featured

Enis Arıkan Kimdir Nerelidir? Camdaki Kız’ın Muzosu Enis Arıkan Kim Hangi Dizilerde Oynamıştır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enis Arıkan kimdir? Enis Arıkan kaç yaşında nereli? Özellikle son dönemde Camdaki Kız performansıyla adından söz ettirmiştir. Başarılı oyuncu, bundan önce de paylaşımları ile tanınırlığa sahipti.

YouTube video

Sıkı dostlukları, katıldığı projeler hatta yer aldığı karakteriyle gündem yaratan Enis Arıkan kim? Kendisi hakkında verilebilecek sayısız bilgi mevcuttur.

Fiziksel özelliklerinden yer aldığı film ve programlara kadar çeşitli konularda merak söz konusu olmuştur. Eğer siz de son döneminde popüler isimlerinden olan Enis Arıkan kimdir, nerelidir diye soruyorsanız yazımızı okumayan devam etmelisiniz.

1-Enis Arıkan Kimdir? Enis Arıkan Ne Zaman Doğdu?

Camdaki Kız Muzo karakteri ile evlere konuk olan Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Enis Arıkan’ın doğum tarihi Oğlak burcu olduğunu belli ediyor.

Arıkan’ın Oğlak burcu olmasına şaşırmamak gerekiyor. Kendisinin daldan dala atlayan aktifliği, katıldığı sayısız programlar ve projeler… Bu derece işkolik ve başarı arzusu elbet bir Oğlaktan beklenirdi!

2- Enis Arıkan Kaç Yaşında Nereli? Camdaki Kız Muzo Enis Arıkan Aslen Nereli?

Enis Arıkan kaç yaşında sorusu özellikle günden güne ekranda genç görünmesinden dolayı merak edilmektedir. 1983 doğumlu Arıkan göstermese de 38 yaşındadır.

Başarılı oyuncu, aslında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Giresunludur. Babasının nereli olduğu bilinmese de kendisini İstanbullu olarak tanımlamaktadır.

Çocukluktan, oyunculuğa kadar hayatının tüm kareleri İstanbul’da geçirmiştir.

3- Enis Arıkan Kimdir Boyu Kaç?

Gerek dizilerde gerekse magazinde nadirde olsa görüntülenen Arıkan, boyu ile dikkat çekmektedir. Sırf bu yüzden ”Enis Arıkan kimdir” sorusu kadar ”Enis Arıkan boyu kaç” sorusu da oldukça merak edilmektedir.

Enis Arıkan’ın boyu 1.82 cm olarak bilinmektedir. Türkiye ortalamasının üstünde olması dikkatleri çekmesini sağlıyor.

Kendisinin kilosu hakkında net bir bilgi vermek ise oldukça güçtür. Çünkü girdiği karakterlere göre ya da yaşam standartları neticesinde kendi isteğiyle kilosunda değişiklikler yaratmaktadır.

Güncel bilgilere göre 76 kilo olduğu bilinmektedir.

4- Enis Arıkan Ne İş Yapıyor? Enis Arıkan’ın Eğitim Hayatı

Enis Arıkan’ı o kadar farklı kanallarda ve ortamlarda görüyoruz ki, ne iş yaptığı konusunda bu durum kafa karıştırıcı olabiliyor.

Arıkan temelde bir oyuncudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır.

Bunun yanı sıra Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nü de okumuştur.

Ancak kendisini oyuncu olarak bir sıfatta kısıtlamak yanlış olacaktır. Camdaki Kız Muzo karakteri ile oyunculuğunu kanıtlamıştır. Gelgelelim Arıkan oyunculuğuyla değil sesiyle de ön plandadır.

O Ses Türkiye Yılbaşı programına çıkarak sesiyle ve sahne şovuyla da tüm ilgiyi üzerine çekti! Bu kendisinin çok da tanınmadığı zamanlar olduğundan sık sık Enis Arıkan kimdir, Enis Arıkan ne iş yapar gibi sorular sorulmuştur.

5- Enis Arıkan Kim Ailesi Hakkında Merak Edilenler!

Ekran önünde yer almak elbette kişisel merakların ötesinde sorular sorulmasına da sebep olmaktadır. Özellikle magazinsel gündeme gelmeyen kişiler ailesi konusunda merak edilmektedir.

Enis Arıkan’ın ailesi hakkında çok geniş bilgiler bulunmasa da daha çok kendisinin paylaşımları neticesinde bilgi edinilir. Özellikle dünya tatlısı annesi en az oyuncu kadar beğeniyi kazanmıştır.

A- Enis Arıkan ın Babası Kimdir? Enis Arıkan Babası Nereli? Enis Arıkan’ın Babası ile İlişkisi!

YouTube video

Enis Arıkan kimin oğlu konusu baştan beri oluşturulan bir tartışmadır. Başarısı ile dikkat çeken Arıkan; Enis Arıkan kimdir, kimin çocuğu gibi araştırmalara sebep olmuştur.

Şükrü Arıkan, Enis’in babasıdır. Ancak kendisinin nereli olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Camdaki Kız Muzo karakterine hayat veren Enes Arıkan babasını kalp krizinden dolayı kaybetmiştir. Babasının kaybı dolayısıyla birlikte paylaşımlarını görememekteyiz.

Tüm bunların yanı sıra sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu takipçisine verdiği bir yanıtla sevenlerini de oldukça duygulandırmıştır. Kendisine yöneltilen ‘’ Babamı çok özlüyorum, sen de özlüyor musun?’’ sorusuna hitaben…

‘’Babama dair tüm anılarımı sildim. Bunu bilinçli bir şekilde yaptım, sırf özlememek için. İyi anılarımızı bile artık hatırlamıyorum. Sanırım kendimi korumak için bastırıyorum.

Çünkü onu özlersem bunu kaldıramayacağımı düşünüyorum’’ şeklinde oldukça özel ve duygusal bir açıklama yapmıştır.

B- Enis Arıkan Annesi Kimdir?

Eğer Enis Arıkan kim araştırması yaparken oyuncunun sosyal medya hesabına baktıysanız, annesiyle yaptığı paylaşımlara kesin denk gelmişsinizdir!

Oyunculuğunu ekran önünde çok aktif yapmadığı zamanlarda bile annesiyle yaptığı komik paylaşımları ile Arıkan ciddi bir dikkat çekmiştir. Öyle ki annesine özel fan hesapları bile açılmıştı.

Annesi Selma Arıkan, komik tavırları ve sempatikliği ile izleyenlere kendisini sevdirdi. Sarı saçları ve komik mizacı ile kendini sosyal medya kullanıcılarının önünde buldu.

Neşeli halleriyle kendisini o kadar sevdirdi ki özellikle onunla beraber paylaşımlar talep edildi.

C- Enis Arıkan Ablası Kimdir? Enis Arıkan Ablası Ünlü mü?

Arıkan kardeşler iki kişidir. Enis’in bir tane ablası bulunmaktadır. İsminin Gamze olduğu dışında kendisi hakkında ayrıntılı bilgi yoktur.

D- Enis Arıkan Evli mi? Enis Arıkan Eşi Kim?

Camdaki Kız Muzo karakteriyle yakından tanıdığımız Enis Arıkan, evli değildir.

E- Enis Arıkan Kimdir| Enis Arıkan Eski Eşi Kim?

Magazinsel olaylarla neredeyse adını hiçbir zaman duymadığımız Enis Arıkan, geçmişte bir evlilik yapmamıştır.

F- Enis Arıkan Sevgilisi Kim? Enis Arıkan Sevgilisi Var mı?

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan oyuncu, sevgili sıfatıyla bir kadınla herhangi fotoğraf paylaşmamıştır. Daha çok sosyal medyasında kedisine ve yaptığı işe dair bilgiler paylaşmaktadır.

G- Enis Arıkan Sevgilileri Kimlerdi?

Enis Arıkan’ın bizzat sunuculuğunu yaptığı ünlü programında Sevgililer Günü Özel programında ‘Ben neden yalnızım?’ gibi bir serzenişi bulunmaktadır.

Ancak her ne kadar bu kadar sempatik bir isyanı bulunsa da herhangi bir şekilde ilişki hayatını ortaya koymamış, kimse tarafından yakalanmamıştır.

6- Enis Arıkan Ezgi Mola Sevgili mi?

Enis Arıkan kimdir başlığı altında en sık sorgulanan durum şüphesiz Ezgi Mola ile olan ilişkisi olmaktadır.

Ezgi Mola ile olduğu ilişkisi hakkında açık ve net bir bilgi paylaşmadan önce sevgili olduklarına dair ciddi bir düşünce yaygındı.

Fakat Enis ve Ezgi ilişkisi çok yakın dost olmaktan öte değildir. Çok geçmişten gelen dostlukları günümüzde örnek olacak cinsten!

7- Enis Arıkan Hangi Dizilerde Oynadı? Enis Arıkan Dizileri Hangileri?

Dizi ve sinema sektöründe farklı performansları ile dikkat çekmiştir. Genel ağırlığını dizi konusunda yaşamıştır.

Enis Arıkan’ın oynadığı diziler:

Aynalı Tahir (1998)Gülerken Ağladık (1998)Zilyoner (1999)Hırsız (2001)Yıldızların Altında (2002)Çekirdek Aile (2002)Gurbet Kadını (2003)Kadın İsterse (2004)Genco (2007)Kurtlar Vadisi Pusu (2008)Kapadokya Düşleri (2009)Aşk ve Ceza (2010)Yerden Yüksek (2011)Uçurum (2012)Cesur Hemşire (2014)Hayat Ağacı (2014)Jet Sosyete (2018)Camdaki Kız (2021)

Özellikle sonradan dahil olduğu Camdaki Kız Muzo karakteri ile dizi gündemine bomba gibi düşmüştür.

8- Enis Arıkan Hangi Filmlerde Oynadı?

Dizi sektöründe yakaladığı performansı sinema da aynı yoğunlukta yansıtmamıştır.

Enis Arıkan’ın oynadığı filmler:

Kocan Kadar Konuş (2015)Rüya (2016)Kaç Kaçabilirsen (2018)Görevimiz Tatil (2018)Alice Müzikali (2018)Aslı Gibidir (2019)

9- Gerçekte Camdaki Kız Muzo Enis Arıkan Kambur mu?

Başarılı ve oldukça inandırıcı sergilediği oyunculuk performansı ile Enis Arıkan kim sorusu son dönemin ilk sıralarında yer almıştır.

Sonradan gizemli şekilde dahil olduğu senaryoda başta tedirginlik yaratmıştı. Çünkü eğlenceli karakteri diziye uygun olup olmadığı konusunda merak yarattı.

İzleyicileri burada ters köşeye düşüren Enis Arıkan tam anlamıyla karakteri yaşatmıştır. Hatta yaptığı bir röportajda ‘Karaktere aşık oldum!’ bile demiştir.

Karakterin sahip olduğu kamburluk, gerçekte Enis Arıkan kambur mu sorularına sebep olmuştur. Arıkan’ın gerçekte kamburluk gibi bir sorunu yoktur. Tamamen senaryo gereği oynamaktadır.

10- Enis Arıkan Eski Hali Nasıl? Enis Arıkan Saç Modeli ile Gündem Oldu!

Her ünlünün yaşamaktan korktuğu bir durum  varsa o da geçmişe dair görüntülerinin yayınlanması olsa gerek!

Enis Arıkan’ın geçmişte görülen fotoğraf ve görsellerinde daha çok saçı ile gündeme geldiği görülmektedir.

Günümüzde saçında yarattığı farklılık ve saç ekimi gerçek anlamda imaj değişikliğine sebep olmuştur.

11- Enis Arıkan Evi Nasıl ve Nerede?

İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Orkun Işıtmak’ın ‘En Acılı Ev Turu’ serisinde evini izleyicilere açan Arıkan ilk defa özel alanını tanıtmıştır.

Videodan anlaşılacağı üzere Enis Arıkan İstanbul Anadolu yakasında oturmaktadır. Evi bir binanın 7.katında bulunmaktadır.

Evinde en çok dikkat çeken detayların başında ise oluşturduğu kış bahçesidir. Videoyu izleyenler anlayacak ki Arıkan ciddi anlamda çiçek ve bitki yetiştirmeyi seven birisidir.

Aynı zamanda videoda kıyafet odası, salonu, yatak odası ve aldığı ödüller de gösterilmektedir. Sevimli ve sürekli paylaştığı kedisi de kadrajda yer yer bulunmaktadır.

12- Enis Arıkan İnstagram Hesabı Nedir?

Aktif hikayeleriyle kendisini tanımayana bile samimi duruşunu geçirmeyi başarmaktadır. Eğer siz de Enis Arıkan kimdir, nasıl birisidir diye merak ediyorsanız onu kendisinden tanımalısınız.

@enisarikan isimli İnstagram sosyal medya hesabında 1.076 gönderisi bulunmaktadır. Bu aktif olarak  paylaşımlarını yansıtmaktadır. Oyuncunun 2,7 milyon takipçisi de günümüzde mevcuttur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!