featured

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir? Üç Kuruş Dizisinin Kartal’ı Uraz Kaygılaroğlu Dizileri Neler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uraz Kaygılaroğlu eski hali, boyu, kilosu, özellikle de dizileri ile sık sık gündeme gelen isimlerden. Özellikle eski eşi Melis İşiten ile olan ayrılığı ile  uzun süre gündemde kalan Uraz Kaygılaroğlu  adını Pis Yedili, Sefirin Kızı ile hafızalara kazısa da şimdilerde Üç Kuruş dizisi ile daha fazla kitleye ismini duyurmaya devam ediyor. 

YouTube video

Bizler de sizler için Uraz Kaygılaroğlu boyu, dizileri, eşi ve özel hayatı hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Hazırsanız işte Uraz Kaygılaroglu eski hali, boyu, dizileri ve tüm merak edilenleri!

Uraz Kaygılaroğlu Dizileri ve Hayatı

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 Balıkesir, Türkiye doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nden mezun olan ve daha sonra Show TV’de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolü ile tanınan Uraz Kaygılaroğlu 70. bölümde diziden ayrılarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Fox TV’de yayınlanan Harem dizisinde Ağa kadın rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu dizileri ile oldukça beğeni topladığından TRT 1’de yayınlanan Eski Hikayeler dizisinde Ömer karakterini de canlandırmıştır. Ayrıca Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yaptı. Kanal D’de yayınlanan Follow adlı bir bilgi yarışması önerdi. TRT 1’de yayınlanan Yedi Güzel dizisinde Adil Erdem Bayazıt karakterini canlandırmıştır.

Türkiye’de ve Azerbaycan’da fazlasıyla hayranı bulunan dizi ‘Baba Candır’da Haluk Güney rolünü oynayan Uraz Kaygılaroğlu aynı zamanda TRT1’de yayınlanan Kuyruk adlı bir yarışmada da sunuculuk görevini üstlenmiştir. Ardından Show TV’de yayınlanan “Klavye Delikanlıları” dizisinde kuzen Volki rolünü canlandıran Kaygılaroglu proje biter bitmez Star TV’de yayınlandığı döneme damga vuran ”Sefirin Kızı” dizisi Gediz rolü ile hafızalara daha kalıcı şekilde kazınmıştır. Şimdilerde ise Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterini canlandırmaktadır. 

1- Uraz Kaygılaroğlu Kaç Yaşında? 

30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kaygılaroğlu şu an 34 yaşındadır.

2- Uraz Kaygılaroğlu Nereli? 

İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelen Kaygılaroğlu aslen Balıkesirlidir.

3- Uraz Kaygılaroğlu Boyu ve Kilosu Nedir? 

Uraz Kaygılaroğlu boyu ile de oldukça konuşulan isimlerden. 1.88 boyunda olan yakışıklı oyuncu son verdiği bilgilere göre şu an 75 kilodur. 

4- Uraz Kaygılaroğlu Eski Hali Nasıl? 

Uraz Kaygılaroğlu eski hali ise bir dönem oldukça gündemi meşgul eden konulardan birisiydi. Diyet macerası 2 sene süren Kaygılaroğlu 140 kilodan 76 kiloya nasıl düştüğünü ve toplamda 64 kiloyu nasıl verdiğini şöyle ifade ediyor:

”Annem sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana ‘Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin’ diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve ‘Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var’ diyerek bana inanmadı.”

5- Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten ile Neden Ayrıldı? 

2014 yılında nikah masasına oturan, Ada isminde sevimli bir kızları bulunan ve evlilikleri ile herkesin parmakla gösterdiği çift Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten 5 yıllık evliliklerinin ardından 2019 yılında boşanmıştır. Uraz Kaygılaroğlu eşi ile konuyla ilgili İnstagram adresinden açıklama yapmıştı ve ayrılık kararlarını ilk duyuran taraf Melis İşiten şu cümlelerle evliliklerine nokta koyduklarını kamuoyu ile paylaşmıştı:

”Uraz’la ben kızımızı ayrı evlerde büyütme kararı aldık. Aşkımızı kucaklamayı bildiğimiz gibi, birbirimizi yıpratmadan, incitmeden ve en önemlisi Ada’nın bir an olsun mutsuz olmasına izin vermeden vedalaşıyoruz.Elbet istemezdik böyle olmasını. Kimse istemez. Ama insan. Ruh. Kalp. Ne olacağını bilemiyorsun. Oldu. Çok güzel sevdik biz birbirimizi. Ama evliliği beceremedik. Yola sadece sevgimizle devam edeceğiz.”

Aynı şekilde açıklamada bulunan Uraz Kaygılaroğlu ise yaşadıkları sancılı süreçte herkesten destek ve anlayış istediğini şu cümlelerle dile getirmişti: 

”Çok sevdik, aşık olduk. Hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan, tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş’ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot tshirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendirdi. Bugün o evliliğin sonuna geldik. Evlerimizi ayırsak dahi sevgimizi ve saygımızı bir tutmak, kızımızı mutlu ayrı iki evde büyütmek, ömürlük dost ve yol arkadaşı olmak olmak adına bir karar aldık. Başta kızımız Ada ve ailemizin geri kalan üyeleri düşünüldüğünde buna saygı gösterilmesini rica ediyoruz. Yanımızda olmuş olan herkese teşekkür ederim. Lütfen burada hayatımızda olmaya devam edin.”

6- Uraz Kaygılaroğlu Filmleri Nelerdir?

2009 – Mezuniyet2009 – Ejder Kapanı2009 – Nerde Kalmıştık2016 – Dönerse Senindir (Kurt)2016 – Bamsı Beyrek (Bamsı Beyrek)2017 – Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (Selim)2018 – Çakallarla Dans 5 (Sinan)2019 – Karakomik Filmler (Ethem)2020 – Eltilerin Savaşı (Fatih)

7- Uraz Kaygılaroğlu İnstagram Adresi Nedir? 

Uraz Kaygılaroğlu Instagram’da @urazka, Twitter’da @urazka kullanıcı isimleriyle yer almaktadır. 

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!