featured

Yok Artık Diyebilirsiniz! İnternetten Sperm ve Döllenme Kiti Sipariş Eden Kadın Evde Kendisini Hamile Bıraktı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’de yaşayan bu kadının yaptıklarına iddia ediyoruz ki inanamayacaksınız. İkinci kez çocuk sahibi olmak isteyen bu kadın ilginç bir çözüm bulmuş. İkinci çocuğu ilişkiye girmeden yapma kararı alan kadın evine sperm ve döllenme kiti siparişi vermiş. İşte, detaylar!

Stephenie Taylor Aslında Bir Çocuk Annesiydi

İngiltere’de yaşayan Stephenie Taylor, aslında bir çocuk annesiydi. İlk çocuğunun babasından ayrı olan Taylor, tam bir çocuk aşığıymış. Bu nedenle ikinci çocuğunu yaparak ilk çocuğunun kardeş sahibi olmasını istiyordu. Online bir platformdan sperm ve döllenme kiti siparişi veren kadın, anne olmak için oldukça farklı bir yol izledi.

Özel kliniklerde bu kitlerin ve bu işlemin çok pahalı olduğunu fark eden Taylor, tamamen bütçe kısıtlılığı yüzünden bu yolu denediğini belirtiyor. İnternetten ihtiyacı olan kitleri alan Taylor, Youtube üzerinden konu ile ilgili olan tüm videoları izledi. Bu videolar sayesinde adım adım yapması gerekenleri öğrenmiş ve kaydetmiş.

İnternetten sperm satın aldığı kişi ise, siparişi bizzat kendisi Taylor’un evine getirmiş! Stephenie Taylor onun son derece neşeli ve konuşkan olduğunu fark etmiş. Kalıtımsal bir rahatsızlığı olmayan bir kişiyi tercih ettiğini belirten bu kadın sperm sahibi ile oturup birde çay içmiş.

Daha sonra Youtube üzerinden tüm işlemleri gerçekleştiren kadın, bu yol sayesinde hamile kalmayı başarmış. İlk çocuğu oğlan olan kadının bu bebeğinin cinsiyeti ise kız.. Cesaretli olmasaydı bir daha asla çocuk sahibi olamayacağını düşündüğünü belirten Taylor, aşka kapılarını kapattığını belirtiyor. Bu nedenle başka türlü hamile kalabilmesinin imkansız olduğunu ve bu yola başvurmak durumunda kaldığını da belirtiyor.

Ülkemizde böyle bir durum ile karşılaşabilmek mümkün mü sizce? Ülkemizde evlilik ve evlat kavramlarına daha farklı bir önem verildiğinden, böyle bir durum ile karşılaşmak imkansız görünüyor. İşte, detaylar…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!