featured

Öykü Karayel Kimdir | Kaderimin Oyunu Asiye Yılmaz’ı Öykü Karayel Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öykü Karayel kimdir? Star Tv’de yayınlanan ve Cuma günlerinin sevilen dizilerinden biri haline gelen Kaderimin Oyunu dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekti. Başrollerinde Akın Akınözü, Sarp Apak ve Öykü Karayel’in yer aldığı dizinin konusu izleyici tarafından beğenilmiş gibi görünüyor. Dizide sakin bir karakteri canlandıran Karayel, Asiye karakteri ile göz dolduruyor. Peki, Öykü Karayel kimdir nerelidir? Öykü Karayel hangi burç? Öykü Karayel eşi ve çocuğu kimdir?

Öykü Karayel Kimdir? Öykü Karayel Yaş Bilgisi Nedir?

Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel yaş bilgisi 31’dir. Oyuncu 20 Ağustos 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Öykü Karayel’in burcu ise aslandır.

1- Öykü Karayel Nereli? Öykü Karayel’in Annesi ve Babası Kimdir?

Öykü Karayel’in annesi ve babası nereli? Öykü Karayel annesi Yeşim Karayel babası ise Cengiz Karayel’dir. Ekran karşısında görmediğimiz oyuncunun annesi ve babası, İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Öykü Karayel’in babasının Karadeniz olduğu ancak il olarak nereli olduğu bilinmemektedir. Oyuncu ailesi ile birlikte küçük yaştan beridir İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

2- Öykü Karayel İkizi Kim? Öykü Karayel Kardeşi Ezgi Karayel Ne İş Yapıyor?

Öykü Karayel ikizi ile olan bir fotoğrafını paylaştığında sosyal medyada büyük bir şok yaşanmıştı. Oyuncunun bir kardeşi olup oda tek yumurta ikizi olduğu Ezgi Karayel’dir. Ezgi Karayel moda tasarımcısı olup, uzun bir süredir bu alanda çalışmaktadır. Hatta özel günlerde Öykü Karayel kombinlerini üstlenen oyuncu, zaman içerisinde büyük beğeni toplamıştır.

3- Öykü Karayel Ne İş Yapıyor? Öykü Karayel Hangi Üniversite Mezunu?

Öykü Karayel, küçük yaştan beridir sanata ilgi duyduğunu açıkça ifade etmektedir. Çemberlitaş Kız Lisesi’nden mezun olan oyuncu, daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarına yerleşmiştir. Burada tiyatro bölümüne yerleşen oyuncu, henüz öğrenci iken kariyerine ciddi anlamda başlamıştır.

4- Öykü Karayel Kimdir? Öykü Karayel’in Oynadığı Diziler ve Filmler Nelerdir?

Öykü Karayel kariyerine Bulantı filmiyle başlamıştı. Bu filmde Aslı karakterini canlandıran oyuncu, güzelliği ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarabilmişti. Oyuncu bu proje sonrasında Toz ve İşe Yarar Bir Şey gibi filmlerde yer alsa da aradığı başarıyı yakalayamadı.

https://www.youtube.com/watch?v=81o_TmUHAa4

İlk dizi projesi olan Kuzey Güney onu bir anda zirveye taşıdı. İki ikiz kardeşin aşık olduğu Cemre karakterine hayat veren oyuncu, uzun süre gündemde kalmayı başardı. 3 sezon bu dizide yer alan oyuncu daha sonra Kara Para Aşk adlı dizinin İpek karakteri olarak ekranlarda yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide de bir dönem yer alan oyuncunun Kalp Atışı adlı dizideki asi karakteri milyonların sevgilisi olmasını sağladı. Bu dizide Gökhan Alkan ile başrolü paylaşan oyuncunun dizisi 2 sezon boyunca en çok izlenen yapıtlardan bir tanesi oldu.

Gökhan Alkan kimdir bilgi almak isterseniz, sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

2018-2019 yılları arasında Öykü Karayel Muhteşem İkili dizisinin Yağmur karakteri olarak ekranlarda boy gösterdi. 2019 yılında Jet Sosyete dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan oyuncu, 2020 yılında bir Netflix dizisiyle karşımıza çıktı.

Bir Başkadır adlı dizinin Meryem karakteri ile beğeni toplayan oyuncu tarzından oldukça farklı bir kadın karaktere hayat verdi. Oldukça sakin bir yapısı olduğunu bildiğimiz oyuncu bu dizide tesettürlü ve komik diyebileceğimiz bir karakteri oynayarak şaşırttı. Dopdolu bir kariyere sahip olan oyuncu yaklaşık 7 yıllık oyunculuk kariyerine tam 13 ödül sığdırdı.

5- Öykü Karayel Boyu ve Kilosu Nedir? Öykü Karayel Boy Kilo Bilgisi

Öykü Karayel boy kilo bilgisine gelecek olursa oyuncu 1.55 boyundadır. Oyuncunun kilosu ise 42’dir. Minyon bir yapısı olduğunu belirten Öykü Karayel kilo almadığını, sağlıklı beslenmeye gayret gösterse de kilo almamak için bir şey yapmadığını belirtiyor.

6- Öykü Karayel- Can Bonomo Ne Zaman Evlendi?  Öykü Karayel Çocuğu Kaç Yaşında?

Can Bonomo Öykü Karayel nasıl tanıştı ve Öykü Karayel kaç yaşında evlendi sorularını merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım. Oyuncu Can Bonomo bir yıllık ilişkileri sonrasında evlenme kararı alarak 2018 yılında resmen evlenmişti. Çok sade bir törenle evlenen çiftin nasıl tanıştıkları ise merak konusu olmuştu.

Bilindiği üzere Can Bonomo, Didem Soydan ile 2017 yılında büyük bir aşk yaşamış sonrasında ise ayrılmıştı. Bu dönemin hemen sonrasında bir arkadaş ortamında tanıştıkları bilinen çift, daha sonrasında aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa bir süre sonra evlilik kararı alan ikili, 2018 yılında hayatlarını birleştirmişlerdi. Öykü Karayel çocuğu olan Roman Bonomo 2021 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 8 aylık olduğu bilinmektedir.

7- Öykü Karayel İnstagram Hesabı Nedir? Can Bonomo İnstagram Hesabı Nedir?

Öykü Karayel İnstagram hesabı @imoykukarayel şeklindedir. Oyuncunun İnstagram hesabı üzerinde yaklaşık 2.6 milyon takipçisi bulunmaktadır. Eşi Can Bonomo ile sık sık aşk paylaşımlarına imza atan çiftin mutluluğu, hayranları tarafından da takdir edilmektedir. Can Bonomo İnstagram hesabında 550 bin takipçiye sahip olup hesabı @canbonomo şeklindedir.

8- Öykü Karayel’in Yeni Dizisi İsmi Ne? Öykü Karayel Dizi İçinde Hangi Karakteri Canlandırıyor?

Öykü Karayel yeni dizisi ile de izleyiciden tam not almayı başardı. Dizide, Asiye karakterine hayat veren oyuncu hayatta tek başına yaşamak zorunda kalmış bir kadını canlandırıyor. Asiye, dizide Cemal karakteriyle büyük bir aşk yaşayarak ona kaçar. Ondan bir kız çocuğu sahibi olan Asiye 2. Çocuğuna hamile kalır.

Kocası Cemal ise Asiye çocuğunu doğururken onları terk eder ve bir başına bırakır. Yıllar sonra çiftin karşılaşmasının anlatıldığı dizide, her ikisi de başkasıyla yepyeni bir hayata başlamıştır. İlk bölümden beri reytinglerde öne çıkan dizilerden biri olan dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise oldukça merak ediliyor. Oyuncu Öykü Karayel ise dizinin senaryosunu çok beğendiğini ve bu projede yer almaktan çok memnun olduğunu belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!