featured

Fulya Öztürk Kimdir | Fulya Öztürk Ne İş Yapıyor? Fulya Öztürk Evli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fulya Öztürk kimdir? Son günlerde Umudum Olsun adlı programı ile sık sık gündeme gelen sunucu Fulya Öztürk, özel yaşantısı ile bir hayli merak edilmektedir. Özellikle sunucu Müge Anlı’ya benzetildikten sonra, programı izlemeyen izleyiciler tarafından bile büyük ilgi topladı. Fulya Öztürk kimdir? Fulya Öztürk ne iş yapıyor? Fulya Öztürk evli mi? Gelin, birlikte bakalım.

Fulya Öztürk Kimdir? Fulya Öztürk Kaç Yaşında?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 doğumludur. Fulya Öztürk kaç yaşında diye merak ediyorsanız, sevilen oyuncu 32 yaşındadır.

1- Fulya Öztürk Nereli? Fulya Öztürk Kimdir Nerelidir?

Fulya Öztürk nereli? Doğma büyüme Adanalı olan oyuncunun annesi ve babasının da Adanalı olduğu bilinmektedir. Fulya Öztürk uzun yıllar Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşamıştır.

2-Fulya Öztürk Babası Kimdir? Fulya Öztürk’ün Annesi Kimdir?

Fulya Öztürk’ün annesi ve babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ekranlar önünde yer almayan anne ve babasının Adana’da yaşamını sürdürdükleri biliniyor.

3- Fulya Öztürk Kardeşleri Var mı?

Fulya Öztürk kardeşleri var mı yok mu bilinmemektedir. Sunucu ailesine dair açıklamalarda bulunmaktan kaçınmaktadır.

4- Fulya Öztürk Ne İş Yapıyor? Fulya Öztürk Nereden Mezun?

Fulya Öztürk gazeteci, muhabir ve Tv program sunucusu olarak görev almaktadır. Ünlü sunucu çocukluk ve gençlik yıllarını Adana’da geçirmiştir. Ailesi ise küçük yaştan itibaren, sunucunun avukat olmasını istemiştir.

Lise eğitimini Adana Gündoğdu kolejinde tamamlayan sunucu ise gazeteci olmanın hayalini kurmuştur. Bu nedenle 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünde okumuştur. Üniversiteye ilk başladığı sene ise resmen televizyonculuk kariyerini sürdürmeye başlamıştır.

5- Fulya Öztürk Boyu Kaç Cm? Fulya Öztürk Kaç Kilo?

Fulya Öztürk boyu 1.68 olarak bilinmektedir. Sunucu Fulya Öztürk kaç kilo sorusuna ise 54 şeklinde yanıt verilebilecektir.

6- Fulya Öztürk Kim? Fulya Öztürk Nerede Çalıştı?

Fulya Öztürk, yukarıda da belirttiğimiz gibi televizyonculuk kariyerine 2006 yılında başlamıştır. 2007 yılında Doğan Tv grubuna dahil olan Öztürk, Star Tv’de yayınlanan Staj On Air programında stajyerlik yapmıştır. Sunucu 2008 yılında henüz 3. Sınıfken CNN Türk grubunda yer almaya başladı. İlk olarak Programlar Departmanında başlayan Öztürk, sonrasında CNN Türk Haber Merkezinde görev almaya başlamıştır.

YouTube video

Fulya Öztürk burada 2010-2013 yılları arasında kurgu editörlüğü yapmıştır. Burada birçok belgesel ve haberin kurgusal düzeninden sorumlu olmuştur. 2013 yılında Saha Muhabirliğine giriş yapan sunucu, sunduğu haberler ile birçok üniversite ve dernekten ödüller almıştır. Başarıları sayesinde En İyi Muhabir, En İyi Özel Haber ödülleri almaya hak kazanan Öztürk, TEDx konuşmacılarından biri olmaya hak kazanan ender isimlerden biridir.

7- Fulya Öztürk Evlimi? Fulya Öztürk Alper Öztürk Evli mi?

Fulya Öztürk evlimi? Başarılı sunucu Fulya Öztürk Alper Öztürk ile evli değildir. Bu konuda yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sunucu bekar olup, hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır.

8- Fulya Öztürk Çocuğu Var mı?

Fulya Öztürk evli olmadığı için çocuğu da bulunmamaktadır.

9- Fulya Öztürk Burnu Estetik mi?

Fulya Öztürk hakkında merak edilenlerden biri de sunucunun burnunun estetik olup olmadığıdır. Fulya Öztürk, CNN Türk kanalında çalıştığı dönemde bir dizi estetik operasyon yaptırmıştır.

Burun ameliyatı, bişektomi ve dudak dolgusu bunlardan birkaçıdır. Sunucu Fulya Öztürk estetiksiz hali nasıl merak ediyorsanız, buraya göz atabilirsiniz.

10- Fulya Öztürk İnstagram Hesabı Nedir?

Fulya Öztürk İnstagram hesabında yaklaşık 300 bin takipçi kitlesine sahiptir. Sunucunun İnstagram hesabına ulaşmak isteyen kişiler, @fullyaozturk şeklinde arama yapabileceklerdir.

11- CNN ile Fulya Öztürk Neden Ayrıldı? Fulya Öztürk Umudun Olsun Hangi Kanalda?

CNN Türk ile Fulya Öztürk neden ayrıldı? Özellikle bu soru bir dönem, CNN Türk izleyicilerinin oldukça merak ettiği konulardan biri olmuştu. Sevilen muhabirin CNN Türk kanalından ayrılmasının tek sebebi, yeni bir program sunuculuğu teklifi almış olmasıydı.

Umudun Olsun programının sunuculuğunu üstlenen Fulya Öztürk, bu sebepten CNN Türk kanalıyla yollarını ayırmıştır. Fulya Öztürk ile Umudun Olsun hafta içi her gün Fox kanalında yayınlanmaktadır.

12- Fulya Öztürk Korona mı Oldu?

Fulya Öztürk, korona mı oldu? Sevilen sunucu birkaç gündür Umudun Olsun programı ile ekranlarda yer almıyordu. Sunucu yaptığı açıklama ile 2. Kez Koronavirüs hastalığına yakalandığını ve karantinada olduğunu açıkladı. Sevilen sunucu Ece Üner kimdir bilgi almak için tıklayınız.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!