Yıldız Tilbe'nin Kızı Sezen Burçin Karahan Kimdir | Sezen Burçin Can Instagram Hesabı

Yıldız Tilbe’nin Kızı Sezen Burçin Karahan Kimdir | Sezen Burçin Can Instagram Hesabı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız Tilbe’nin magazin dünyasından sakladığı kızı Sezen Burçin Karahan kimdir? Sezen Burçin Karahan kaç yaşında? Yıldız Tilbe kızı Sezen Burçin Karahan babası kimdir?

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin Karahan merak konusu. O artık aslında Sezen Burçin Can. Ünlü sanatçının magazin dünyasından sakladığı, kendisine ikizi kadar benzeyen ve kendisinden yalnızca 17 yaş küçük kızı Sezen Burçin Karahan’ın babası kimdir sorusu da sık araştırılanlar arasında. Peki, Yıldız Tilbe’nin bir zamanlar çok sevdiği sanatçı Sezen Aksu’nun ismini verdiği kızı Sezen Burçin Karahan kimdir kaç yaşında, kiminle evli? Yıldız Tilbe’nin kızının babası kim? İşte, tüm merak edilen yönleriyle Yıldız Tilbe kızı Sezen Burçin Karahan kimdir yazımız….

Sezen Burçin Karahan Kimdir ?

Sezen Burçin Karahan Kimdir ?

Sezen Burçin Karahan kimdir; Türkiye’nin en önemli, en ünlü ve en sevilen sanatçılarından olan Yıldız Tilbe’nin kızıdır. Düğünü dışında neredeyse magazin dünyasında hiç görülmeyen Sezen Burçin, Yıldız Tilbe’nin 1984 yılında yaptığı evlilikten dünyaya geldi. Yıldız Tilbe’nin kızı, kendisine en az ikizi kadar benziyor.

Yıldız Tilbe'nin Kızı Sezen Burçin Karahan Kaç Yaşında?

Yıldız Tilbe’nin Kızı Sezen Burçin Karahan Kaç Yaşında?

İnternet kullanıcıları tarafından en merak edilenlerden biri de; Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin Karahan kaç yaşında sorusunun cevabı… 1985 doğumlu olan Sezen Burçin, 2021 yılı itibari ile 36 yaşında. Ve anne kız arasında sadece 17 yaş var.

Yıldız Tilbe'nin Kızının Babası Kim ? Sezen Burçin Karahan Babası Kimdir ?

Yıldız Tilbe’nin Kızının Babası Kim ? Sezen Burçin Karahan Babası Kimdir ?

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, 1984 yılında daha henüz 16 yaşındayken yeni tanıştığı ve tanıştıktan 15 gün sonra ne iş yaptığını dahi bilmeden, kaçarak evlendiği Güngör Karahan’dan bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Yani çok merak edilen Yıldız Tilbe’nin kızının babası kim sorusunun cevabı; Güngör Karahan.

Sezen Burçin Karahan’ın babası Güngör Karahan, Yıldız Tilbe ile yaptığı evlilikten 1 ay sonra askere gitti ve Tilbe, eşi askerdeyken kızını dünyaya getirdi. Yıldız Tilbe Güngör Karahan evliliği 6 yıl sürdü. 1990 yılında ise çift boşandı.

Sezen Burçin Can Nereli ?

Sezen Burçin Can Nereli ?

Yaptığı evlilikten dolayı o artık Sezen Burçin Can ve günümüzde İstanbul’da yaşıyor. Ancak Sezen Burçin nereli sorusunun yanıtı; İzmir. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe evlendiğinde ve doğum yaptığında İzmir’de yaşıyordu. Ünlü yıldızın İstanbul macerası kızı dünyaya geldikten ve boşandıktan sonra başladı.

Yıldız Tilbe, Kızına Çok Sevdiği Sezen Aksu’nun İsmini Verdi

Yıldız Tilbe, Kızına Çok Sevdiği Sezen Aksu’nun İsmini Verdi

Her ne kadar Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu’nun arası özel nedenlerden dolayı artık iyi olmasa da; Yıldız Tilbe ünlü olmadan da önce sıkı bir Sezen Aksu hayranıydı ve bu nedenle kızına çok sevdiği Sezen Aksu’nun ismini vermişti.

Sezen Burçin Karahan Eğitimi Nedir ?

Sezen Burçin Karahan Eğitimi Nedir ?

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin Karahan’ın eğitim durumu da merak edilenler arasında. Ünlü sanatçının kızı Yeditepe Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu. Ancak günümüzde ne iş yaptığına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor çünkü kendisi magazin dünyasından oldukça uzak.

Sezen Burçin Karahan İlk Eşi Serdar Özden

Sezen Burçin Karahan İlk Eşi Serdar Özden

Yıldız Tilbe’nin magazin dünyasından uzak tuttuğu kızı Sezen Burçin magazin basınında ilk olarak düğünü ile gündeme geldi. Sezen Burçin Karahan’ın ilk eşi ise Serdar Özden. Serdar Özden ve Sezen Burçin’in düğününe ünlüler akın etmişti. Düğüne katılan ünlüler arasında Rober Hatemo, Alişan ve Demet Akalın da bulunuyordu. Ancak bu evlilik çok fazla sürmedi ve çift boşandı.

Sezen Burçin Karahan Eşi Tarık Can | Sezen Burçin Kiminle Evli ?

Sezen Burçin Karahan Eşi Tarık Can | Sezen Burçin Kiminle Evli ?

Yıldız Tilbe’nin kızı Sezen Burçin ikinci evliliğini Tarık Can ile yaptı ve bu evliliği günümüzde devam ediyor. Bu nedenle de o artık; Sezen Burçin Can. Sezen Burçin Can’ın eşi Tarık Can’ın spor eğitmeni olduğu biliniyor.

Sezen Burçin Karahan Çocuğu Var mı ?

Sezen Burçin Karahan Çocuğu Var mı ?

Sezen Burçin Can ve Tarık Can’ın evliliklerinden iki kızı bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde de Yıldız Tilbe torunlarıyla bir fotoğrafını paylaşmıştı. Sezen Burçin Can’ın çocuklarının ismi; Seyran ve Samira.

Sezen Burçin Karahan Instagram Hesabı Nedir ?

Sezen Burçin Karahan Instagram Hesabı Nedir ?

Yıldız Tilbe kızı Sezen Burçin instagram hesabını aktif kullanıyor. Özel hayatına dair pek çok paylaşım yapan Sezen Burçin Karahan instagram hesabı kullanıcı adı ise “sezenburcincan”

Yıldız Tilbe Kızı Kapandı mı ?

Yıldız Tilbe Kızı Kapandı mı ?

Yıldız Tilbe kızı Sezen Burçin Karahan kimdir diye merak edip instagram hesabını takip eden kişiler, bir dönem Sezen Burçin’in başörtülü fotoğraflarına denk geldi ve Yıldız Tilbe kızı kapandı mı sorusu gündeme geldi. İkinci evliliğinden sonra bir dönem kapanan Sezen Burçin şu an kapalı değil.

Yıldız Tilbe’nin Kızının Babası Güngör Karahan Öldü mü ?

Yıldız Tilbe’nin Kızının Babası Güngör Karahan Öldü mü ?

Yıldız Tilbe’nin kızının babası Güngör Karahan öldü mü diye de oldukça merak ediliyor. Yıldız Tilbe’nin kızının ve eski eşinin magazin dünyasında görülmemesi kuşku uyandırıyor. Yıldız Tilbe’nin kızının babası Güngör Karahan hayatta mı bir bilgi yok. Sezen Burçin Can instagram hesabında da babasıyla ilgili bir gönderi, fotoğraf bulunmuyor.

Yıldız Tilbe Torunlarıyla Fotoğraf Paylaştı

Yıldız Tilbe Torunlarıyla Fotoğraf Paylaştı

Yıldız Tilbe’nin gözlerden uzak büyüttüğü kızı Sezen Burçin ve torunları Seyran ile Samira, Tilbe’nin paylaştığı bir fotoğraf sonrası daha da merak edilir oldu. Tilbe, bu fotoğrafta kızı ve torunlarıyla.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!