featured

Survivor Yarışmacıları Ne Kadar Para Alıyor ? Survivor Yarışmacıları Para Alıyor mu? Survivor Konusunda Tüm Merak Edilenler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Her yıl bu yarışma için ekran başına kitlenen milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını oldukça merak ediyor. Pandemi sebebiyle  Survivor 2020 yarışması adeta bayram havasında geçmiş, yarışma her hafta reyting rekorları kırmıştı. Geçtiğimiz yıl Survivor’un müdavimi olan birçok insan, bu senede yarışmayı izlemekten kendisini alıkoyamadı. Hal böyle olunca Acun Ilıcalı yarışmacılar için deyim yerindeyse kesenin ağzını açtı. Peki Survivor yarışmacıları para alıyor mu? Bakın kimler ne kadar para kazanıyor…

Survivor Yarışmacıları Haftalık Ne Kadar Para Alıyor? Survivor Haftalık Ücret 2021

Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar para alıyor? Survivor yarışmacıları ile yapılan anlaşmaya göre herkes haftalık olarak ücretlerini alıyor. Yarışmacılar isterse kaldığı süre boyunca parasını toptan olarak alabilirken, dilerse ailesine gönderilmesini de talep edebiliyor. Böylece ailesine bakmakla yükümlü olan yarışmacılarında aileleri mağdur edilmiyor. Survivor haftalık ücret 2021 kazançları kişiye bağlı olarak farklılık gösteriyor. Kişinin popülaritesi, karakteri ve kariyeri başarısı kazancını etkileyen en önemli kriterler arasında yer alıyor. Kariyerinde başarılı olan, popüler ve baskın karakterliler bu yarışmada daha fazla kazanç elde edebiliyor.

1- 2021 Survivor Ünlüler Ne Kadar Para Alıyor?

Survivor ünlüler ne kadar para alıyor? Survivor ünlüler kısmında yarışan yarışmacıların popüler olmaları ve çoğunun sporcu olması sebebiyle daha fazla kazanç elde ettiğini söyleyebiliriz.  İşte haftalardır merak edilen Survivor oyuncuları ne kadar para alıyor 2021 yanıtları…

A) Batuhan Karacakaya

Survivor 2021 yarışmasının belki de en sansasyonel yarışmacılarından bir tanesi Batuhan Karacakaya. Eğlenceli ve yerinde tespitleri, sert çıkışları ve stratejileri ile halkın beğenisini kazanan Batuhan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisindeki ‘’Bülent’’ rolüyle tanınmıştı. Şimdilerde bu yarışmada adından sıkça söz ettiren ünlü isim haftalık 10.000 TL kazanç sağlıyor.

B) İsmail Balaban

2021 Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Bu soruda merak edilen bir diğer isim ise İsmail Balaban. Pehlivan olduğu bilinen ve çok sayıda Dünya şampiyonluğunun bulunduğu bilinen Balaban, yarışmada başarısı ile adeta gönüllerde taht kurdu. Yarışmada başarıları ve özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Balaban, yarışmadan haftalık 7.000 TL kazanç sağlıyor.

C) Merve Aydın

Survivor yarışmacıları para alıyor mu? Bu sorunun cevabının kesin ve net evet olduğu biliniyor. Kazanç sağlayan yarışmacılardan bir diğeri ise ünlü basketbolcu Merve Aydın. Uzaklardan 3’lük gönderdiği videosu bir viral haline gelen Merve Aydın, kariyeri ve başarıları ile takdir topluyor. Ünlü basketbolcunun yarışmadan haftalık 7000 TL kazanç sağladığı konuşuluyor.

D) Çağrı Atakan

Çağrı Atakan kimdir? Çukur dizisiyle ünlenen Atakan Survivor’da da asabi tavırları ile dikkat çekmişti. Öyle ki Murat Ceylan’la olan çekişmesi ve sonrasında Acun Ilıcalı’nın tepkisine maruz kalarak hepimizin hafızalarına kazınmıştı. Geçtiğimiz haftalarda sakatlığı sebebiyle yarışmaya veda eden Atakan haftalık 5000 TL kazanıyordu.

E) Melis Sezer

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Ünlü tenisçi Melis Sezer’de Survivor’a katılarak, bu programda başarılı olarak adından sıkça söz ettiriyor. Kadın şampiyonluğa aday gösterilen Sezer’in haftalık 5000 TL aldığı konuşuluyor.

F) Hayrettin

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Yarışmanın en komik ve eğlenceli isimlerinden olan Hayrettin yarışmada oldukça az kalabilmiş, ilk haftalardan elenmişti. Ancak Hayrettin bulunduğu süre boyunca haftalık 7000 TL kazanç sağladı.

G) Öykü Çelik

Dizi sektörünün aranılan ve beğenilen isimlerinden birisi olan Öykü Çelik, Survivor 2021’de en çok konuşulan kişilerden biriydi. Hem başarısı hem de konuşmaları ile öne çıkan yarışmacılardan biri olan Çelik, Survivor’da en çok kazanç sağlayan kişi olma unvanına da sahip! Birkaç hafta önce elenen Çelik haftalık 12.000 TL kazanç sağlıyordu.

H) Barış Özbek

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Bir dönem Galatasaray’da oynayarak adından sıkça söz ettiren Özbek ne yazık ki Survivor’da bu başarıyı yakalayamadı. Sindirim sistemi rahatsızlıkları sebebiyle yarışmadan ayrılan Özbek haftalık 8.000 TL kazanç sağlıyordu.

I) Cemal Hünal

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Issız adam filminin sevilen oyuncusu Cemal Hünal, büyük bir cesaret örneği göstererek Survivor’a katılmıştı. Ancak geçirdiği sakatlık sebebiyle Hünal yarışmanın henüz ilk haftalarında veda etmek durumunda kaldı. Hünal yarışmadan haftalık olarak 7.000 TL kazanç sağlıyordu.

İ) Meryem Kasap

Survivor 2020’de istemeden geçirdiği sakatlık sonrasında yarışmaya veda eden Meryem Kasap, bu yılda şansını denemiş ve yarışmaya katılmıştı. Bu sefer ünlüler takımında yer alan Kasap, yine şanssız bir sakatlık sonucunda Survivor’dan ayrılmak durumunda kaldı. Kasap bulunduğu süre boyunca haftalık 5.000 TL kazanç sağladı.

2- 2021 Survivor Gönüllüler Kaç Para Alıyor?

Survivor gönüllüler kaç para alıyor? Aslında ünlülerden daha çok bu soru merak konusu. Bilindiği üzere popüler olmayarak yarışmaya katılan gönüllüler, ünlülerden daha az kazanç elde ediyor. Ancak onların kazancı dahi izleyicilerin dudaklarını uçuklatmaya yetiyor. İşte Survivor 2021 gönüllülerin aldığı para miktarları…

A) Yiğit Poyraz

Robert Kolejinden mezun olması ile izleyici üzerinde büyük takdir toplayan Yiğit Poyraz, 8 yaşından bugüne basketbol oynamasıyla tanınıyor. Yarışmadaki başarısı ve yakışıklılığı ile milyonların dikkatini çekmeyi başaran Poyraz, haftalık 4.000 TL kazanç elde ediyormuş.

B) Aleyna Kalaycıoğlu

Uçak mühendisliği okuyan ve yurt dışında eğitim göre Aleyna Kalaycıoğlu, uzun yıllardır amatör olarak voleybol oynamış. Yarışmada kadın şampiyon adaylarından biri olarak gösterilen Kalaycıoğlu’nun haftalık 4.000 TL kazanç sağladığı iddia ediliyor.

C) Steven Salam

2021 Survivor gönüllüler kaç para alıyor? Yaklaşık 10 yıldır Türkiye’de olduğunu ifade eden Steven Salam aslında Kongo Cumhuriyeti vatandaşıymış. Lise ve üniversiteyi burada okuyan Salam, Süper Amatör ligde yer alan İzmir Karayollarıspor’da futbolcuymuş. Yarışmada performansı ve hızı ile fazlasıyla beğeni toplayan Salam haftalık 4.500 TL kazanç sağlıyormuş.

D) Uğurtan Dora

Survivor yarışmacıları kaç para alıyor? İktisat bölümü mezunu olan Dora’nın profesyonel herhangi bir kariyeri bulunmuyor. Amatör olarak basketbol oynadığı bilinen Dora, yarışmada başarısı, yorumları ve çekişmeleri ile oldukça fazla dikkat çekiyor. Uğurtan Dora’nın yarışmadan haftalık 5.000 TL kazanç sağladığı konuşuluyor.

E) Ayşe Yüksel

Gönüllüler kadrosunda başarıları ile adından söz ettiren Ayşe amatör olarak birçok spor ile ilgilenmiş. Henüz 21 yaşında olduğu bilinen Ayşe, kadın yarışmacılar arasında şampiyonluğa aday olarak gösteriliyor. Ayşe Yüksel Survivor 2021’de haftalık 3.500 TL kazanç sağlıyor.

F) Hanzade Ofluoğlu

Survivor yarışmacıları kaç para alıyor? 32 yaşında olan Hanzade, uzun yıllar Acun medyada sunuculuk görevinde bulunmuştur. Dansçı olduğu bilinen Hanzade’nin profesyonel olarak bir spor ile ilgilenip ilgilenmediği bilinmiyor. Geçtiğimiz haftalarda elenen Hanzade, haftalık olarak 2.500 TL kazanç sağlıyormuş.

G) Aleyna Çalışkan

Yarışmaya sonrada katılan Aleyna Çalışkan, vücut geliştirme ve fitness alanında dünya şampiyonu olması ile tanınıyor. Hızlılığı ve zaman zaman takımı sırtlaması ile beğeni kazanan Aleyna Çalışkan’ın haftalık 3.000 TL kazandığı konuşulanlar arasında.

H) Yunus Emre Karabacak

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor gönüllüler listemizde sırada Yunus Emre Karabacak var. İsmail Balaban gibi güreş sporu ile profesyonel olarak ilgilenen Karabacak, yarışmada hızı ve performansı ile beğeni toplamıştı. Ancak geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir şekilde elenerek, yarışma hayatı sona ermişti. Yunus Emre elenmeden önce haftalık 4.000 TL kazanç sağlıyordu.

I) İlayda Şeker

Survivor’ın renkli ve eğlenceli karakteri İlayda Şeker ilk olarak gönüllülerde yer alsa da daha sonrasında ünlüler takımına geçiş yapmıştı. Kah başarılar, kah eğlenceli tavırları ile beğeni toplayan İlayda bir dönem yarışmada birincilik koltuğuna da oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda elenerek Survivor hayatı sonlanan İlayda’nın kulislerde haftalık 3.000 TL kazanç sağladığı konuşuluyor.

İ) Emin Günenç

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Yarışmacılar arasında sevilen bir karakter olan Emin Günenç, profesyonel olarak futbol oynamış olması ile tanınıyordu. Geçirdiği kaza sonucunda futbol yaşamını sonlandırmak durumunda kalan Günenç’in Survivor yaşamı da beklediği gibi uzun olamadı. Sakatlık sebebiyle Survivor’dan ayrılmak zorunda kalan yarışmacı haftalık 3.500 TL kazanç elde ediyordu.

J) Reşat Hacıahmetoğlu

Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? İnstagram’da çektiği eğlenceli ve komik videoları ile geniş bir takipçi kitlesi bulunan Reşat azimli ve hırslı oluşu ile kısa zamanda dikkat çekmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz haftalarda elenerek, izleyici üzerinde şok etkisi yaratan Reşat haftalık 5.000 TL kadar kazanç sağlıyordu. 

https://www.youtube.com/watch?v=yd-LBhoM1do

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!