featured

Yeni Yaşında Sevdiğinizin Kalbine Dokunan En Güzel Doğum Günü Şarkıları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Doğum günü şarkısı seçmek sandığınız kadar zor olmayabilir. Zira bu şarkılar günümüzde artık çeşitli sanatçılar tarafından seslendiriliyor.

Eğlenceli, duygusal, anlamlı şarkılar arasından ister sevgilinize, ister arkadaşınıza isterseniz de çocuğunuz için seçim yapabilirsiniz.

İşte yeni yaşında sevdikleriniz için kullanabileceğiniz doğum günü şarkıları!

1- Melek Mosso – Doğum Günü

YouTube video

Melek Mosso’nun iki sene önce yayınladığı şarkısı son dönemlerde en çok kullanılan şarkıdır. Güzel bir tonu, anlamlı sözleri ile sevdikleriniz için doğum gününde kullanabilirsiniz.

‘’ Olsun, gecemi gün ettin. Adını bal eyledim ömrüme Varsın görmesin beni gözlerin dengi dengine Yansın, taş batmasına ayağına, acıtmasın asla. Doğum günün kutlu olsun hep sen ol yanımda.’’

2- Taner Çolak – Mutlu Ol Doğum Gününde

YouTube video

Yılların şarkılarından olsa da hala henüz duymayan ya da dinlemekten bıkmayan birçok insan var! Sadece gitarın üzerine işlenmiş olan şarkı sözleri dinleyenleri derinden etkiliyor. Sözleri de oldukça tatlı ve güzel.

‘’ Mutlu ol her gününde Hayatın her yerinde Mutlu ol doğum gününde.Sevinçlerin senin elinde Dilek tut hislerinle Kabul olur doğum gününde.’’

3- Pera- Sevgilim İyi ki Doğdun

YouTube video

Yılların müzik grubu Pera sağ olsun, bir de doğum gününü düşünüp sevgililere özel bir şarkı paylaştı. 2016’da yayınlandığına bakmayın müzik anlayışı ve sözleri asla eskimeyecek bir şarkı!

‘’Bu gün ne güzel bir gün İyi ki gördüm iyi ki sevdim seni Sanki unutmuş gibisin iyi ki doğdun Senin doğum günün bugün Ne güzel bir gün Bir dilek tut o güzel kalbinle Yerim değişmesin her daim Sevgilim iyi ki doğdun!’’

4- Can Bonomo – İyi ki Doğdun

YouTube video

Can Bonomo renkli kişiliğiyle kendine yakışır bir doğum günü şarkısı yapmıştı, duymuş muydunuz? Tam olarak Bonomo etkisini seviyorsanız bu şarkıyı da sevebileceğinizi düşünüyoruz.

‘’ Onları duyma alem kapışsın Sen benim ol hep, iyi ki varsın İyi ki doğun, iyi ki doğdun, iyi ki varsın.’’

5- Tuğba Özerk – Doğum Günün Kutlu Olsun

YouTube video

Bu şarkıyı eskilerden bilmeyen neredeyse yoktur. Bir dönemin en hit parçalarından birisi haline gelerek her doğum gününde kutlanır oldu.

Bakmayın eski geçmiş dediğimize günümüzde de hala rahatlıkla kullanılabilir bir şarkı. Zira sözkeri ile oldukça anlamlı mesajlar veriyor.

‘’ Doğum günün kutlu olsun. Al bu canım senin olsun. Acıda tatlıda, gizlide saklıda, Sevginde öfkende seninleyim canım. Doğum günün kutlu olsun, sevdiğim ah sevdiceğim En kötü gün böyle olsun. Tadım, tuzum canım sevgilim.’’

6- Cem Adrian – Mutlu Yıllar

YouTube video

Cem Adrian tarafından yapılan bu şarkı özellikle bir araya gelmesi zor olan ya da mesafeler eşliğinde doğum günü kutlayanlar için çok uygun bir şarkı!

Piyano üzerine Adrian’ın sakin ses tonu ile siz de etkilenebilirsiniz.

‘’ Mutlu yıllar, mutlu yıllar sevgilim. Sensiz kutlar bu gece tüm aşıklar Çok yalnızlar, ellerinde yıldızlar… Bekliyorlar, bizim için bir şarkı çal.’’

7- Yasir Miy – İyi ki Doğmuşsun

YouTube video

Gitar eşliğinde sakince ilerleyen şarkılardan birisi… Hareketlilikten ziyade sadelikten yanaysanız bu şarkı kulağınıza hoş gelebilir.

‘’Bugün bir kuş olup uçmuşsun. Yüreğime konmuşsun, iyi ki doğmuşsun. Solgun bir kelebek gibi sol yanımda kalmışsın. Sonsuzluğa inanmışsın İyi ki doğmuşsun.’’

8-Özge Öz – İyi ki Doğdun

YouTube video

Çok duyulmamış farklı şarkılar arayanlara alternatif olabilecek bir yapıt. Sadece gitar değil tam hazırlığı yapılmış kulağa hoş gelen tınısıyla izleyicilere sunulmuştur.

‘’ İyi ki doğdun, iyi ki doğdun. İyi ki hep yanımda oldun. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun. İyi ki hayatımda oldun.’’

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!