featured

2020 Erkek Saç Modelleri – 2020 Kadın Saç Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 erkek saç modelleri ve 2020 kadın saç modelleri ile hem doğallık hem de vurdumduymaz bir görüntü elde edebilirsiniz. Hemen her sene kadın ve erkek saç modellerinde değişiklik oluyor. Bu sene de erkek saç modelleri orta karar uzunlukla birlikte feminen bir havaya sahip saç modelleri ile gündeme geliyor.

2020 Erkek Saç Modelleri

Günümüz modası hem kadın hem de erkek için ayrı trendler oluşturmaya elverişli bir hal aldı. Eskiden daha çok kadınlar saçları ile anılırken, şimdilerde erkek saç modelleri de onlarcasına ulaştı. 2019 yılında ondan fazla sayıda erkek saç modeli bulunurken bu yılın en ünlüleri 6 tane farklı saç modelinden oluşuyor.  2020 yılı erkek saç modelleri yönü ile oldukça renkli olacak gibi duruyor. İşte, yılın erkek saç modelleri!

1 – Sıfıra Vurulmuş Saçlar

2020 yılı erkekler için farklı saç modelleri var. Bu sene erkekler yandan ve arkadan saçlarını sıfıra vurdurarak daha farklı modeller ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca kirli sakal modası da hala tüm trendlerde yerini koruyor.

2 – 2020 Erkek Kıvırcık Saç Modası

Kıvırcık uzun erkek saç modeli, 2020 yılında oldukça rağbet görüyor. Kıvırcık ve uzun saçlara sahip erkekler, şekillendiriciler ile buklelerini daha belirginleştirebilir ve daha etkileyici olabilirler.

3 – Asimetrik Kesim

2020 erkek saç modası bir tarafı kısa bir tarafı uzun asimetrik saç kesimi ile istediklerini etkileyebilirler. Daha çok filmlerde gördüğümüz bu saç  modeli futbolcu ve oyuncularda oldukça tutulan bir model olmayı başardı. Bu yıl asimetrik kesim sokaklarda da ünlü olacak. 

4 – Nostaljik Erkek Saç Modeli

Nostalji yandan ayrık saç modeli ile isterseniz toplantılara katılabilir, daha resmi görünme imkanı bulabilirsiniz. İsterseniz günlükde daha havalı görünebilirsiniz. 

5 – 2020 Undercat Saç Stili

2020 undercat saç stili de erkek saç trendleri arasında yerini alıyor. Başın alt bölümündeki saçların sıfıra yakın kesildiği  saç modeli dünyanın her yerinde tutuluyor. Saçın üstüne uygulayacağınız jöle ile stilinizi yaratabilirsiniz.

6 – Erkek Topuz Modeli

2020 yılında erkeklerin saç stillerine kattığı modellerden biri de topuz stilidir. Saçlarının ön kısmı uzun ve dalgalı saçlara sahip erkekler için karmaşık saç modeli oldukça idealdir.

2020 Kadın Saç Modası

Kadınlar, her dönem olduğu gibi yine 2020 yılında da oldukça iddialı ve havalı saç stilleri ile karşımıza geliyor. 2020 kadın saç modelleri nostaljik kesimlerin yanında modern stillerle de kadınları daha cazibeli ve modern gösteriyor. 2020 kadın saç trendlerinde yine kısa saçların yanında nostaljik hava yaratan uzun saç stilleri de var. Kadın saç modellerinde sadece stil olarak değil renk olarak da moda aldı başını gidiyor. 2020 kadın saç modası saç stillerinin yanında 2019 saç rengi trendleri de var.

1 – Kakül Modası

Modası hiç geçmeyen kakül, bu yıl da yine 2020 kadın saç modelleri içinde yerini alıyor. Genç yaşlı çalışan ya da öğrenci demeksizin en çok kullanılan bu saç modeli ile hem günlük hem de özel gün davetlerin en güzellerinden olmak mümkün. 

2 – Bob Kesim Saç Modası

Kaküllü bob kesim ince telli saçlar için oldukça ideal saç modellerinden biri. Bunun yanında kısa bob kesim modeli ile saçlarınızı kulak arkasına atarak kullanabilirsiniz.

3 – Kısa Pixie Saç Modeli

Kısa saçlardan hoşlananlar için kısa pixie saç modeli 2020 yılında jöle ile rahatlıkla kullanabileceğiniz saç modellerinden biri.

4 – Maskülen Saç Stili

Kadınlar da tıpkı erkekler gibi maskülen saç modellerini tercih ediyor. 2020 yılında maskülen saç stili ile erkek gibi kız havasına bürünebilirsiniz.

5 – Küt Kesim

Kadınlar bu sene yine küt saç kesimini daha gözde duruma getirdiler. Boyun hizasında küt kesimler ensede at kuyruğu ile harikalar yaratıyor.

6 – Nostaljik Saç Modelleri

2020 kadın nostalji saç modelleri de popülaritesini koruyor. Büyük örgüler ve büyük dalgalı uzun saçlar bu senenin kadın saç trendleri arasında. Abartalı örgü saçlar yine bu sene rağbet gören modellerden biri. Ensede at kuyruğu ve doksanlı yılların modası saç tipi maskülen geriye taranmış saçlar bu sene de saç trendlerinin arasında yerini aldı. Bunun yanında yandan ayrılmış uzun saçlar da yine rağbet görüyor.

7 – Yüksek Topuz Saç Modeli 

2020 yılında altın çağını yaşayan yüksek topuz saç modeli özel davetlerin, toplantıların vazgeçilmez saç modelleri arasına girdi.

8 – 2020 Yılı Saç Rengi Modası 

2020 kadın saç modasında renklerin de ayrı bir yeri ve önemi var. Açık karamel tonları, koyu renk saç kullananların kurtarıcısı durumunda. Koyu sarı renk, 2020 yılında da trend olmasına rağmen bu saç renginde kirli sarı listenin başında geliyor.

Açık tenli kişilerin rağbet gösterdiği gümüş saç rengi de 2020 yılının vazgeçilmez saç rengi arasına girdi. Koyu kumral saç rengi, doğal görünüm arayanların favorisi durumunda.

Siyah renk ise klasiklerden vazgeçmeyen ve siyahın görkemini taşımak isteyenlerin vazgeçilmez rengi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!