featured

Hangi Burç Nasıl Aşık Olur? İşte, Burçlar ve Aşık Olma Süreleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolojinin aşka olan etkilerine inanıyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise buyurun astrolojik açıdan burçlar ve burçların aşık olma süreleri hakkındaki bilgilere…

Aşk, sırrı çözülemeyen derin bir konu… Ama aşk konusunda belki de astroloji yolunuzu aydınlatabilir. Birine çok aşık olup, onun bu aşk karşısında nasıl hissettiğinden emin olamaypyıp ve kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsiniz. Hatta “O da bana aşık mı?” sorusu, kafanızı sürekli meşgul ediyor olabilir.

Eğer bu konuda dertliyseniz ve özellikle de aşk ve astroloji arasındaki ilişkiye dair bir inancınız varsa, bu yazıdaki bilgiler tam da size göre! İşte, bağımsızlığına düşkün yay burcundan duygusal balık burcuna, idealist koç burcundan egoist aslan burcuna kadar tüm burçlar ve aşık olma süreleri hakkında bilgiler…

Koç Burcu: Oldukça Hızlı

Koç Burcu: Oldukça Hızlı

Aşk insanı koç burçları, oldukça hızlı ve tutkulu. İlgi çekici birini bulduklarında, peşine düşmekten asla çekinmezler. Dolayısıyla hızlıca aşık olabilirler ve aynı hızla da aşklarının bitebileceğini unutmamak gerekir.

Boğa Burcu: Kaplumbağa Kadar Yavaş

Boğa Burcu: Kaplumbağa Kadar Yavaş

Burçlar ve aşık olma süreleri denince boğa burcu bu konuda bir kaplumbağa kadar yavaş. Çünkü güçlü insanlara tutkun olan boğa burçları, aşık olmak için güven duymayı beklerler. Boğa burçları için ilişkinin ilk dönemleri de oldukça önemli. Eğer uzun bir süreçten sonra boğa burcu size aşık olduğunu söylüyorsa, sizden hiç de kolay vazgeçmeyecektir.

İkizler Burcu: Yavaş ama Tahmin Edilemez

İkizler Burcu: Yavaş ama Tahmin Edilemez

Anı anını tutmayan, çabuk değişen İkizler burcu… Flörtöz İkizler burcunun aşık olabilmesi için öncelikle zihinsel olarak karşı tarafı dikkat çekici bulması gerekiyor. Eğer İkizler burcu insanı birini ilgi çekici bulduysa ona yavaşça aşık olma eğilimindedir. Ancak bir anda her şey tersine dönebilir! Çünkü oldukça sıkılganlar… Siz, o da aşık oluyor sanırken bir anda terkedilebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Yavaş ve Bağlı

Yengeç Burcu: Yavaş ve Bağlı

Burçlar ve aşık olma süreleri denince, merhametli ve uyumlu olarak bilinen yengeç burcu insanları oldukça yavaş. İlişkinin başlangıcında genellikle utangaç tavırlar sergileyen yengeç burçları, zaman geçtikçe ve alıştıkça aşık olma eğiliminde. Eğer gerçekten aşık olduysa da bu aşk sonsuza dek sürebilir.

Aslan Burcu: Çok Hızlı

Aslan Burcu: Çok Hızlı

Her zaman ilgi odağı olmayı seven aslan burcu insanları, hızlı kararlar aldığı için aşık olma konusunda da oldukça hızlı. Hızlıca aşık olabilirler ama bunun devam etmesi biraz da karşı tarafa bağlı. Çünkü aslan burçları egosu doyurulsun ister. Gururu okşanmaz ve egoları doyurulmazsa, duyduğu aşk sallantıya uğrayabilir.

Terazi Burcu: Hızlı

Terazi Burcu: Hızlı

Romantik terazi burcu insanları, burçlar ve aşık olma süreleri listesinde hızlılığı ile öne çıkıyor. Flörtleşmeyi seven terazi insanları ilişkilerinde denge kurabildiği insanlara hızlı bir şekilde aşık olabilir. Aşkın devamı için dengenin de sürekli olması gerekiyor.

Başak Burcu: Acele Etmeyecek Kadar Yavaş

Başak Burcu: Acele Etmeyecek Kadar Yavaş

Düzen tutkunu olmalarıyla bilinen başak burcu insanları, aşk söz konusu olunca da oldukça bir düzen içinde hareket ederler ve bu nedenle asla acele etmezler. Bir Başak burcunun aşık olması için olayların akışında gerçekleşmesi gerek. Eğer aceleye getirip bir an önce size aşık olması için eylemlerde bulunursanız, ters tepebilir.

Akrep Burcu: Uzun Zaman Alacak Kadar Yavaş

Akrep Burcu: Uzun Zaman Alacak Kadar Yavaş

Tutkulu olmasıyla bilinen akrep burcu insanları, güvene dayalı aşk ilişkisi kurarlar ve bu nedenle bir kişiye aşık olmak için acele etmezler. Dolayısı ile akrep burçları bir kişiye tamamen güvenene dek aşık olmayacaktır. Kısacası; burçlar ve aşık olma süreleri listesinde akrep burcu da hızı düşük burçlardan.

Yay Burcu: Çok Yavaş

Yay Burcu: Çok Yavaş

Özgürlüğüne düşkün, zekayı çekici bulan ve mutlu olmak için bir ilişkiye ihtiyaç duymayan yay burcu insanları… Burçlar ve aşık olma süreleri listesinde hızı en düşüklerden. Çünkü yay burçları için aşk; tamamen doğru insanı bulmakla alakalı. Özgürlüğü bastırmak yerine partneriyle birlikte yaşamayı tercih eden yaylar, doğru insanı bulduklarında kolay vazgeçmeyecektir. Ancak o kişinin doğru insan olup olmadığını anlamak biraz zaman alacaktır.

Oğlak Burcu: Yavaş ve Temkinli

Oğlak Burcu: Yavaş ve Temkinli

Burçlar ve aşık olma süreleri listesinde yavaşlığı ile bilinen bir burç daha; oğlak burcu… Çalışkanlığı ile bilinen oğlaklar, aşk hayatına da iş hayatı gibi bakarlar ve başarı sahibi insanlar dikkatini çeker. Karşısındaki insandan emin oluncaya dek de aşık olduklarını pek dile getirmezler.

Kova Burcu: Yavaş Yavaş

Kova Burcu: Yavaş Yavaş

Yay burcu gibi kova burcu insanları da mutluluğu aşkta aramazlar. Sosyal hayata düşkünlüğü ile bilenen kova burcu insanları çoğunlukla birlikte olmaktan keyif aldığı insanlara zaman içerisinde aşık olurlar. Dolayısı ile aşık olma konusunda yavaşlıktan yanalar.

Balık Burcu: Şıpsevdi Denecek Kadar Hızlı

Balık Burcu: Şıpsevdi Denecek Kadar Hızlı

Karşısındaki kişiden çok, aşka aşık olan duygusal balık burcu insanları, burçlar ve aşık olma süreleri listesindeki en şıpsevdi burç diyebiliriz. Eğer en az kendileri kadar romantik ve duygusal insan söz konusuysa bir anda aşık olabilirler. Ve zaten bu yüzden en çok kalbi kırılan burç olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!