellikle ortalama 9 ay içerisinde kaybolur. Pluryal Volume ve Pluryal Volume Lidocaine, derin dermise enjekte edilerek yüzdeki kırışıklık, çizgi, hacim kaybı ve elastikiyet kaybını başarı ile telafi edebilir.

Pluryal Contour Lidocaine

Pluryal dermal dolgu malzemelerinden biri olan Pluryal Contour Lidocaine, derin dermise subkutan (deri altı) veya supraperiostal (damak yoluyla) enjekte edilir. 25 mg/ml hyaluronik asit içeren bu dolgu jeli, sadece kırışıklık, çizgi, hacim ve elastikiyet kaybının iyileştirilmesini sağlamaz. Aynı zamanda yüz kontürlerini de belirginleştirir.

P.R.E.M.I.U.M Teknolojisi

Pluryal dermal dolgu maddeleri P.R.E.M.I.U.M teknolojisi ile üretilmiştir. Bu teknolojisi dermal dolgu maddesinin saflığını kontrol etmek için endotoksin seviyesinde dikkat eder. Ayrıca tedavinin hem etkili hem de güvenli olmasını sağlayacak retiküler bir bağlanma yapısına sahip jel üretimini sağlar.

P.R.E.M.I.U.M teknolojisi ile dermal dolgu maddesinin hyaluronik asit seviyesi kontrol edilerek cildin elastikiyeti korunur. Ayrıca homejen yapıya sahip jellerin üretimini sağlamasıyla tedavi edilen bölgenin doğal ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Daha Uzun Süre Kalıcılık

Dermal dolgu maddelerinin enjeksiyonunda G’ Prime önemli bir yere sahiptir. Enjeksiyondaki G’ Prime değerinin yüksekliği, hacim kazandırma işlevinin de bir o kadar yüksek olacağı anlamına gelir. Pluryal dermal dolgu maddelerinde G’ Prime yüksek seviyede bulunur. Bu da tedavinin hem daha etkili olacağı hem de etkisinin daha uzun süreli olacağı anlamına gelir.

Güvenli Uygulama

Pluryal dermal dolgu maddeleri oldukça güvenlidir ve hastaların enfeksiyon gösterme riski çok düşüktür. Ayrıca tedavi hastalar için güvenlidir. Bu yenilikçi tasarımı sayesinde Pluryal dermal dolgu maddelerinin kullanıcı dostu olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Pluryal Dolgu İle Son Teknoloji

Piyasaya sürülmeden önce her türlü kontrolden geçen Pluryal dermal dolgu maddeleri, sürekli yenilenmesiyle tüm hastaların memnuniyetini kazanmaya çalışır. Bu dermal dolgu maddelerinin klinik deneyleri de güvenilirdir.

Kullanım Alanları

Pluryal dermal dolguların kullanımı, kaşlar, göz altı, yanak, çene, kaş ortası çizgileri, nazolabial kırışıklıklar, dudak çizgileri, labiomental kırışıklıklar, şakak, perioral çizgiler, burun, dudak, marionette çizgileri ve jawline için uygundur. Bu alanlarda kırışıklık ve çizgileri tedavi edebilir veya hacim kaybını telafi edebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!