featured

Erdem Kaynarca Kimdir | Annemizi Saklarken Bora Demir Erdem Kaynarca Kimdir? Erdem Kaynarca Aslen Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdem Kaynarca kimdir? Annemizi Saklarken Bora Demir Erdem Kaynarca kimdir? Annemizi Saklarken dizisinin Bora’sı hakkında tüm merak ettikleriniz…

Birçok dizi ve film projesinde yer alan ve oyunculuktaki başarısı ile tanınan Erdem Kaynarca, şimdilerde Annemizi Saklarken Bora Demir karakteri ile ekranlarda izleyicilerin beğenisini topluyor.

Oyunculuk kariyeri boyuncu birçok dizi ve filmde sayısız karaktere hayat veren Erdem Kaynarca, büründüğü her karakterde izleyicinin kalbini fethetmeyi başardı. Ekranların yeni dizisi olan Annemizi Saklarken dizisindeki Bora Demir rolü ile şimdilerde başarılı bir oyuncu kimliği ile ekranlardaki yerini almaya devam ediyor.

Soluksuz şekilde ekranlarda ve beyaz perdede birçok yapımda yer alan Erdem Kaynarca, özellikle şuan yayında olan Annemizi Saklarken dizisindeki karakteri ile merak daha da merak konusu olmaya başladı. İşte Erdem Kaynarca ile ilgili merak edilenler ve cevapları…

Annemizi Saklarken Bora Demir Erdem Kaynarca Kimdir? Erdem Kaynarca Hayatı Hakkında Merak Edilenler

Bugünlerde Erdem Kaynarca yeni dizi olan Annemizi Saklarken dizisindeki Bora Demir karakteri ile ekranlarda yer almaya başladı. Erdem Kaynaca, canlandırdığı her karakterde başarılı oyunculuğunu sergilemiştir.

Hem başarısı hem de yakışıklılığı ile dikkatleri her karakteri ile üzerine çeken Erdem Kaynarca’ya dair tüm merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Erdem Kaynarca Kimdir | Erdem Kaynarca Kaç Yaşında?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erdem Kaynarca yaş konusunda da merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Bu kadar genç ve bu kadar başarılı bir oyuncu olması hayranlarının kafasında da “Erdem Kaynarca kaç yaşında?” sorusunu getiriyor.

30 yaşındaki Erdem Kaynarca lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde tamamladı. Daha sonrasında oyunculuğa merak saran Erdem Kaynarca, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü okuyarak kariyer hayatına oyunculuk ile şekil vermeye başladı.

Tiyatro eğitimi aldıktan sonra ise ara vermeden oyunculuk hayatına adım atan Erdem Kaynarca, genç yaşında olmasına rağmen sayısız tiyatro oyununda dizi ve film projelerinde yer aldı.

Erdem Kaynarca Aslen Nereli? Erdem Kaynarca Kimin Oğlu?

Erdem Kaynarca, ailesi ve özel hayatı hakkında göz önünde olmayı tercih etmeyen oyuncular arasında yer alıyor. Bu nedenle de Erdem Kaynarca’nın İstanbul’da doğduğu bilinse de aslen nereli olduğu konusunda net bir bilgi yok.

Erdem Kaynarca babası hakkında birçok iddia vardır. Hatta bu iddialardan birisi de Oktay Kaynarca’nın oğlu olduğu yönündedir Ancak Oktay Kaynarca’nın oğlu değildir. Erdem Kaynarca annesi ve babası hakkında gerek sosyal medyasında gerekse röportajlarında net bir bilgi vermiyor.

Erdem Kaynarca Evli mi?

Oyunculuğu kadar özel hayatı ile de oldukça merak edilen oyuncu Erdem Kaynarca’nın evli olup olmadığı da hayranları tarafından merak ediliyor. 30 yaşında olan ve henüz gençliğinin baharında olan Erdem Kaynarca, evli değildir. Bu nedenle de zaman zaman Erdem Kaynarca sevgilisi merak ediliyor ve yakışıklı oyuncunun kiminle birlikte olduğu hayranları tarafından araştırılıyor.

Mütevazi ve gözler önünde olmayan bir hayat yaşayan genç oyuncunun adı aşk iddialarında da geçmiyor. Dolayısıyla da sevgilisi konusunda da ünlü oyuncu adeta kapalı kutu olarak aşk hayatına dair bilgiler vermiyor.

Erdem Kaynarca Oynadığı Diziler

Erdem Kaynarca kalp atışı dizisi ile ilk dizi oyunculuğuna başlamış ve Mehmet karakteri ile kameralara merhaba demiştir. Daha sonrasında kısa bir dönem Doktorlar dizisinde de rol almıştır.

Bir Deli Rüzgar dizisi de Erdem Kaynarca dizileri arasında yer alıyor. Genç yaşta olmasına rağmen başarılı oyunculuğu ile birçok dizide kendisini göstermeyi başarmıştır.

Erdem Kaynarca Yasak Elma dizisinde de kısa bir süre yer aldı. Bir dönem Ada Masalı dizisinde de konuk oyuncu olarak yer alan Erdem Kaynarca, şimdilerde ise 2021 yapımı olan Annemizi Saklarken dizisinde Bora Demir karakterine başarılı oyunculuğu ile hayat veriyor.

Annemizi Saklarken Bora Demir Kimdir?

Babası gibi karizmatik ve azimli, annesi gibi güzel ve aynı zamanda ketum olan Bora Demir; Zerrin ve Dündar’ın tek erkek çocuklarıdır. Annesinin sürekli hasta olması ve Bora’nın bu hastalığı görerek büyümesi aynı zamanda Bora’nın karakterinde ciddi bir etkiye sahip olmuştur.

Annemizi Saklarken Bora Demir, çocukluğunu kapıya bile çıkmadan ve kapalı kapılar arkasında büyüyerek geçirmiş ve bu nedenle de içine kapanık bir çocuk olarak büyümüştür. Duygularıyla değil tamamen mantığı ile hareket eden Bora, güçlü kişiliği sayesinde kesinlikle kafasının karışmasına ve iki seçenek arasında kararsız kalmasına izin vermez.

İnsanlara karşı kesin yargılar barındıran Bora Demir, insanlar konusunda da seçicidir. İnsanlara kesinlikle ikinci bir şans vermeyen Annemizi Saklarken Bora, kurduğu tüm insan ilişkilerinde derin duygular hissetmemeyi ve derin ilişkilere girmemeyi tercih ediyor. Kesin sınırları olan Bora, ailesi dahi olsa hayatındaki hiçbir kimseye geleceğe dair vaatler vermeyen bir karakterdir.

Erdem Kaynarca Ada Masalı’ndan Neden Ayrıldı?

Erdem Kaynarca Ada Masalı dizisinde bir dönem Batu karakterine nefes oldu. Dizide rol aldığı dönemlerde seyirciden tam puan alan Erdem Kaynarca’nın diziden ayrılacağını açıklaması ise hayranlarında ciddi bir hüsrana neden oldu.

Ada Masalı’ndan neden ayrıldığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmamakla birlikte Erdem Kaynarca, diziden ayrılacağını bizzat kendisi tüm ekibe, yapım şirketi olan Ay Yapım’a teşekkür ederek açıkladı.

Erdem Kaynarca Oktay Kaynarca Akraba mı?

Ekranların en çok sevilen oyuncularından olan Erdem Kaynarca ve Oktay Kaynarca, soyisim benzerliği ile zaman zaman akraba hatta baba-oğlu zannediliyor. Ancak her iki oyuncu arasında akrabalık bağı olmamakla birlikte sadece soyisim benzerliği vardır.

Erdem Kaynarca İnstagram Hesabı Var mı?

Ekranların genç, başarılı ve sevilen oyuncusu Erdem Kaynarca, aynı zamanda aktif olarak İnstagram kullanıyor. Sık sık paylaşımlar yapan ünlü oyuncu @erdemkaynarca hesabından takipçileri ile özel anlarını paylaşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!