featured

2020 Survivor Berkan Kimdir ? Survivor Berkan Kaç Yaşında ? Nereli ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı Survivor Berkan Kimdir ? Survivor Berkan eğitim hayatı nasıl geçmiştir? Survivor Berkan Karabulut Kaç Yaşında? İşte, detaylar!

Survivor 2020 nefes kesen oyunlarla çeyrek finale doğru gidiyor. Survivor’a Ünlüler takımında başlayan daha sonra gönüllüler takımı yarışmacısı olan Berkan Karabulut takımını motive eden cümlelerle gündeme geliyor. Her hafta kazansalar da kaybetseler de motive edici, yapıcı konuşmalarla takım içindeki huzuru ve barışı destekleyen ünlü yarışmacı Survivor Berkan kimdir ? Nerelidir? Asıl mesleği nedir? Tüm bu ayrıntılarla Survivor Berkan sizlerle!

2/12

Survivor Berkan Karabulut Kimdir?

Survivor Berkan Karabulut Kimdir?

Survivor 2020 devam ederken tek tek yarışmacıları araştıran izleyicilerin çok merak ettiği sorulardan biri de Survivor Berkan kimdir oldu. Survivor Berkan olarak tanıdığımız oyunlardaki başarısı ile dikkat çeken ünlü yarışmacı Berkan Karabuluttur.

3/12

Survivor Berkan Karabulut Nereli?

Survivor Berkan Karabulut Nereli?

Survivor Berkan kimdir diye araştıran izleyenler hemen ardından Survivor Berkan nerelidir diye araştırmaya başlıyor. Yugoslav bir ailenin çocuğu olan Berkan Karabulut İstanbul’da doğmuştur.

4/12

Berkan Karabulut Kaç Yaşında ?

Berkan Karabulut Kaç Yaşında ?

Berkan Karabulut yarışma içinde olgun tavırlarıyla dikkat çektiğinden birçok izleyici yaşını merak ediyor. Berkan Karabulut kaç yaşında diye araştıran yarışmacılar beklediğinden daha farklı bir şeyle karşılaşıyor. Yaşından daha olgun davranan Survivor Berkan 1994 yılında doğmuştur. Yani 26 yaşındadır.

5/12

Berkan Karabulut Mesleği Nedir?

Berkan Karabulut Mesleği Nedir?

Berkan Karabulut yarışmaya ünlüler takımında başlamıştı. Bunun üzerine asıl mesleği çok merak edilmişti. Ama Berkay ünlüler takımına yedek oyunculardan gelmişti. Asıl mesleği ise Fitness Eğitmenliğidir. Kendi spor salonu bulunmaktadır.

6/12

Berkan Karabulut Boyu Kaçtır?

Berkan Karabulut Boyu Kaçtır?

Survivor 2020 yarışmacıları genelde boy ve fiziği ile çok dikkat çekiyor. Yarışmada uzun boyuyla merak konusu olan Survivor Berkan boyu 193 cm’dir.

7/12

Berkan Karabulut Sevgilisi Kimdir?

Berkan Karabulut Sevgilisi Kimdir?

Genç yarışmacı sevgilisi ile de çok gündeme gelmişti. Sevgilisi çok konuşulan genç yarışmacının yapılan araştırmalar sonucunda sevgilisinin Lale Onuk olduğu ortaya çıktı. İki yıldır birlikte olan çift mutlu pozlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca güzelliği ile dikkat çeken Lale Onuk Miss Turkey 2018’de yarışmıştır.

8/12

Survivor Berkan Karabulut İnstagram Hesabı

Survivor Berkan Karabulut İnstagram Hesabı

Survivor 2020 yarışan yarışmacılar bu sene çok araştırılıyor. İnstagram hesabından gün gün takipçi sayılarının artışı bile Acun Ilıcalı tarafından takip ediliyor. Ara ara yarışmalarda motive etmek için takipçilerin arttığı söyleniyor. Survivor Berkan Karabulut instagram hesabı şu an 240 bin takipçiye ulaşmış durumdadır.

9/12

Survivor Berkan Ünlüler Takımında

Survivor Berkan Ünlüler Takımında

Survivor Berkan yarışmaya yedek oyunculardan Ünlüler takımında başlamıştı. Acun Ilıcalı takımları güç bakımından dengelemek için gönüllüler takımından Yunus Emre ile ünlüler takımından Berkan’ın yerini değiştirdi.

10/12

Survivor Berkan “Kendimi Gönüllüler Takımı İçin Hazırlamıştım”

Survivor Berkan “Kendimi Gönüllüler Takımı İçin Hazırlamıştım”

Survivor 2020 takımlar arası yapılan değişiklik sonrası konseyde Berkan Karabulut ben zaten kendimi gönüllüler takımına hazırlamıştım dedi. Gelmeden önce hepsinin sosyal medya hesaplarına kadar bakıp incelediğini söyleyen Berkan, gönüllüler takımına geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

11/12

Survivor Berkan ve Survivor Sercan Antipatik Tartışması

Survivor Berkan ve Survivor Sercan Antipatik Tartışması

Survivor 2020 heyecan dorukta devam ederken ara ara yarışmacılar arasında tartışmalar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yarışma sonrası seremoni sırasında ünlüler takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım, Berkan Karabulut için antipatiksin ve benim seninle bir işim olmaz demişti.

Bunun üzerine Berkan Karabulut program bitince programı bir daha izle kimin antipatik olduğunu görürsün, ben o takımdayken anlayamamıştım demişti.

12/12

Survivor Berkan Gönüllüler Takımı Motivasyon Kaynağı

Survivor Berkan Gönüllüler Takımı Motivasyon Kaynağı

Survivor 2020’de açlıkla mücadele eden yarışmacılarda ara ara gergin tavırlar görülüyor. Oyunun ilk gününden beri sakin ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Survivor Berkan, kaybettikleri oyunda da her zaman arkadaşlarını motive edici sözlerle izleyicilerin gönlünü kazanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!