featured

Zuhal Olcay Kaç Yaşında | Zuhal Olcay Sevgilisi Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zuhal Olcay kaç yaşında merak ediliyor çünkü güzelliğiyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. İşte, Zuhal Olcay kimdir, kaç yaşındadır, Zuhal Olcay kızı kim hakkında bilgiler…

Zuhal Olcay kaç yaşında diye oldukça merak ediliyor çünkü Olcay, güzelliği ile adeta yıllara meydan okuyor. Gençlik yıllarından itibaren Türkiye’nin yakından tanıdığı, televizyonda görmeye alıştığı, sesiyle de oldukça beğenilen Zuhal Olcay kimdir, Zuhal Olcay kızı kimdir, Zuhal Olcay eşi, dizileri, şarkıları ve hakkında merak edilenler…

Zuhal Olcay Kaç Yaşında | Zuhal Olcay Sevgilisi Kimdir?

Zuhal Olcay Kaç Yaşında | Zuhal Olcay Son Sevgilisi Kimdir?

2/13

Zuhal Olcay Kaç Yaşında ?

Zuhal Olcay Kaç Yaşında ?

Zuhal Olcay 10 Ağustos 1957 doğumlu Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Zuhal Olcay kaç yaşında sorusunun cevabı; 64’tür.

3/13

Zuhal Olcay Kimdir?

Zuhal Olcay Kimdir?

Yıllardır ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz Zuhal Olcay kaç yaşında diye merak ediliyor çünkü ünlü oyuncu ve şarkıcı, güzelliğini ve genç görünümünü korumaya devam ediyor. 2021 yılı itibariyle 64 yaşında olan ünlü sanatçı İstanbul doğumludur.

Zuhal Olcay’ın babası Cevat İşanç erkek berberi, annesi Süheyla İşanç ise ev hanımıdır. Zuhal Olcay’ın tiyatro eğitimi alması, konservatuarda piyano olan teyzesinin aracılığı ile gerçekleşmiştir.

4/13

Zuhal Olcay Gençliği

Zuhal Olcay Gençliği

Zuhal Olcay gençliği de oldukça merak ediliyor. Ünlü sanatçı 1976 senesinde Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra sınıf arkadaşı Selçuk Yöntem ile evlenmiş ve 3 yıl sonra boşanmıştır. Daha sonra Zuhal Olcay halen soyadını taşıdığı işadamı Zafer Olcay ile evlenmiş ve İzmir’de yaşamaya başlamıştır. İzmir Devlet Tiyatrosunda Tiyatrosu’nda oyunculuğa devam etmiştir.

5/13

Zuhal Olcay Nereli ?

Zuhal Olcay Nereli ?

Zuhal Olcay kaç yaşında ve nereli diye oldukça merak ediliyor. Ünlü sanatçı İstanbul doğumludur. Ancak eğitimi nedeniyle bir süre Ankara’da, evliliği nedeniyle de bir süre İzmir’de yaşamıştır.

6/13

Zuhal Olcay Kaç Çocuğu Var ?

Zuhal Olcay Kaç Çocuğu Var ?

Zuhal Olcayın kızı da merak konusudur. Birden fazla kez evlilik yapan Zuhal Olcayın kızı Ceren Olcay’dır. Dolayısı ile güzel sanatçı Zuhal Olcay’ın kaç çocuğu var sorusunun cevabı birdir.

7/13

Zuhal Olcay Kızı Kim?

Zuhal Olcay Kızı Kim?

Zuhal Olcay kızı da magazin dünyasının merak edilen isimleri arasında. Zuhal Olcayın kızı Ceren Olcay da oyuncudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu olan Ceren Olcay, İkilemde İkilemler adlı filmde oynamıştır. Zuhal Olcayın kızı Ceren Olcay 2018 yılında işletmeci Habil Özden ile evlenmiştir.

8/13

Zuhal Olcay Kızı Kaç Yaşında | Ceren Olcay Yaş

Zuhal Olcay Kızı Kaç Yaşında | Ceren Olcay Yaş

Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay kaç yaşında diye merak konusudur. Ünlü oyuncunun kızı 28 Şubat 1981 doğumludur. Ceren Olcay kaç yaşında sorusunun cevabı; 40’tır.

9/13

Zuhal Olcay’ın Kızının Babası Kim ?

Zuhal Olcay’ın Kızının Babası Kim ?

Zuhal Olcay’ın kızının babası işadamı Zafer Olcay’dır. Bir gazetede çıkan habere göre Zafer Olcay, Zuhal Olcay’ın ilk aşkıdır ancak ilk evliliği değildir. Ünlü ve güzel oyuncu, Selçuk Yöntem ile evliliği sonrasında ilk aşkı Zafer Olcay’a geri dönmüş, evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştur.

10/13

Zuhal Olcay Son Hali, Son Sevgilisi

Zuhal Olcay Son Hali, Son Sevgilisi

Zuhal Olcay’ın sevgilisi Türkiye’nin tanıdığı isim Mazlum Çimen’dir. Halk müziği sanatçısı olan Nesimi Çimen’in oğlu Mazlum Çimen besteci, keman sanatçısı, oyuncu ve balettir. Zuhal Olcay kaç yaşında merak edildiği gibi Mazlum Çimen’in de yaşı merak edilmektedir. Zuhal Olcayın sevgilisi Mazlum Çimen 63 yaşındadır.

11/13

Zuhal Olcay Kaç Kez Evlendi

Zuhal Olcay Kaç Kez Evlendi

Güzelliği, oyunculuğu ve sesiyle gündeme gelen Zuhal Olcay, aşklarıyla ve evlilikleriyle de gündeme gelmiştir. Bu nedenle Zuhal Olcay kaç kez evlendi diye de merak edilmektedir.

Zuhal Olcay toplamda 3 evlilik yapmıştır. Birinci evliliği 1976 yılında Selçuk Yöntem, ikinci evliliği 1980 yılında Zafer Olcay, üçüncü evliliği ise 1992 yılında Haluk Bilginer ile olmuştur. Zuhal Olcay Haluk Bilginer ile 2004 yılında boşanmıştır.

12/13

Zuhal Olcay Yalnızlığım Şarkısı Masumlar Apartmanı'nda Herkesi Etkiledi

Zuhal Olcay Yalnızlığım Şarkısı Masumlar Apartmanı’nda Herkesi Etkiledi

Zuhal Olcay Yalnızlığım şarkısı, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı ile yeniden gündeme geldi. İzleyicileri derinden etkileyen dizide Yalnızlığım şarkısının çalışmasıyla çalınmasıyla Zuhal Olcay şarkıları, Zuhal Olcay kimdir, Zuhal Olcay kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını araştırılmaya başlandı.

13/13

Zuhal Olcay Alev Alev Dizisinde Rol Aldı

Zuhal Olcay Alev Alev Dizisinde Rol Aldı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay son hali merak ediliyor. Güzel oyuncu son olarak Alev Alev adlı diziyle ekranlara geldi. Alev Alev dizisi Tomris karakterine hayat veren Zuhal Olcay son olarak bu karakterle bilindi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!