featured

Rasyotek SGK Teşvik Yazılımı Tasarrufta Lider!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşletmelerin en büyük giderleri arasında yer alan SGK ödemeleri için, alacakları teşvikler sayesinde ciddi oranda tasarruf yapacakları kanıtlanmış durumda. Rasyotek Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Pak konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, çok kısa sürelerde 1200’ye yakın şirketin 6 Milyar TL tasarruf etmelerini sağladıklarını açıkladı.

Özel geliştirmiş oldukları Süper Portal sayesinde, şirketlerin tüm süreci online olarak yürütmelerine de imkan sunduklarını söyleyen Haldun Pak, Türkiye’deki ekonomik kalkınmanın, alınan teşvikler ile arttığını ve daha fazla istihdam sağlandığını açıkladı. En yüksek faydanın sağlanması için hazırlanan SGK teşvik yazılımı sayesinde, şirketlerin kendilerine uyan teşvikleri daha hızlı bir şekilde bulması sağlanırken, her ay değişen teşvik oranları ve şirketlerin durumlarına göre, teşviklerde yaşanan değişikliklerde yine program üzerinde görülüyor.

Yabancı Yatırımcı Teşviklerden Memnun

Yabancı yatırımcıların SGK teşviklerinden memnun olduğunu söyleyen Haldun Pak, özellikle bu teşvik ile yapılan tasarruflar sayesinde, daha fazla istihdam sağlanırken, ihracat oranlarında da artışlar yaşanıyor açıklamalarını yaptı. Yabancı yatırımcının, alınan bu teşviklerin şirketin büyümesine yardımcı olduğunun bilincinde olması nedeniyle, yatırımlarını daha güçlü yapmasını sağlıyor.

Türkiye’de ekonomik büyümenin etkenleri arasında yer alan teşvikler arasında en ilgi çekici olanı ise SGK teşvikleri olduğu için, şirketler sürekli yeni teşvik arayışı içerisine girdikleri süreçte geliştirilmiş olan SGK teşvik yazılımı sayesinde, kriterlere uygun teşviklere ulaşabiliyor. İşletmeniz için alabileceğiniz tüm teşvikleri almanızı sağlayan SGK teşvik yazılımı ve ayrıca geliştirilmiş olan Süper Portal sayesinde başvuru işlemlerinin de daha kolay yapılması sağlanıyor. Böylelikle bilgilerinizi programa ekleyerek, işletmeniz için uygun olan teşviklerin sıralanması sağlanıyor. Bu teşviklere başvurmak ve takip işlemlerini online olarak yapmak ve teşviklerden yararlanarak tasarruf elde etmek kaçınılmaz oluyor.

Şirketinize Uygun SGK Teşvikleri

SGK teşvik danışmanlığı ile işlemlerinizi daha kolay yapmanızı sağlayan Rasyotek, geliştirmiş olduğu yazılım algoritması sayesinde düzenli olarak işletmenin kriterine uygun teşviklere ulaşmasını sağlıyor. İhracat yapan firmalar için alınacak teşvikler ile daha fazla iş gücüne sahip olmaları mümkün olması nedeniyle, Rasyotek firmasının geliştirdiği SGK teşvik yazılımı ile bunların tamamını bir arada bulabiliyorsunuz. İşletme kriterlerinize uygun SGK teşvikleri ile tasarruf yapmak için tüm bu işlemleri eksiksiz bir şekilde Süper Portal ile halledebiliyorsunuz.

Özellikle SGK teşvik danışmanlığı ile geleceğe en iyi yatırımı yapmak için gerekli tasarrufları yapmış olacaksınız. Tasarruf için ihtiyacınız olan teşviklerin tamamını bir arada bularak, tamamına başvurmanız mümkün olacaktır. Haldun Pak bu konuda şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve tasarruf etmelerini sağlamak için, kurmuş olduğu Rasyotek sayesinde, işletmelere çözüm odaklı teşvikler bulmalarını sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!