featured

Yüzük, Küpe, Kolye ve Bileklik Modellerinde Şık Tasarımlar !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yaşa uygun tasarımları ile geçmişten bu yana faaliyetini sürdüren ve müşterilerine karşı yürüttüğü politika ile beğenileri toplayan Peraleda Kuyumculuk, online olarak satış yapma durumunu faaliyete geçirerek kullanıcılara daha uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri evlerine kadar ulaştırmaktadır.

Usta eller tarafından işlenen ve orjinalliği bozulmadan şekil verilen yüzükler, küpeler, kolyeler ve çok daha fazlası şimdi stoklarımızda sizleri bekliyor. Sadece güzel görüntüsü ile değil 14 ayar kaplama ile değerli bir mücevher olmasıyla da tercih edilebilmektedir.

Sizler için özel olarak Dubai ve Hindistan’dan getirdiğimiz %100 orijinal taşlardan oluşan malzemelerin verdiği enerji ile gün boyu pozitif kalacağınızı biliyor muydunuz? Ünlü bilim adamlarının kanıtladığı ve insanların da etkisini gördüğü doğal taşlar, insan bedenine sunduğu katkılar ile son dönemde anılmaktadır.

Geçmişten günümüze kadar gelinen süreçte altınlara, setlere ya da kısacası mücevherlere olan ilgi gün geçtikçe artış göstermiştir. Özellikle karşınızdaki insanın değerli olduğunu hissettirmek için alabileceğiniz en kıymetli aksesuarlar arasında yer alan bu takılar aşkınızı simgeleyen en güzel hediyelerden bir tanesidir.

Perakende Kuyumculukta Peraleda Farkı ! 

Peraleda Kuyumculuk, Türkiye’nin önde gelen mücevher ve takı satın alma firmasıdır. Bünyesinde bulundurduğu birbirinden zarif takı modelleriyle harika bir mücevher satın alma deneyimi sunmaya odaklanan yapısı sayesinde müşterilerden tam puan almaya devam ediyor.

Peraleda Kuyumculuk olarak sizler için en kıymetli ve değerli takılara uygun fiyatlarla sahip olmanız için en geniş ve özel tasarım koleksiyonumuzu siz değerli müşterilerimiz için satışa çıkarmaktayız. Sadece satış öncesi değil satış sonrasında da herhangi bir sorununuzda bir telefon kadar uzağınızda olacağımızı, ve 24 ay boyunca desteğimizi sürdüreceğimizi belirtmekten mutluluk duyarız.

Yeniliğe, müşteri mutluluğuna ve şeffaflığa odaklanmış bir ekiple geçmişten bu yana kuyumculuk sektöründe varlığını sürdüren Peraleda, günümüzün her zaman hareket halinde olan tüketicilerinin mücevherlerini keşfetme, gelişme, satın alma ve daha fazlasını öğrenmeye yönelik artan taleplerini karşılamaktadır.

Politikalarımız, tek bir çatı altında kolay iade, ücretsiz gönderim, % 100 sertifikalı mücevherler, en iyi ve şeffaf fiyatlar ve benzersiz tasarımlar sunar. Koleksiyonumuz, düğün setler ve mini setler gibi birçok seti bünyesinde bulundurur. 

Bilezikler, bileklikler, kolyeler ve piyasadaki yüzüklere oranla sıradışı tasarımlara sahip yüzük modellerimiz de dahil olmak üzere altın modelleri, rengi ve mücevher stiline göre alışveriş yapmak için filtreleme seçeneğini kullanabilir, ihtişamlı takı setlerine göz atabilirsiniz.

Satın almanız halinde kargo firması tarafından size teslim edilene kadar ve teslim edildikten sonra 24 ay boyunca Peraleda Kuyumculuk sorumluluğu ve güvencesi altındadır. Ürününüz şık hediye paketi, ve üzerinize sigortalanmış bir şekilde sizlere ulaştırılacaktır.

Her Bütçeye Uygun Kaliteli Ürünler !

Müşterilerimize beğenebileceği yüzlerce seçeneği sunarken aynı zaman tercih ettikleri modellerde renk seçenekleriyle de istedikleri modeli bulmalarına yardımcı olmaktayız.

Her stile uyum sağlayan, modaya uygun modellerimiz sayesinde istediğiniz kıyafetle tercih edebilir, uzun yıllar boyunca eskimeden ve modası geçmeden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bütçeniz her ne olursa olsun Peraleda Kuyumculuk‘ta size uygun bir model bulunmakta olup birbirinden farklı dizayna sahip modellerimize mutlaka göz atmalısınız.

Her kullanıcının hayalinde bulunan bir model vardır. Her sezon yenilenen modellerimizle kullanıcıların tercih etmesi için daha farklı ve geniş bir yelpazede ürün modellerimizi sizlere sunmaktayız.

Özellikle son tekniklere sahip ustalarımız tarafından orjinalliği bozulmadan üretilen ürünler, sadece şık ve dekoratif görünümüyle değil, kalitesiyle de yüzünüzü güldürüyor.

İster kendinize alabileceğiniz, isterseniz de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz modellerimizi tercih edebilir uygun fiyat politikası ve özel taksit imkanlarından yararlanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!