featured

10 Adımda Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir ? Hydrafacial Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hydrafacial cilt bakımı nedir? Son günlerde yanıtı binlerce kişi tarafından aranılan bu konu, cilt bakımı kategorisinde büyük bir popülarite elde etmiştir. Cilt bakımı kadın erkek fark etmeksizin birçok insan için büyük bir öneme sahiptir. Güzel ve estetik bir görünüm kişinin özgüven tazelemesine ve psikolojik açıdan da kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olacaktır. Bir cilt bakım yöntemi olan Hydrafacial cilt bakımı nedir, Hydrafacial cilt bakımı sonrası nelere dikkat edilmeli? İşte yanıtlar…

Hydrafacial Cilt Bakımı Nedir Ne İşe Yarar?

Hydrafacial cilt bakımı nedir ne işe yarar konusunda bilgi verilecek olursa, bu bakım cilt tipine özel olarak uygulanmaktadır. Cildin tipine ve ihtiyacına göre uygulanan bu işleme kısaca cilt kaplama yöntemi adı verilebilecektir. Özel bir cihaz kullanılarak yapılan bu işlem çizgiler, lekeler, akne izleri, ince kırışıklık, büyümüş gözenekler gibi cilt bakım sorunlarında oldukça etkilidir. Önemli bir değişime imza atabildiklerinden Hydrafacial cilt bakımı nedir, konusu son zamanlarda büyük popülarite kazanmıştır.

1- Hydrafacial Cilt Bakımı Faydaları Nelerdir?

Hydrafacial cilt bakımı faydaları, saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Düzenli ve etkili bir şekilde uygulanan bu cilt bakım rutini, cildinizde kusursuz bir güzellik oluşturulabilmesini destekleyecektir. Hydrafacial cilt bakımı nedir konusu hakkında araştırmalar yapabileceğiniz faydaları ise şunlardır;

Her yaşta kişi ve cilt tipi üzerinde etkilidir.Ağrı, sızı ya da tahriş yaratma olasılığı bulunmadığından konfor sağlayabilecektir.Bu cilt bakımı büyüyen gözeneklerin küçültülmesinde etkilidir.Cildin alt katmanında yer alan ölü tabakayı arındırdığı için cilt daha genç, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sunabilecektir.Ciltteki izleri ve lekeli görünümü azaltarak, daha estetik bir cilt görünümü vaad edecektir.Düzenli kullanımda cilt kırışıklıkları, çizgi, siyah nokta ve akne izleri ortadan kaldırılabilecektir.Hydrafacial cilt bakımı nedir? Peeling uygulaması hissi uyandıracağı için kurumuş ve yıpranmış ciltler üzerinde de fazlasıyla etkili olacaktır.İçerdiği özel serum içeriği T bölgesindeki aşırı yağlanmayı dengeleyebilecektir.Cildi sıkılaştırarak, ciltte var olan bakterileri arındırabilecektir.İçerdiği hyaluronik asit, peptit, antioksidan ve nemlendirici solüsyonlar cildin nem dengesini kurabilmesine yardımcı olacaktır.Vakumlu vortex sistemi derinlemesine bir cilt temizliği yapılmasını sağlayacaktır.Hydrafacial cilt bakımı nedir? Cilt tonu dengesizliği önemli ölçüde giderilirken, cilt adeta nefes almaya başlayacaktır.Cilt elastikiyeti artacak olup kişi istediği cilt görünümüne çok kısa bir sürede ulaşabilecektir.

2- Hydrafacial Cilt Bakımı Nasıl Yapılır? Hydrafacial Cilt Bakımı Cihazı Hangisi Tercih Edilmeli?

Hydrafacial cilt bakımı nedir konusu kadar bu işlemin nasıl yapılacağı da kişiler üzerinde merak uyandırır. Aslına bakıldığında Hydrafacial cilt bakımı nasıl yapılır işlemi oldukça kolay ve konforludur. Bu cilt bakımı 4 farklı aşamadan oluşmaktadır. Bu 4 aşamada bir cihazdan yardım alınarak vakumlu vortex işlemi gerçekleştirilmektedir.

Hydrafacial cilt bakım cihazı için bir marka ya da bir ürün önermesi yapabilmek mümkün değildir. Çünkü bu konuda profesyonel hizmet alabileceğiniz pek çok marka ve modelin yer aldığını söyleyebilmek mümkündür. Hydrafacial cilt bakımı nedir konusunu araştıran kişilerin bu işleme karar verdikten sonra araştırma yapması gereklidir. İyi bir cilt bakım uzmanı ya da merkezi ayarlamak, başarılı bir cilt bakımı için en gerekli olan adım olacaktır. Hydrafacial cilt bakım cihazı modelleri için tıklayınız.

3- Hydrafacial Aşamaları Nelerdir? Hydrafacial Cilt Bakımı Öncesi Sonrası Ne Gibi Fark Var?

Hydrafacial cilt bakımı nedir? Hydrafacial aşamaları temizleme, eksfoliyasyon, glikolik soyma, ekstraksiyonlar ile serum infüzyonu olmak üzere adımdan ibarettir.   İlk aşamada cilde en uygun temizleyici solüsyon temin edilerek, cilt derinlemesine temizlenecektir. Vakumla yapılan temizlik sonrası ikinci aşama olan eksfoliyasyon işlemine geçilir. Bu işlemde yumuşayan cilt ve gözeneklerin problemleri doğrultusunda cilt beslemeye başlanır. Bu aşamada ise en iyi solüsyonun temin edilmesi gerekecektir.

Hydrafacial cilt bakımı nedir? Cihazın özel başlığı ile solüsyon cilde güzel bir şekilde yedirilecektir. Kullanılan bu solüsyon içerdiği içerikler sayesinde kollajen yapımını destekler. Böylece cilt hızlı bir şekilde nemlendirilmekte, onarılmakta ve yenilenmektedir. Diğer aşamada ise cilde büyük bir şok etkisi yaratmak hedeflenir.

Kullanılan soğutucu başlık cilde adeta LED terapisi uygulayacaktır. Cilt dokusu uyarılarak hızlı bir şekilde sıkılaşma süreci başlayacaktır. Gözenekler sıkışacak, cilt uzun bir süre kendini koruma sürecine girecektir. 4 mevsim uygulanabildiği için cilt her mevsim korunabilecek, her mevsimin getirdiği olumsuz etkilerden minimum düzeyde etkilenebilecektir. İşte Hydrafacial cilt bakımı nedir, konusunun ana başlığı bu şekildedir.

4- Hydrafacial Kaç Seans Yapılmalı?

Hydrafacial cilt bakımı nedir? Bu cilt bakımı ilk seansının uygulanması sonrasında gözle görülür derecede farklılık yaratacaktır. Peki, Hydrafacial kaç seans yapılmalı? Bu cilt bakımından en etkili sonucu alabilmek için en az 4-5 seans gidilmesi gerekecektir.

5- Hydrafacial Cilt Bakımı Ne Sıklıkla Yapılmalı?

Hydrafacial cilt bakımı nedir, ne sıklıkla yapılmalı? Bu cilt bakımından istenilen düzeyde verim alabilmek için minimum 2 haftada bir yapılması önerilmektedir. Bu süre istenirse 4 hafta aralığına da çıkarılabilecektir. Hydrafacial cilt bakımı tek seansı ortalama 20-30 dakika sürmektedir.

6- Hydrafacial Cilt Bakımı Yaptıranlar Ne Diyor? Hydrafacial Cilt Bakımı Yorumlar

Hydrafacial cilt bakımı yaptıranlar, çoğunlukla sonuçtan memnun olduklarını ifade etmektedir. Ancak kullanılan cihaz ve düzenli kullanımda sonucu olumlu-olumsuz sonuçlar alınabilmesine neden olabilecektir. Çünkü Hydrafacial cilt bakımı yorumlar bu doğrultuda değişiklik göstermektedir. Hydrafacial cilt bakımı nedir konusunu araştırıyorsanız mutlaka iyi bir cihaz ve iyi bir güzellik merkezine başvurmanız gerektiğini bilmelisiniz.

7- Hydrafacial Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Hydrafacial sonrası nelere dikkat edilmeli? Bu cilt bakımı sonrasında yapılması gereken öznel bir durum bulunmamaktadır. Ancak, tek yapılması gereken o gün içerisinde yüzün suyla yıkanmamasıdır. Ayrıca, yüze hiçbir makyaj ya da bakım ürünü de uygulanmamalıdır. Bakım sonrası, hemen günlük yaşantısına dönülebilecektir.

8- Hydrafacial Cilt Bakımı Fiyat Bilgisi Nedir?

Hydrafacial cilt bakımı fiyat bilgisi, tercih edilecek cilt bakım uzmanı ya da merkezine göre değişiklik göstermektedir. Ancak genel olarak fiyat bilgisinin 500 ila 2500 TL aralığında değişiklik göstereceğini söyleyebilmek mümkündür.

9- Hydrafacial Cilt Bakımı Zararları Var mı?

Hydrafacial cilt bakımı nedir? Diğer cilt bakım işlemleri gibi Hydrafacial, hiçbir yan etki ya da zarara neden olmayacaktır. Lazer teknolojisi gibi olumsuz etkiler yaratmayan bu cihaz, aksine ciltteki tüm problemleri de çok kısa sürede girebilecektir.

10- Bonus: Medikal Cilt Bakımı ile Hydrafacial Arasındaki Fark Ne?

Hydrafacial cilt bakımı nedir konusundan kapsamlı bir şekilde bahsettik. Peki, medikal cilt bakımı ile Hydrafacial arasındaki fark ne? Hydrafacial cilt bakımında vortex vakum tipi cihazla kullanılır. Bu vakum cilde zarar vermeden, cildin ölü derisi, kiri, siyah noktası, yağ ve irin tabakasını çeker alır. Ancak medikal cilt bakımından bu sonuçları elde etmek, çok daha uzun vadede gerçekleşebilecektir.

YouTube video

Medikal tedavi ya da Hydrafacial tedavi aynı etkileri verebilir. Ancak Hydrafacial tedavide hızlı ve daha etkili sonuçlar alınacağı yadsınamaz bir gerçektir. Çünkü medikal tedavi çok daha meşakkatli bir süreç sonunda yavaş yavaş etkisini gösterecektir. Dermapen uygulaması nedir bilgi almak için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir: En Ekonomik İstanbul Güzellik Merkezleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!