featured

Hafele ile Detaylara Büyük Dokunuş

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tasarımı detaylar şekillendirir. Tasarımına güvendiğiniz mobilyaların detaylarının bütüne etkisinin farkında mısınız? Hafele, detaylarda da mükemmelliği, şıklığı ve kaliteyi hedefleyenlere yardımcı oluyor. Özellikle mutfağında mobilya kulpları kullanmak isteyenlere farklı bakış açıları sunuyor. Sıradanın dışına çıkan özgün tasarımlarla müşterilerin dikkatini çekiyor ve kalitesi ile güven veriyor. Paslanmaz özellikli olması ve farklı renk seçenekleriyle Hafele’nin dolap kulp modelleri dikkat çekiyor.

 Hafele ile Çeşitlilik Arayanlara

 Standartı seven, modası hiçbir zaman geçmeyen modeller arayanlar, kaliteden anlayan, güncellikten ödün vermeyen modern mobilya kulpları arayanlar, eskiye özlem duyan, geçmişin tarzını ve ruhunu benimseyen, hayatını ona göre şekillendirip kendine has bir karakter oluşturan klasik mobilya kulpları arayanlar, gökyüzüne baktığında bulutlardan şekiller oluşturan, desenlere hayranlık duyan, her nesneyi en ince çizgisine kadar inceleyenler için işlemeli country tarzı kulplar, çocuk olanlar ve hala çocuk hissedenler için rengarenk şirin kulplar; kısacası her tarza hitap eden ve farklı tarzlar için özellikle oluşturulmuş kulplar Hafele ile müşteriye sunuluyor.

 Detayın Önemi

 Hafele, kalitesini detaylara da işliyor. Ufak dokunuşların bütüne nasıl etki edeceğinin farkında ve müşterisinin beklentilerini karşılayacak çok çeşitli kulplar sunuyor. Mutfak ve oda dolapları için hazırlanan çok çeşitli tasarımlara sahip ancak ortak olarak kaliteyi temsil eden kulplar mevcut. Mobilyaların yansıttığı tarz, ofisin veya odanın yansıttığı ruha en uygun ürünler kullanım amacını da göz önünde bulunduruyor  ve müşterinin kullanımına sunuluyor. Hafele dolap kulplarının kullanıldığı alan siz neyi  yansıtmasını istiyorsanız onu yansıtacak. Dönem filmleri gibi, mutfağınızın, ofisinizin, odanızın; mekan fark etmeksizin istediğiniz ruhu gözler önüne serecek. Nereye bakması gerektiğini iyi bilenler, baktıkları yerde detayları fark edenler, ortak bir noktada Hafele ile buluşacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!