featured

Yetişkin Animasyon Sevenler için Kaçırılmayacak Bir Dizi: The Harper House

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Son zamanlarda popülaritesi gittikçe artan yetişkin animasyonları, sevilen animasyon dizisi Rick & Morty’den sonra yapımların ilgisini çekmeyi başarmış durumda. Pek çok kanal, yetişkin animasyon dizilerinin bu başarısının farkında olması demek ekranlarda yeni yetişkin animasyonları görebileceğimiz anlamına geliyor. İşte Paramount+ ekranlarında animasyon sevenlerin karşısına çıkan proje The Harper House hakkında merak edilenler…

Harper Ailesiyle Heyecan Dolu Bir Yolculuğa Hazır Olun!

İlk sezonu 16 Eylül’de başlayan animasyon dizisi The Harper House, adından da anlaşılacağı üzere Harper ailesini konu alıyor. The Harper House konusu ise; kendilerine miras olarak bırakılan eski ve ürkütücü bir eve taşınan Harper ailesi para biriktirmeye çalışıyordur.

Dizinin ana karakteri olarak kendini ailenin reisi gören özgüvenli Debbie Harper gösterilebilir. Rhea Seehorn’un seslendirdiği Debbie, yaşadıkları Arkansas isimli küçük kasabanın zengin muhitinden fakir muhitine taşındıktan sonra ailesini eski konforlarına ulaştırabilmek için ciddi mücadeleler verirken izleyiyoruz.

Sıçan İstilasına Uğramış Ceset Dolu Bir Ev: The Harper House

Ekonomik anlamda kemerleri sıkan Harper ailesi, Viktoria döneminden kalma mirastan elde ettikleri köhne eve taşınırken bir yandan tozlu, ceset ve sıçan dolu evlerini toparlamaya çalışırken bir yandan da yeni mahallelerine adapte olmaya çalışıyor.

Sevilen China, South Park, Brad Neely’s Harg Nallin’ Sclopio Peepio ve IL gibi yapımların senaristliğini ve yapımcılığını üstlenen Brad Neely’i bu projede görüyoruz.

The Harper House Paramount+ Ekranlarında!

10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonundaki karakterleri önemli isimler seslendiriyor. Almost Famous filminde severek izlediğimiz Jason Lee, Better Call Saul dizisiyle akıllara kazınan Rhea Seehorn, sempatik oyuncu Gabourey Sidibe ve Orphan Black dizisinde rol alan Tatiana Maslany The Harper House’ın seslendirme kadrosunda yer alıyor.

Eğlenceli ve keyifli yetişkin animasyonu The Harper House, 16 Eylül’de ekranlara taşındı. Kaçırmamanızı öneririz.

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!