featured

Para Vermesinler Yine de Yaparım Diyeceğiz 5 İş

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Dünyada birçok iş kolu bulunuyor fakat sizlere tanıtacağımız 5 iş kolunu üste para vererek yapmak isteyebilirsiniz. Çünkü televizyonlarda gördüğünüz, özendiğiniz, bedava çalıştırsınlar yine de çalışırım dediğiniz işleri sizlere tanıtacağız. Bu işler hem ruhunuzu hem de fiziki yeterliliklerinize hitap ederler. Birçok kişinin hayallerini süsleyen bu iş kolları için gönüllü olarak çalışmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazladır.

Bu iş kolları arasında kiralık sevgili olmaktan tutun da panda bakıcılığına kadar birçok iş kolu bulunuyor. Filmlerde veya haberlerde görülen bu iş kollarını şimdi yakından bir göz atalım. Gerçekten de söylendiği kadar çekici iş kollarımı yakından görelim.

Herkesin Yapmak İstediği 5 İş Kolu

Yazımızda yer alan iş kolları birçok kişinin kalbinde yer edinmiştir. Kalplerde yer edinme nedeni ise işlerin maaşları değildir. Bu işleri bu kadar popüler yapan işlerin insan gönlüne hoş gelmesinden dolayıdır. İşte para vermesin yine de yaparım diyeceğiniz 5 iş…

1- Kiralık Sevgili Olmak İster misiniz?

Sevgili sahibi olmak birçok kişini hayalidir. Bir kız arkadaş veya erkek arkadaş edinmek için insanlar büyük çaba sarf ederler. Ama bu durumu maddiyata döken kişi ve kişiler vardır. Sevgili bulmak için çaba sarf etmek istemeyen kişiler kendileriyle hoş vakit geçirecek sevgili kiralamak isteyebiliyorlar. Siz de o kişilerin aradığı kiralık sevgili olabilirsiniz. Bu iş genellikle Kore bölgesinde rağbet görmektedir. Hem para kazanıp hem de sevgili olmak ister misiniz?

2- Şahsi Adada Bekçilik Yapmak 

Ultra lüks yaşayan bazı ailelerin kendilerine has adaları vardır. Bu adalarda lüks ev ve yaşam alanı bulunur. Tabi bu lüks ada özellikle hırsızların göz bebeğidir. Her ne kadar bu adaları soymak zor olsa da her ihtimale karşı bir bekçi gerekiyor. Sonuçta bir ada ve malikane içerisine yabani hayvan da girebilir. Ailenin adada olmadığı zamanlarda o malikane ve ada size emanet olacak. Tertemiz deniz ve adada tatil havasında bir bekçilik iyi olurdu.

3- Panda Bakıcılığı 

Pandalar, tüm insanlık tarafından sevilen canlılardır. Gerek şirin yüz hatları gerek oyuncu yönleri ile herkesin kalbinde yer edinmişlerdir. Özel korunaklı alanlarda bakılan bu canlıların bakıcılığını yapmak dünyanın en huzurlu işlerinden biri olabilir. Herkesin keşke bir panda beslesem diye hayal kurduğu günlerde panda bakıcılığı yaparak para kazanmak oldukça şanslı hissettirse gerek.

4- Su Kaydırağı Kayıcısı Olmak 

Bu iş kolu size biraz tuhaf gelebilir ama oldukça zevkli ve eğlenceli bir iş koludur. İnsanlar su kaydıraklarından kaymak için her sene yaz mevsiminde yüzlerce lira para harcarlar. Su parklarına giderler ve su kaydıraklarından kayarlar. Bu denli sevilen kaydıraklar her sene farklı yerlerde inşa edilmektedir. Tabi inşaat sonrasında bu kaydırakların denenmesi gerekmektedir. İşte o deneme işini üstüne para alarak siz yapabilirsiniz. Hem eğlenebilir hem de güzel paralar kazanabilirsiniz.

5- Ampul Değiştirici

Ampul değiştirme işini ilk duyduğunuzda sıkıcı bir iş gibi gelebilir. Fakat bu ampuller alışık olduğunuz yerlerde değil çok farklı alanlarda bulunmaktadır. Yüksek elektrik direklerinde bulunan ampulleri değiştirmek adrenalin tutkunlarını bekliyor. Uzunluğu ile baş döndüren elektrik direklerine tırmanarak en tepesindeki ampulü değiştirmek heyecan verici olsa gerek!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!