featured

Yasak Elma Lila Gerçek Adı Nedir | Yasak Elma Lila Kaç Yaşında | Ayşegül Çınar Kimdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların entrikaları ile sosyal medyada en çok konuşulan dizisi Yasak Elma yeni sezon ile birlikte çok sevilen Yasak Elma Lila karakterine veda etti. Dizinin sempatik oyuncusu Yasak Elma Lila gerçek adı büyük bir merak konusu olurken, başarılı oyuncu Ayşegül Çınar kimdir sorusunun cevabı tahmin ettiğiniz gibi Yasak Elma Lila olarak karşımıza çıkıyor.

Yasak Elma Lila Gerçek Adı Nedir | Yasak Elma Lila Neden Ayrıldı

Türkiye’nin en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma konusu ve oyuncuları ile sık sık gündeme gelmektedir. FOX TV Yasak Elma Canlı izle linkini tıklayarak, sitenin resmi web adresini takip eden milyonlarca seyirci, dizisin bir önceki sezonunda Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar kimdir sorusunun cevabını aramaktadır. İşte, Yasak Elma Lila hakkında merak edilen her şey.

1 – Yasak Elma Lila Kimdir?

Talat Bulut tarafından canlandırılan, dizinin asıl adamı Halit Argun’un ikinci eşinden çocuğu olan Yasak Elma Lila, Yasak Elma Zehra karakterine göre biraz daha sakin fakat içten içe asi kızıdır. Babası ile karşı karşıya gelmemek için çokça çaba harcayan Yasak Elma dizisinin Lilası, Ender’in oğlu Yasak Elma Yiğit ile görüşerek ve gizlice evlenerek bu sınırı çoktan aşmıştır. Yasak Elma Lila karakteri ile karşımıza çıkan Ayşegül Çınar kimdir ? Yasak Elma Lila kaç yaşında ?

2 – Yasak Elma Lila Gerçek Adı Nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=G2aOz2sYNFk

Yasak Elma yeni bölüm çekimlerinde yer almayan Ayşegül Çınar, Yasak Elma yeni sezon yerini Buçe Buse Kahram ’a bıraktı. Ayşegül Çınar Reynmen ile sık sık gündeme gelirken, ikilinin şu anda arasında bir ilişki olmadığı biliniyor. Peki, Ayşegül Çınar kimdir?

Yasak Elma Ayşegül Çınar ayrılığından sonra dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’a Çınar’ın neden diziden ayrıldığı sorulurken, bu konuda açık bir cevap alınamamıştır. Yani, Yasak Elma Ayşegül Çınar neden ayrıldı sorusunun cevabı henüz bilinmiyor.

Yasak Elma oyuncuları arasında adından çokça konuşturan Eda Ece, Tatl Bulut, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade dizinin sevilen karakterlerine hayat vermektedir. Neslihan Yeşilyurt gibi başarılı bir ismin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin sevilen yüzü Yasak Elma Lila gerçek adı Ayşegül Çınar Kimidir?

3 – Yasak Elma Ayşegül Çınar Kimdir? Ayşegül Çınar Kaç Yaşında?

Dizinin başarılı ve güzel oyuncusu Ayşegül Çınar, 1999 yılında Antalya’da doğmuş bir oyuncudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro eğitimi alan Çınar’ın ilk profesyonel deneyimi Yasak Elma Lila karakteridir. Genç oyuncunun doğum tarihine bakıldığında Yasak Elma Lila kaç yaşında sorusunun da cevabı bulunmuş olmaktadır. Ayşegül Çınar 2020 itibari ile 21 yaşındadır.

4 – Ayşegül Çınar Boy Ne Kadar?

Yasak Elma Lila gerçek adı aramaları ile bir anda Türkiye’nin en çok konuşulanlarından olan Ayşegül Çınar boy kaçtır? Dizinin sempatik oyuncusu 164 cm boyundadır.

5 – Furkan Çalıkoğlu Ayşegül Çınar ‘ı Tehdit mi Etti?

Nisan 2020 Posta Gazetesi ve CNN Türk Magazin haberlerin gör Ayşegül Çınar sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tarafından tehdit edildi. Genç oyuncu ve sevgilisi yemek yemek için gittikleri bir restoranda, Çınar, masadan kalkarak lavaboya giderken, yemek yiyen müşterilerden birine sevgilisinin kendisini öldüreceğini söylediğini polisi aramalarını istediği belirtildi. Furkan Çalıkoğlu restorandan kaçarken, olayın ardından ikiliden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Yardım talep eden Çınar’ın ise şu sözleri söylediği belirtildi:

“Erkek arkadaşım beni öldürecek lütfen polis çağırın”

6 – Ayşegül Çınar Reynmen Aşkı Gerçek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=mwdstyvzMY8

Geçtiğimiz yıla damga vuran aşk söylentilerinden biri olan Ayşegül Çınar Reynmen aşkı gerçek mi, yoksa magazin dünyasının bir yakıştırması mı? İkili bu konuda herhangi bir onay mesajı vermezken, Reynmen sevgilisi kim sorusunun cevabı ise hala açığa çıkmış değil. Ayşegül Çınar sevgilisi 2020 kimdir sorusunun cevabı ise hala bilinmiyor.

7 – Ayşegül Çınar Hangi Dizilerde Oynadı?

YouTube video

Güzel ve genç oyuncunun ilk dizi projesi Fox TV Yasak Elma dizisidir. Yasak Elma dizi kadrosuna Yasak Elma 1 Bölüm itibari ile katılan güzel oyuncu, Yasak Elma 3. Sezon diziden ayrılan isimlerden olmuştur.

8 – Ayşegül Çınar Hangi Filmlerde Oynadı? 

YouTube video

21 yaşındaki güzel oyuncunun ilk film projesi Masal Şatosu: Sihirli Davet olarak bilinmektedir. Bir çocuk filmi olan Masal Şatosu: Sihirli Davet oyuncuları arasında yer alan Çınar, bu projede çok eğlendiğini ifade etmektedir.

Bonus : Yeni Yasak Elma Lila Kimdir? Yasak Elma Buçe Buse Kahraman Kimdir? 

Yasak Elma son bölüm entrikalar ardı arkasını kovalarken, Yasak Elma Halit Öldü. Diziye Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay isimlerinin yanı sıra Gülenay Kalkan da katıldı. Entrikaları ile adından sıklıkla söz ettiren, zaman zaman RTÜK tarafından uyarı alan Yasak Elma yeni bölüm konuları ile de sıklıkla konuşuluyor.

Yasak Elma oyuncuları arasına katılan Buçe Buse Kahraman kimdir sorusunun cevabı ise şu şekilde: Güzel oyuncu öncelikle Yasak Elma Lila gerçek adı nedir sorusunun yeni ismidir. Kahraman, 170 boyunda ve 50 kg ağırlığında olup, 1 Nisan 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Yasak Elma yeni Lila karakterine can veren Kahraman, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Merkezi Oyunculuk bölümü mezunudur. 

Bağlayacak olursak, Yasak Elma eski Lila gerçek adı Ayşegül Çınar iken, Yasak Elma yeni Lila gerçek adı Buçe Buse Kahraman’dır. Sol Yanım ve Mucize Doktor dizilerinin yayınlandığı FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma dizisinden ayrılan Ayşagül Çınar, yeni bir projrede henüz görülmedi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!