featured

Deniz Çakır Kimdir ? Deniz Çakır Anne ve Babası Kimdir? Deniz Çakır’ın Oynadığı Diziler Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Çakır kimdir? Son oynadığı Masumiyet dizisiyle yeniden gündeme gelen Deniz Çakır’ın hayatı milyonlar tarafından merak ediliyor. Bir dönemin en güzel oyuncularından biri olan Çakır, yaş almasına rağmen güzelliği ile adeta büyülüyor. İlk televizyon dizisi Kadın İsterse dizisiyle tanınan Çakır, kısa zamanda oyunculuk kariyerinde zirveyi görmeyi başardı. Peki Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır dizileri nelerdir? İşte tüm merak edilenler…

Deniz Çakır Kimdir ?

Masumiyet dizisi oyuncuları hakkında bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz. Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 doğumludur. Ankara’da dünyaya gelen ve burada ilkokul ve ortaöğretim eğitimi alan Çakır, üniversiteye de burada devam etmeyi tercih etti. Çakır üniversiteyi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okudu.

O dönemde Ankara Radyosunda tiyatro bölümünde yer almış ve radyonun reklamlarını seslendirmiştir. Üniversite sonrasında sık sık tiyatro oyunlarında yer alan Çakır, bir gün tiyatro oynarken Zeynep Eronat tarafından keşfedilmiştir. O dönemde oyuncu olma kararı alan Çakır, Cihan Ünal’dan oyunculuk dersleri almıştır. Kadın İsterse projesine dahil olduktan sonra, Deniz Çakır resmen oyunculuk kariyerine başlamıştır.

1- Deniz Çakır Kaç Yaşında? Deniz Çakır Kaç Doğumlu?

Deniz Çakır kaç yaşında merak ediyorsanız 1982 doğumlu olduğunu belirtelim. Kısacası sevilen oyuncu Çakır 39 yaşındadır. Güzelliğine ve fiziğine bakılırsa, kendisine 39 diyebilmek mümkün olmayacaktır. Boyu 1.75 olan ünlü oyuncunun kilosu ise 62’dir.

2- Deniz Çakır Kimdir Nerelidir? Deniz Çakır Nereli?

Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır ve ailesi uzun yıllar Ankara’da yaşamıştır. Ancak Çakır’ın oyunculuğa adım atması sonrasında aile İstanbul’a taşınmıştır. Deniz Çakır’ın anne ve babası aslen Trabzonludur.

3- Deniz Çakır Hangi Dine Mensup? Deniz Çakır Alevi mi?

Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır’ın hangi dine mensup olduğu hakkında bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ünlü oyuncu dini ve bu tür konular hakkında paylaşım yapmaktan ve bilgi paylaşmaktan çekinmektedir. Deniz Çakır alevi ya da Ermeni değildir. Bu tür bilgiler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

4- Deniz Çakır Anne ve Babası Kimdir | Deniz Çakır’ın Babası Kimdir?

Deniz Çakır’ın babası ismi Hüseyin Çakır’dır. Annesinin adı ise Nurdan Çakır olarak bilinmektedir. Deniz Çakır’ın annesi ve babası dışında birde erkek kardeşi bulunmaktadır. Ünlü oyuncunun annesi ve babası ayrılmıştır. Ayrılma sonrası kendisi ve kardeşi yaşamını annesiyle sürdürmüştür. Bunun dışında ailesi hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır.

5- Deniz Çakır Evlendi mi? Deniz Çakır Eşi Kim?

Deniz Çakır evlendi mi ya da eşi kim diye soruyor olabilirsiniz. Deniz Çakır şu anda bekar olarak yaşamını sürdürmektedir. Küçükken anne ve babasının mutsuzluğuna sıkça şahit olduğunu dile getiren Çakır, sırf bu yüzden evliliğe uzak kalmayı tercih ettiğini ifade etmektedir.

6- Deniz Çakır Evlilikleri | Deniz Çakır’ın Çocuğu Var mı?

Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide başrolü oynadığı Oktay Kaynarca ile belli bir dönem aşk yaşamıştı.

2016 yılında yaşanan bu aşkın, nikah masasında biteceği konuşuluyordu. Ancak beklenen olmadı ve ikili talihsiz bir şekilde yollarını ayırdı. Nikah masasına oturmayan ünlü oyuncunun çocuğu bulunmuyor. Kedilere olan sevgisi ile bilinen Çakır, kedileri çocuğu yerine koyduğunu ifade ediyor.

7- Deniz Çakır Sevgilisi Kim?

Deniz Çakır sevgilisi var mı yok mu oldukça merak ediliyor. Ancak yakın zamanda açıklama yapan oyuncu, bir ilişkisi olmadığını ifade etmiştir. Deniz Çakır’ın son medyatik sevgilisi Oktay Kaynarca idi. Çakır Kaynarca öncesindeki sevgilisi Güven Dağüstün’le sansasyonel bir şekilde ayrılmış ve sosyal medya üzerinden laf dalaşına girmişti.

8- Deniz Çakır Estetik Yaptırdı mı?

Deniz Çakır estetik geçmişine bakıldığında burnundan bir operasyon geçirdiği belirgin bir şekilde fark ediliyor. Bunun yanı sıra Çakır belirli aralıklarla botox ve dudak dolgusu yaptırıyor.

9- Deniz Çakır Dizileri | Deniz Çakır Hangi Dizilerde Oynadı?

Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır dizileri geçmişine bakıldığında 10 farklı dizide rol aldığı görülüyor. İlk dizisi Kadın İsterse olan Çakır’ın yıldızı Yaprak Dökümü ile parlamıştı. Bu nedenle Yaprak Dökümü dizisi için Deniz Çakır’ın kariyerinin dönüm noktası oldu yorumunu yapabiliriz. Deniz Çakır’ın oynadığı diziler ise şunlar;

Kadın İsterse / Alev (2004-2006)Yaprak Dökümü / Ferhunde (2006-2010)İşte Benim / Funda ( 2006)Avrupa Yakası / Konuk Oyuncu (2006)İffet / İffet (2011-2012)Muhteşem Yüzyıl / Şah Sultan (2012-2013)Yasak / Calibe (2014)Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz / Meryem (2015-2018)Altınsoylar / Ayşe (2016)Vurgun / Reyhan Vardar (2019)Masumiyet / Bahar (2021)

Deniz Çakır’ın kariyeri elbette ki dizilerle sınırlı değil. Oyunculuk kariyerinde oldukça başarılı bulunan Çakır, sinema filmlerinde de rol alarak parlamaya devam etti. Deniz Çakır’ın oynadığı sinema filmleri ise şunlar;

40 / Sevda Hemşire (2009)Kako Si? / Lidya ( 2010)Ya Sonra / Didem (2011)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!