featured

En İyi Haber Uygulaması Bundle 2021 | Google Play Turkcell Dergilik İndir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi haber uygulaması Bundle mobil uygulama kategorisinde dikkat çeken içerikler sunmaktadır.  Birçok gazete içeriğini paket sistem halinde temin edebilirsiniz. Uygulamayı hem bilgisayar hem de telefon üzerinden kullanma şansınız bulunmaktadır.

En İyi Haber Uygulaması Bundle Nedir | İos ve Android Gazete Uygulaması Bundle Ne Demek?

Bundle haber son 6-7 senedir internet kullanıcılarının paket halinde görmek istediği haberleri sunan kapsamlı bir uygulamadır. Bütünsel bir haber bakış açısı sunan Bundle, kelime olarak paket anlamına gelmektedir. Gün içinde kendinizi çok fazla site gezintisi ile bölmeden işlem yapabilmeniz için pratik fayda sağlayan bu uygulama, çıktığı günden beri epey yol kat etti.

1. Bundle Haber PC Üzerinde Kullanılabilir mi? En iyi Haber Uygulaması Bundle Haber Kimin?

Bilgisayar çeşitleri ve telefonlarda uygulama olarak Bundle kullanımı yapabilirsiniz.  Türkiye’de Bundle Haber Dwarf Planet tarafından geliştirilmiştir. Türkiye’nin en kapsamlı haber uygulaması olarak son dakika gelişmelerini size aktarmaktadır.

2. Bundle Türkçe | En İyi Haber Sitesi Uygulaması İndir | Bundle Kaynakları

Google Play Bundle en iyi haber uygulaması indir işlemi için birkaç adımda sonuca ulaşabilirsiniz. Sayfa üzerindeki açıklamaları okumak ve ardından ödeme koşullarını da değerlendirmek yeterli olacaktır.

Bundle Network kaynak kullanımı açısından oldukça zengin bir seçenek sunmaktadır: Euronews Türkçe, NTV, Habertürk, National Geographic dikkat çeken kaynaklar arasında yer alıyor. Ayrıca Vogue Türkiye, Uplifers, Bloomberg, Teyit.org, Bilimfili, HT içeriklerini de bulabilirsiniz.

Bundle En İyi Gazete Uygulaması Özellikleri Neler?

Farklı içerik ve perspektifleri bir arada görebileceğiniz Bundle kişisel bir haber akışı imkanı sunmaktadır.  Gündeminizi oluştururken bakış açınıza uygun seçimler yapabilirsiniz.   Tek bir noktadan edineceğiniz kaynakları kendinize göre kategorilere ayırmanız mümkündür.

1. Son Dakika Gelişmeleri

Anlık en yeni ve önemli haberleri Bundle üzerinde bulabilirsiniz. Ekonomik gelişmeler veya diğer merak ettiğiniz genel konulardan hızlıca haberdar olmak size iyi gelecektir.

2. Bundle En İyi Android Haber Uygulaması Arama Özelliği

En iyi haber uygulaması Bundle üzerinde anahtar kelimeleri girerek istediğiniz sonuca kolayca ulaşabilirsiniz. Gelişmiş arama özelliğinden ücretsiz şekilde faydalanabilirsiniz. Hız anlamında epey avantaj sağlarsınız.

3. Bundle Okuyucu Modu

Karşınıza çıkan reklamlar dikkatinizi dağıttığında okuyucu modunu kullanabilirsiniz. Bu işlemin amacı içeriğe odaklanmanızı sağlamaktır.

4 . Çevrimdışı Modunda En Güncel Haberler Haber Akışı

https://www.youtube.com/watch?v=xVS607lsiHY

Bağlantı olmadığı hallerde metro gibi yerlerde Bundle en iyi haber uygulaması üzerinden haber almaya devam edersiniz. En güncel haberler ilgi alanlarınıza göre size gönderilir. Takım sonuçlarını yakından görebilirsiniz.

5. Farklı Ülkelerden İçerikler

Başka ülke gündemini takip etme şansınız olur. İngiltere, Almanya ve Amerika gibi öne çıkan ülkelerden haberdar olabilirsiniz.

Dergilik Nedir | Turkcell Dergilik Nasıl Kullanılır?

Google Play dergilik nedir sorusu kısaca birçok dergiyi bir arada bulacağınız toparlayıcı bir sistemdir.  Turkcell dergilik alarak avantajlı bir okuma yapmış olursunuz. Güncel konuların haricinde bakış açınıza iyi gelecek konuları bu uygulamada bulabilirsiniz.

1. Turkcell Dergilik Özellikleri

İndirme işlemini yaptığınız Turkcell dergilik ardından kullanıma hazırsınız. Ürünün kullanımı öncesi teknik açıdan bazı koşullar bulunmaktadır. Android 5+ sürümleri ve IOS 12+ için indirme işlemi sağlıklı şekilde gerçekleşmektedir.

2. Ücretsiz 300+ Yayın Keyfi

Evde geçirilen zaman miktarı arttığından bu yana Turkcell dergilik kullanıcılarının da sayısı artmış bulunmaktadır. 300 ve daha fazla sayıda yayını tek bir yerde görebilir, keyifli okumalar yapabilirsiniz. Son sayıları görebileceğiniz bu sistem içerisinde operatör kullanıcıları kampanyalara dahil olabiliyor.

3. Dijital Arşiv ve Bilgi Yarışmalarına Katılma Olanağı

Dergilik aboneliğiniz ardından bilgi yarışmalarına katılarak kullanımı daha da eğlenceli hale getirebilirsiniz.  Dergi içeriği size gereken yönlendirmeleri yapacaktır. Dijital dergi ve gazete arşivi de oluşturabilir, anlık haber takibi yapabilirsiniz. Okumaktan yorulduğunuzda veya bir nedenle okuyamadığınızda sesli makale dinleme imkanınız olacaktır.

4. Turkcell Dergilik Ne Kadar? Uygun Fiyat Dergilik İndir

Son Google Play Turkcell dergilik fiyatı bilgilerine göre standart aylık abonelik ayda 19,65 TL olarak belirlenmiştir. Hizmetleri daha da özelleştirmek için Premium paket aboneliği tercih edilebilir. Bu da 28,65 TL olarak kaydedilmiştir.

5.  Dergilik Bilgisayara İndirme | Dergilik Midi İnternet Paketi Nedir?

Edebiyat, kadın, mizah, bilim, çocuk, moda, karikatür dergileri gibi çok sayıda alandaki dergi türlerini tek bir alanda bulmanız mümkündür. Dergilik paketleri içerisinde midi olanla bilgisayarda orta dereceli yer kaplayacak şekilde ayarlanabilir. Paket almadan önce kapasite incelemesi yapmalısınız.

6. Dergilik Mini Paketi İçerisinde Tarafsız Haber Uygulaması

YouTube video

Az yer kaplayan ve en uygun dergilik uygulaması için geçerli Turkcell dergilik indirme işlemi mini olarak tanımlanmaktadır. Alacağınız hizmetler Turkcell harici bir firmadan da olabilir. Sadece dergiler değil haber kaynaklarını da bu aynı hizmet içerisinde alabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!