featured

Tasarrufla Ev’den Taksitle Ev ve Araba Kampanyası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde pek çok kişinin en büyük hayali birer ev ve araba sahibi olmaktır. Nitekim durmadan artan kira fiyatlarını ve değerlenen arabaları görünce herkes bu fırsattan faydalanmak ister. Tasarrufla Ev de insanların hayalini gerçekleştirebilmek için yenilikçi bir model geliştirip sizlere sunuyor. Bu model sayesinde hiç peşinat veya faiz ödemeden hayalinizdeki ev ile arabaya kavuşmak mümkün olur.

Taksitle Ev ve Araba Nasıl Alınır?

Kira öder gibi ev ve araba sahibi olabilmek için ihtiyaç duyacağınız tek şey size yakın olan bir Tasarrufla Ev şubesine gitmek olacaktır. Bundan sonraki aşamada Tasarrufla Ev’in uzman temsilcisi size en uygun olan grubu belirleyip aylık ödeme miktarınızı da göz önünde bulundurarak kısa süre içerisinde almak istediğiniz ev ve arabaya sahip olmanıza yardımcı olacaktır. Taksitle ev almak ya da arabaya sahip olmak için ihtiyaç duyduğunuz tek şey size uygun ödeme planını belirlemek ve varsa peşinat yatırmak olacaktır. Peşinat veremeyecek durumdaysanız da üzülmenize hiç gerek yoktur. Nitekim peşinatsız ev ve araba sahibi olabilmek yenilikçi bir sistem ile sizlere hizmet veren Tasarrufla Ev ile mümkün olur.

Neden Banka Yerine Tasarrufla Ev’i Tercih Etmelisiniz? 

Günümüzde insanların ev veya araba sahibi olabilmek için başvurdukları ilk yöntem bankaya gidip kredi çekmek olur. Son dönemlerde özellikle dar ve orta gelire sahip olan kişiler ise bankaları kendilerinden istedikleri yüksek faiz, dosya masrafı ve peşinat gibi nedenlerden ötürü hayalini kurdukları ev ya da arabaya kavuşamıyorlar. Aynı zamanda bankalar kredi vermek için yüksek gelir, maaş bordrosu ve kefil gibi herkesin sahip olmadığı birçok gereklilik ortaya koyar. Tasarrufla Ev’de ise bu şartları hiçbiri olmayıp peşinat ödemeden, kredisiz araba almak ya da hayalini kurduğunuz eve sahip olmak oldukça kolaydır.

Tasarrufla Ev’in Avantajları Nelerdir?

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi Tasarrufla Ev size pek çok konuda avantaj sağlayabilir. Bunlardan ilki sisteme giriş yaparken hiç peşinat ödemeden faizsiz ev ya da araba sahibi olmak olur. Üstelik Tasarrufla Ev’in geliştirmiş olduğu yenilikçi sistem ara ödeme, kira yardımı ve ekstra masraflar gibi hiçbir unsuru barındırmaz. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!