featured

Youtube Premium Ne Kadar | Youtube Premium Ne İşe Yarar? Youtube Premium Fiyat 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube Premium ne kadar? Youtube Premium, bu mecrayı daha konforlu kullanmak isteyen kişilerin tercih ettiği özelliklerden bir tanesidir. Ücretli versiyon Premium, geçtiğimiz aylarda aktif olarak kullanılabilir bir hale geldi.

https://www.youtube.com/watch?v=5puOM0E1JUs

Özellikle reklamsız olarak video izleyebilme özelliği, reklamlardan şikayetçi olan pek çok kişinin ilgisini çekti. Peki, Youtube Premium ne kadar? Youtube Premium fiyat 2021 listesi? İşte, tüm merak edilenler ve yanıtları…

Youtube Premium Ne Kadar? Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium ne kadar kapsamlı bir şekilde belirtmeden önce bu mecra hakkında kısa bir bilgi verelim. Youtube Premium nedir? Bu platform ücret dahilinde kullanılabilecek olup, videoların reklamsız olarak izlenebilmesine fırsat tanımaktadır.

Üstelik bu mecra ile tüm video içerikleri bilgisayar ya da telefonlara indirilebilecektir. Özel içeriklere de ulaşabileceğiniz Premium’un yakın zamanda Spotify gibi müzik özelliği ile gündeme geleceği de konuşulmaktadır.

1- Youtube Premium Fiyat Bilgisi Nedir? Youtube Premium Yıllık Ücreti Ne Kadar?

Peki, bu denli konforlu bir kullanım sunan Youtube Premium ne kadar? Youtube Premium kaç TL 2021 itibariyle sorusuna kesin ve net bir şekilde yanıt verilebilmesi mümkün değildir. Çünkü paket içeriğine göre Premium kullanımın ücreti de değişiklik göstermektedir.

Youtube Premium ne kadar konusunda şunu da belirtmek gerekiyor. Ödemeler yıl bazında değil, aylık olarak yapılabilmektedir. Yıl bazında ödeme yapılamayacağı için bir indirimde söz konusu olamaz. Youtube Premium bireysel abonelik paketi aylık 16.99 TL’dir. Bireysel müzik aboneliği için ise 13.99 TL verilmesi yeterlidir.

2- Youtube Premium Öğrenci Fiyatı Ne Kadar? Youtube Premium Aile Paketi

Youtube Premium ne kadar? Youtube Premium öğrenci fiyatı da bireysel aboneliğe göre çok daha uygundur. Öğrenciler yalnızca 9.99 TL’ye abonelik işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Youtube Premium ne kadar hakkında Aile paketlerine de değinmekte yarar var. 5 kişilik aile kullanımlı paketler 20.99 TL’ye kullanılabilecektir.

3- Youtube Premium Kaç Kişilik? Youtube Premium Kaç Cihazda Kullanılabilir?

Youtube Premium kaç kişilik? Eğer ki aile paketi üyeliği tercih edilirse bu durumda 5 kişiye kadar Premium uygulamasının kullanılabilmesi mümkündür. Youtube Premium kaç cihazda kullanılabilir konusuna da bu kapsamda 5 kişi yanıtı verilebilecektir. 5 farklı bilgisayar ya da cihaz üzerinden aynı Youtube Premium kodu kullanılabilecektir.

4- Youtube Premium Ücretsiz Olarak Kullanılabilir mi?

Youtube Premium ücretsiz olarak da kullanılabilecektir. Kapsamlı bir mecra olan Youtube, hedef kitlesinin bu özelliği kullanabilmesi için ilk 3 aylık kullanımı ücretsiz olarak sunabilmektedir.

Bu kapsamda uygulamaya abone olan kişiler 3 ay boyunca hiçbir ücret vermeden kaliteli ve reklamsız video içeriklerinin tamamını ücretsiz olarak izleyebilir. 3 aylık süreç sonunda kişinin paketine göre belirtilen ücret karşılığında aylık abone ücreti tahsis edilecektir.

5- Youtube Premium Aboneliği Nasıl Yapılır? İstendiğinde Abonelik Sonlandırılabilir mi?

Youtube Premium ne kadar konusunda karar verildikten sonra, abonelik işlemleri gerçekleştirilmelidir. Bu işlem bilgisayar üzerinden yapılacak ise, öncelikli olarak Youtube giriş yapılmalı ve sol taraftaki menünün açılması gereklidir.

Mobil uygulamada ise sağ üstte yer alan profile giriş yapılmalı ve Ücretli üyelikler bölümü açılmalıdır. İki bölümde tercih edildikten sonra, Youtube Premium ne kadar sorusuna yanıt olacak ücret içerikleri listelenir.

Size en uygun seçenek tercih edildikten sonra ödeme yapılacak kart bilgilerinin girilmesi gereklidir. Youtube Premium istenilen her durumda iptal edilebilecektir. Ödeme yapıldıktan sonra abonelik sonlandırılmak isteniyorsa, tekrar profil bölümünden üyeliğin sonlandırılması mümkündür. Üyelik sonlandırıldıktan sonra otomatik olarak ödeme alınması söz konusu olmayacaktır. Youtube para kazanmak için ne yapmalı diyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!