featured

En İyi BB Krem Önerileri | 7 En İyi BB Krem 2022 Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi BB krem önerileri arasından seçim yaparak, natüre olarak nitelendirilen doğal ve estetik makyajlara imza atabilirsiniz. Görünümün oldukça önemli olduğu günümüzde, kadınlar için makyaj her şey denilebilir. Kadınların görünümünü, modunu ve hatta psikolojisini düzelten makyajda doğru seçimlerin yapılması gerekiyor. Aksi takdirde iyi sonuçlar elde etmek yerine, felaket bir görünüm ortaya çıkabiliyor.

Doğal bitişli bir krem olması ile dikkat çeken BB krem, özellikle yaz aylarının kurtarıcıdır. Yaz aylarında yoğun ve kat kat fondöten uygulamak yerine, tek kat BB krem kullanmak doğal ve güzel görünmeniz için yeterli olabilir. Peki, en iyi BB krem önerileri neler? BB krem hangi cilt tipleri için uygundur? Eczanelerde BB krem satılır mı? İşte detaylar…

BB Krem mi Yoksa Fondöten mi? BB Krem ile CC Krem Arasındaki Fark Nedir?

En iyi BB krem önerileri vermeden önce, kadınlar arasında tercih sorunları yaratan iki sorunun cevabını yanıtlamak gereklidir. BB krem mi yoksa fondöten mi? BB krem daha çok günlük kullanım için uygun olup, orta dereceli kapatıcılık sağlamaktadır. Fondötenler ise, iyi bir marka tercih edildiği takdirde porselen denebilecek yoğun kapatıcılık sağlayacaklardır.

Bu nedenle fondötenler ağırlıklı olarak özel günlerde tercih edilmelidir. BB krem ile CC krem arasında aslında ciddi bir fark bulunmamaktadır. Genel olarak CC kremler bir tık kapatıcı olup, ciltte bulunan mor ve yeşil renkler için daha etkili çözümler sunabilecektir.

Doğru fondöten seçimi nasıl yapılır, bilgi almak için bu yazımıza göz atabilirsiniz. 

BB Krem Lekeleri Kapatır mı? BB Krem Hangi Ton Seçilmeli?

En iyi BB krem önerileri çoğunlukla cilt lekelerini kapatmakta yeterli gelmeyebilir. Ancak cilt tonu eşitsizliğini büyük ölçüde gidereceğini söyleyebilmek mümkündür. Genel olarak makyajsız görünümden daha fresh bir görünüme sahip olabilirsiniz. BB krem için hangi ton tercih edilmeli?

En iyi BB krem önerileri cildin tam rengine uygun olarak seçilmelidir. Eğer cilde tam uygun olmayan renk tonları varsa açık olan tercih edilebilecektir. Çünkü BB kremler ve fondötenler ciltte az miktarda da olsa koyuluğa sebebiyet verebilir. Buda cilt ile yüz arasında ciddi ton farklılıklarının oluşmasına neden olabilir.

En İyi BB Krem Önerileri | En İyi BB Krem Markası Hangisi?

En iyi BB krem önerileri verirken bilinmesi gerekenlerden ilki cilt tipi farklılığıdır. Bu nedenle önerileri dikkate alan kişilerin, cilt tipi farklılıklarını göz önünde bulundurması ve buna göre seçim yapması gerekecektir. Bunun yanı sıra BB kremden beklentinizin ne olduğu da seçiminizi şekillendirecektir. İçerik, kapatıcılık, görünüm gibi detayları yansıtan beklentilerinize göre en iyi BB krem önerileri listemizi inceleyebilir, cildiniz için en doğru seçimi yapabilirsiniz.

1- Maybelline Dream Pure BB Krem

En iyi BB krem yorum içerikleri aldığınız söyleyebileceğimiz ilk ürün Maybelline markasına aittir. Dream Pure BB krem, jel formülü sayesinde kolayca uygulanabilecektir.

Bunun yanı sıra bu krem uygulandığı andan itibaren kusursuz bir kapatıcılık sağlayabilmekte ve bu etkisini saatler boyunca sürdürebilmektedir. Hafif aydınlık bitişine sahip olması ile cilde aydınlık, genç ve dinamik bir görünüm verebilecektir. Cilde pürüzsüz bir görüntü veren ve en iyi BB krem önerileri arasında yer alan bu ürün, SPF 30 faktör oluşu ile de iyi bir güneş koruyucudur.

Maybelline BB kremler ve fiyatları hakkında bilgi almak için buraya göz atabilirsiniz. 

2- Garnier BB Krem | Garnier BB Krem Hangi Ciltler İçin?

En iyi BB krem 2022 denildiğinde Garnier BB kremin artık efsaneleştiğini söylememek olmaz. BB krem kategorisinin ilk ürünlerinden biri olan bu marka, günümüzde halen oldukça popülerdir. Tek bir dokunuşla tüm kusurları önleyen bu krem, kolay uygulanabilmekte ve doğal bir bitiş sağlayabilmektedir.

YouTube video

Uzun süre etkili oluşu da markayı tercih edilebilir kılmaktadır. Özellikle ekonomik bir BB krem arayışında iseniz, en iyi BB krem önerileri arasında olan bu ürüne yer verebilirsiniz. Garnier BB krem kullananlar, kremin günlük kullanım için ideal olduğunun altını çizmektedir. Bu krem ağırlıklı olarak normal ve yağlı cilt tipleri için uygundur.

3- Loreal Paris C’Est BB Krem

Su bazlı BB krem markaları bakıyorsanız, mutlaka Loreal Paris’e bir şans vermelisiniz. Su bazlı oluşu ile cilt tarafından kolayca emilen bu seri, uzun süre varlığını koruyarak doğal ama kusursuz bir görünüm vadeder. Yalnızca günlük hayatta değil, özel günlerinizde dahi rahatça tercih edebileceğiniz ürünün nemlendirme özelliği cildi yumuşacık yapacaktır.

En iyi BB krem önerileri arasında olan bu ürün kolayca dağılmakta ve el yardımı ile dahi kolayca uygulanabilmektedir. İncir özleri ve antioksidan içeriği ile cildi dış etmenlerden koruyan BB krem, SPF 20 faktörlü güneş koruyucu özelliğine de sahiptir. Bu krem tüm cilt tipleri için uygundur.

4- Soltis BB Krem

En iyi BB krem önerileri arasında sırada Soltis BB krem bulunuyor. Organik BB krem markaları arasında bulunan Soltis, organik oluşunu sertifikaları ile de kanıtlamaktadır. Doğal yağlar içeren krem, %100 mineral filtreli oluşu ile oldukça cazip bir seçenektir.

Doğal bitişli ve pürüzsüz bir görünüm sunmayı vadeden krem cilt tonunu eşitleyebilmekte ve ihtiyacı olan neme kavuşmasına yardımcı olabilecektir. Dermatolojik açıdan test edilmiş bu krem, aynı zamanda SPF30 ile yüksek güneş koruma faktörü içermektedir. En iyi BB krem önerileri arasında olan Soltis BB krem tüm ciltler için tercih edilebilir.

5- Pure Beuty BB Krem

En iyi BB krem Buse Terim önerileri arasında bulunan Pure Beauty BB krem, hafif yapısıyla öne çıkmaktadır. Cildi nemlendiren, kızarıklık ve morlukları tamamen ortadan kaldırabilen bu krem cilde hafifte bir ışıltı katmaktadır. Bu ışıltı cildin daha dinamik ve canlı görünebilmesine yardımcı olacaktır. En iyi BB krem önerileri arasında olan bu krem ile aydınlatıcı kullanmadan doğal bir parlaklıkta elde etmiş olabilirsiniz.

6-  The Body Shop BB Krem

Kuru ciltler için BB krem önerileri mi arıyorsunuz? Birçok kişi bu konuda kuru ciltler için BB mi CC mi krem tercih edilmeli diye kararsız kalabiliyor. Ancak unutulmamalı ki bu iki krem genellikle ton farklılığı bakımından birbirinden ayrılıyor.

Eğer kuru ve hassas bir cildiniz varsa The Body Shop markası sizin için uygun olabilecektir. Cildinizi derinlemesine nemlendiren bu krem sayesinde, cildiniz hem pürüzsüz görünebilecek hem de tüm gün neme doyabilecektir. En iyi BB krem önerileri arasında yer alan ve soft bir seçenek olan krem, yüksek kapatıcılık sağlamayabilir. Bu nedenle en iyi BB krem önerileri arasından yoğun kapatıcılık beklentisi bulunanlar başka markalara yönelmelidir.

7- Lancome Skın Feels Good

En iyi BB krem önerileri arıyorsanız, Lancome markasına da mutlaka göz atmalısınız. Su bazlı içeriklerden biri olan bu ürün cilt tarafından kolayca emilmekte ve gün boyu cildi nemlendirmektedir. Ayrıca gliserin ve hyaluronik asit içerdiğinden cildi dış etmenlerden koruyabilecektir.

Cilde uygulandığı andan itibaren yoğun bir kapatıcılık sağlayan Lancome, aydınlık ve hafif bir ışıltı bitişlidir. Bu sayede günlük makyajda aydınlık, fresh ve canlı bir görünüm elde edilebilecektir. En İyi BB krem Süslü kadınlar sitesinde de önerilen Lancome, mutlaka bir şans vermelisiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!