featured

Yüsra Geyik Kimdir? Arka Sokaklardan Ayrılan Yüsra Geyik Camdaki Kız Dizisine Transfer Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüsra Geyik kimdir? Arka Sokaklar adlı dizinin Zeliş’i olarak tanıdığımız Geyik, geçtiğimiz günlerde oynadığı karakter intihar etti gösterilerek, diziden ayrılmıştı. Çocukluğundan bugüne bu projede yer alan oyuncu, başarılı oyunculuk performansı ile izleyicilerden de tam not almayı başarmıştı. Şimdilerde yepyeni bir proje olan Camdaki Kız dizisinde karşımıza çıkacak oyuncunun özel yaşantısı da oldukça merak ediliyor. Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik yaş bilgisi nedir? Gelin birlikte bakalım.

Yüsra Geyik Kimdir? Yüsra Geyik Kaç Yaşında?

Yüsra Geyik kimdir? Yüsra Geyik yaş bilgisi 31’dir. 21 Haziran 1990 doğumlu oyuncu, gençliği ve güzelliği ile görenleri hayrete düşürüyor. Onu izleyenlerin neredeyse tamamı yaşının, 31 olduğuna inanmamaktadır.

1- Yüsra Geyik Nerede Doğdu? Yüsra Geyik Aslen Nereli?

Yüsra Geyik nerede doğdu? Oyuncu doğma büyüme Samsunludur. Ancak ilkokul sonrasında İstanbul’a yerleşmiş ve eğitimini burada tamamlamıştır. Oyuncunun annesi ve babasının nereli olduğu ise kesin olarak bilinmemektedir.

2- Yüsra Geyik Ne İş Yapıyor? Yüsra Geyik Annesi ve Babası Kimdir?

Yüsra Geyik ne iş yapıyor? Yüsra Geyik, kariyerini yalnızca oyunculuk üzerine kurmak istemiş ve bu doğrultuda başarılı çalışmalara imza atmıştır. Yüsra Geyik annesi ve babasını ekranlar önünde paylaşmadığı ve bilgi vermemektedir. Bu nedenle annesi ve babasının kim olduğu bilinmemektedir. Ancak oyuncunun bir ablasının bulunduğu, ablasının da dizi sektörüyle yakından ilgi olduğu biliniyor.

3- Yüsra Geyik Hangi Üniversite Mezunu?

Yüsra Geyik ilkokul sonrasındaki eğitiminin tamamını İstanbul’da tamamlamıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümü Grafik Tasarım mezunu olan oyuncu, bu alana hiç ilgi duyamadığını açıkça ifade etmektedir.

YouTube video

Bölümü ile ilgili yanlış karar verdiğini belirten oyuncu, küçüklükten beri oyunculuk hayali olduğu için bu alana yönlenme kararı almış. Çocukluktan beri sayısız tiyatro oyuncunun da yer alan oyuncu, yalnız bununla da kalmamış.

İlk oynadığı tiyatro oyununu kendi yazmış, sonrasında da tiyatro oyunları yazmayı sürdürmüştür. Daha sonraki zaman diliminde BASAD tiyatro çalışmalarında yer alan Yüsra Geyik, daha sonra oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

4- Yüsra Geyik Boyu ve Kilosu Nedir?

Yüsra Geyik boyu 1.65 kilosu ise 47 olarak bilinmektedir. Oyuncunun fiziğini korumak adına ne yaptığı bilinmese de, bu haliyle oldukça kusursuz bir görünüm sunduğunu söylemek mümkündür.

5- Yüsra Geyik Hangi Dizilerde Oynadı?

Yüsra Geyik hangi dizilerde oynadı? Yüsra Geyik ilk olarak 2000’li yılların başında Yumurcaklar Kampı olarak tanınan çocuk şovunda yer almıştır.

Daha sonrasında 2005 yılında ilk deneyimi olan Yabancı Damat dizi kadrosuna dahil olmuştur. Burada Nehir karakterine hayat veren oyuncu, 2006 yılında Arka Sokaklar projesine katılmıştır. Bu projede tam 14 yıl yer alan ve deyim yerindeyse izleyicinin gözü önünde büyüyen Geyik, 2020 yılında bu projeden ayrılmıştır.

6- Yüsra Geyik Evli mi? Yüsra Geyik Eşi Var mı?

Yüsra Geyik evli mi?  31 yaşındaki güzel oyuncu hayatında hiç evlilik yapmamıştır. Bu nedenle Yüsra Geyik eşi olduğu yönündeki haberlerin tamamı asılsızdır. Yüsra Geyik evliliğe sıcak baktığını ancak aradığı insanı bulamadığını açıkça ifade etmektedir.

7- Yüsra Geyik Sevgilisi Kimdir?

Yüsra Geyik sevgilisi var mı yok mu kesin olarak bilinmemektedir.  Oyuncu geçtiğimiz dönemlerde Ozan Güven, Mert Öcal gibi ünlü isimlerle yakıştırılmıştı. Bunun yanı sıra Yüsra Geyik bir dönem Serkan Sümer ile aşk yaşamış, sonrasında ise sessiz sedasız ayrılmıştı.

Oyuncu Nisan ayında ise Rıza Kocaoğlu ile yakalanmıştı. Aşk iddiaları hakkında konuşmama kararı alan ikili, bir süre sonra İnstagram üzerinden takipleşmeyi bıraktı. Bu durum, ayrıldıkları şeklinde yorumlandı. Yüsra Geyik uzun bir süredir, kimse ile birlikte görüntülenmiyor.

8- Yüsra Geyik İnstagram Hesabı Nedir?

Yüsra Geyik İnstagram hesabı üzerinden oldukça aktiftir. Sık sık özel yaşantısı ve iş arkadaşları ile ilgili paylaşımlarda bulunan Yüsra Geyik İnstagram hesabı @yusrageyik şeklindedir. Oyuncunun bu hesap üzerinde yaklaşık 400 bin takipçi kitlesi bulunmaktadır.

9- Yüsra Geyik Camdaki Kız Dizisine mi Transfer Oldu?

Yüsra Geyik geçtiğimiz sezon Zeliş’in ölümü ile Arka Sokaklar dizisi ile bağlarını koparmıştı. Oyuncunun birkaç projeden teklif aldığı ve karar aşamasında olduğu da biliniyordu.

Yüsra Geyik sonunda Camdaki Kız dizisiyle resmen anlaşmaya vardı. İlerleyen bölümlerde dizi kadrosuna katılması beklenen oyuncu, dizide Muzo’nun sevgilisi olarak karşımıza çıkacak. Oyuncunun bu karakter ile nasıl bir performans sergileyeceği ve izleyici üzerinde nasıl bir izlenim yaratacağı oldukça merak ediliyor. Camdaki kız dizisi hakkında bilgi almak için bu yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!