featured

Yurdum İnsanının Yaptığı Kardan Adam Çalışmaları Yüzünüzde Kocaman Bir Gülümseme Yaratacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yurdum İnsanının Yaptığı Kardan Adam Çalışmaları Yüzünüzde Kocaman Bir Gülümseme Yaratacak!

Kar yağdığında yapılabilecek en güzel aktivite elbette ki kardan adam… Öyle ki, bu kardan adamlar yüzünüzde kocaman bir gülümsemeye uyandıracak.

Kış her ne kadar soğuğu iliklerimize kadar hissettirse de, kar detayı kışı bile sevmemiz için yeterli… Her tarafı beyaza boyayan kar, yalnızca huzur aşılamıyor. Kar geldiğinde genç yaşlı demeden herkes kar topu savaşı, kayma eğlenceleri ve kardan adam yapma aktivitelerine yöneliyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen yoğun kar yağışında da bu gelenek bozulmadı. Hatta konu kardan adam yapma olunca, bu sene çıtanın bir hayli yükseldiğini bile söyleyebiliriz. İşte, yüzünüzde kocaman bir gülümsemeye sebep olacak o çalışmalar…

2/9

Gelinlikli Kardan Adam Olur mu Demeyin!

Gelinlikli Kardan Adam Olur mu Demeyin!

Bursalılar yoğun kar yağışı sonrasında yok artık diyeceğiniz bir kardan adam yaptılar. Uzun zamandır kara hasret olan halk, kardan kocaman bir gelin yaptılar. Geline tacını, duvağını, çiçeğini ve kolyesini giydirmeyi ihmal etmedikleri gibi birde kırmızı kuşak bağladılar. Görenleri gülmekten kırıp geçiren bu kardan gelin, deyim yerindeyse gerçeklerine taş çıkarıyor.

3/9

Bu da Amuda Kalkmış Kardan Adam…

Bu da Amuda Kalkmış Kardan Adam…

Kardan adamın amuda kalkmışı da olur mu? Söz konusu Rizeliler olursa, her türlüsü olur. Rize’de bir mahallede yoğun kar yağışı sonrasında, kardan adamın amuda kalkmış versiyonu yapıldı. Ortaya çıkan kardan adam herkesi oldukça şaşırtırken, yaratıcılık görenlerden tam not aldı.

4/9

İmam Kardan Adam…

İmam Kardan Adam…

Yoğun kar yağışının görüldüğü bir diğer bölgede ise kardan adamdan imam yapıldı! Cübbesi ve ceketi ihmal edilemeyen kardan adamın arkasında birde saf tutuldu. Oldukça eğlenceli görüntülere imza attıran imam kardan adam, kısa sürede sosyal medyada da viral olmayı başardı.

5/9

Laz Kardan Adam

Laz Kardan Adam

Karadenizliler bu yoğun kar yağışında da boş durmadı. Horon tepen kardan adam yapan lazlar, birde etrafında toplandılar. Kemençe eşliğinde horon tepen Karadenizliler eğlenceli görüntülere imza attılar.

6/9

Kardan Adama Nişanlık Giydirdiler

Kardan Adama Nişanlık Giydirdiler

Yurdum insanı yalnızca kardan adam yapmakla kalmadı elbette. Birde bu kardan adamları yaratıcı kıyafetler bularak süslediler. Türkiye’nin bir bölgesinden gönderilen bu resimde gelin şeklinde kardan adam yapıldığı ve nişanlık giydirildiği görülüyor.

7/9

Semazen Kardan Adam

Semazen Kardan Adam

Böyle semazen kardan adam olur mu demeyin! Türk insanı oldurur. Kardan adamdan nasıl bir yaratıcılık çıkarmalıyım diye düşünen yurdum insanı semazen şeklinde kardan adam yapmış. Kardan adama boya dahi kullanarak, yeşil detaylara kadar yer verilmiş. Yorumu sizlere bırakıyoruz.

8/9

Sporcu Kardan Adam

Sporcu Kardan Adam

Bu kadar yaratıcı kardan adam tasarımları olur da sporcu formu unutulur mu? Elbette ki hayır! Enine boyuna araştıran insanımız, sonunda sporcu şeklinde kardan adam yapmayı da ihmal etmemiş. Öyle ki, göğüs kısmında bulunan baklava dilimleri bile ayrıntısına kadar düşünülmüş. Ama itiraf etmeliyiz ki, sporcu kardan adam oldukça yakışıklı ve çekici olmuş.

9/9

Bursasporlular Takımını Unutmamış

Bursasporlular Takımını Unutmamış

Bursasporlular bu karda kışta takımını unutmamış. Oldukça fanatik olduğu bilinen Bursasporlular yoğun karı fırsat bilip, kardan fanatik bir Bursaspor taraftarı inşa etmişler. Kardan adamı ise atkı ve bere ile tamamlayarak oldukça ilgi çeken bir görünüme ulaştırmışlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!