featured

Timuçin Esen Eşi Bilge Türe Kimdir | Ünlüler ve Merak Edilen Eşleri Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müslüm filmi ile Türk Sineması için çok çok ayrı bir yer edinen Timuçin Esen eşi kimdir? Timuçin Esen eşi ile nerede yaşıyor? İşte, Bilge Türe hakkında merak edilen her şey…

Müslüm filmi başrol oyuncusu olan ve Hekimoğlu dizisi oyuncuları arasında yer alan Timuçin Esen eşi de kendisi gibi bir oyuncu olan Bilge Türe ‘dir. Sinema ve dizi dünyasında adını duyduğumuz Bilge Türe, Timuçin Esen ile uzun bir süredir birlikte. Sevilen çiftin bir kız bir de oğlu olduğu bilinirken, ünlü çift hakkında henüz evlenmedikleri konusunda dedikodular yer almaktadır.

Timuçin Esen Müslüm Gürses Şarkıları ile Çok Sevildi

https://www.youtube.com/watch?v=puxC0ugcVpM

Müslüm filmi ile Türkiye gündemine bomba etkisi yaratan Timuçin Esen film boyunca seslendirdiği Müslüm Gürses Şarkıları ile beğeni topladı. Hatta filmden bağımsız bir şekilde müzik dünyasında yer almasını isteyen takipçilerinin sayısı da az değildi. Türkiye’nin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Timuçin Esen, özel hayatı ile değil; kariyeri ile ön planda olmayı tercih eden ünlü isimler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu Timuçin Esen eşi ile Bodrum’da yaşarken, çok sevilen çiftin bir kız bir de oğlu var.

Timuçin Esen Eşi Bilge Türe Kimdir

Timuçin Esen Eşi Bilge Türe Kimdir

Türkiye’nin en sevilen oyuncuları arasında yer alan, aynı zamanda müzisyen ve tiyatrocu Timuçin Esen eşi Bilge Türe de tıpkı Esen gibi oyuncudur. Hırsız Polis dizisi oyuncuları arasında yer alan ikili, dizi setinde aşık olarak uzun bir ilişkinin başlangıcını yapmışlardır.

Timuçin Esen Kaç Çocuğu Var

Timuçin Esen Kaç Çocuğu Var

Timuçin Esen çocuğu varmı sorusunun sıklıkla sorulduğu son yıllarda, çiftin çocuklarının olduğu neredeyse tüm magazin alemi tarafından bilinmektedir. Magazin gündeminden çok uzakta bir yaşam süren çift Timuçin Esen Bilge Türe bir kız bir de erkek olmak üzere iki çocuğa sahip.

Bilge Türe Kimdir Ne İş Yapar

Bilge Türe Kimdir Ne İş Yapar

Timuçin Esen eşi olarak tanınan ve aynı zamanda bir tiyatro oyuncusu olan Bilge Türe instagram takipçileri tarafından çok seviliyor. Güzel oyuncu Timuçin Esen ile evli olup olmamalarının yaşadıkları aşkı değiştirmediğini ifade etse de çok sayıda magazin programına konu olmaktan kaçınamadılar.

Amir Khan Eşi Kiran Rao

Amir Khan Eşi Kiran Rao

Bollywood Yıldızı Aamir Khan eşi kimdir sorusu dünya sinema sektörünün en çok merak edilenleri arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu ve yönetmen Amir Khan eşi Kiran Rao ünlü bir yönetmendir.

Ceren Şekerci Eşi Emir Benderlioğlu Kimdir

Ceren Şekerci Eşi Emir Benderlioğlu Kimdir

Türk sinema ve dizi sektörünün sevilen iki ismi Ceren Şekerci ve Emir Benderlioğlu çifti çok sevilen ünlü çiftler arasındadır.

Murat Boz Eşi Kimdir?

Murat Boz Eşi Kimdir?

Yakışıklı pop müzik sanatçısı Murat Boz eşi var mı sorusunun şu an geçerli bir cevabı yok. Fakat ünlü sanatçının bir zamanlar Fear Factor yarışmacısı birincisi olarak 50 bin TL kazanan Eliz Sakuçoğlu ile evliydi.

Şebnem Bozoklu Eşi Kanat Akkaya Kimdir?

Şebnem Bozoklu Eşi Kanat Akkaya Kimdir?

Komedi tarzının en sevilen oyuncularından Şebnem Bozoklu eşi ile de gündemde yer alıyor. Gazeteci Kanat Akkaya ile mutlu bir evlilik hayatı yaşayan çift, magazinlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih ediyor.

Merve Dizdar Eşi Kimdir

Merve Dizdar Eşi Kimdir

34 yaşındaki güzel oyuncu Merve Dizdar eşi de kendisi gibi bir tiyatro oyuncusudur. Çok Güzel Hareketler Bunlar Gürkan Altundaşar ile evli olan Merve Dizdar instagram hesabından yaptığı mutlu evlilik pozları ile de çok seviliyor.

Alper Saldıran Eşi Kimdir

Alper Saldıran Eşi Kimdir

Timuçin Esen eşi kimdir sorusu kadar popüler olmasa da bir dönem evli olan iki oyuncunun magazin gündemindeki yeri önem teşkil etmektedir. Melekler Korusun dizisi oyuncuları arasında yer alan Alper Saldıran, bir dönem yine bir oyuncu olan Pınar Tuncegil ile evli kalmıştır.

Ezgi Mola Sevgilisi Kimdir

Ezgi Mola Sevgilisi Kimdir

Komedi dünyasının en sevilen yüzlerinden olan Ezgi Mola Masumlar Apartmanı dizisi ile adeta çığır aştı. Güzel oyuncu Ezgi Mola sevgilisi kim diye soranları, İzmir Çeşme’de restoran işletmecisi olan Mustafa Aksakal karşılıyor olacak.

Gürkan Uygun Eşi Kimdir

Gürkan Uygun Eşi Kimdir

Kurtlar Vadisi Memati karakteri ile Türk dizi sektörüne adını altın harflerle yazdıran Gürkan Uygun eşi Şebnem Uygun ile Biri Bizi Gözetliyor evinde tanıştı. 2008 yılında evlenen çift mutlu bir evlilik hayatına sahip.

Fırat Tanış Eşi Kimdir

Fırat Tanış Eşi Kimdir

2014 yılında dünya evine giren Fırat Tanış evli mi sorusu ünlü ismi ilk kez tanıyan birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Türk sineması ve dizisi için önemli bir insan olan Fırat Tanış eşi Kübra Tanış ile mutlu bir evlilik hayatına ve 1 de kız çocuğa sahiptir.

Pelin Akil Eşi Anıl Altan Kimdir

Pelin Akil Eşi Anıl Altan Kimdir

Türk sinema ve dizi oyuncusu Pelin Akil eşi Anıl Altan da güzel oyuncu gibi bir oyuncudur. 2016 yılında dünya evine giren çiftin ikiz kız bebekleri vardır.

Suat Sungur Eşi Kimdir

Suat Sungur Eşi Kimdir

Sihirli Annem dizisi ile bir dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Ali Sungur eşi Suat Sungur da oyuncudur.

Aslıhan Güner Eşi Kimdir

Aslıhan Güner Eşi Kimdir

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ekran karşısına dönen güzel oyuncu Aslıhan Güner eşi Murathan Kılıç ile 2013 yılında dünya evine girdi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!