featured

4 Eli Maşalı Burç ! Etrafındakilere Kök Söktüren Tersi Fena Olan Burçlar !

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eli maşalı burç diyoruz kolay değil! Ya aslında bu burçlar sakindir de işte şartelleri attıran bir şeyler olmuştur illaki? çok haklılardır kesinlikle ondan bu kadar sinirlenmişlerdir !!!

Yoksa onlar hiç sinirlenir mi ?hatta sorsanız onlardan anlayışlısı ve haklısı da yoktur ?Ah bir de bizim gözümüzle baksalar olaya; kendilerini nasıl görüyoruz…  “aman bunun sesi şimdi çıkmasın da nolursa olsun diyoruz…”

YouTube video

Bu eli maşalı burçlar ın hepsinde ortak özellik sinirlendiği anda mantık rayından çıkar. Akıl başta olmaz zaten sakinleşince de naptığını da hatırlamaz. Söylersin “ yoo ben öyle bişe yapmadım, ben hayatta sesimi yükseltmem bağırmam der”.

Hayır yani bunu der de biz de çok inanırız ? Tersi fena burçlar sinirlendikleri anda öyle bahaneler bulurlar ki kendilerini muazzam şekilde haklı gösterirler ve sinirlenmelerini de bu yönde doğal görürler. Peki sizin etrafınızda bu tanıma uyan birileri var mı? Varsa hemen burcunu öğrenin bakalım bizim listemizdeki burçlarla eşleşecek mi?

İşte Eli Maşalı Burçlar Listesi! Tersi Fena Burçlar Hazır Olun!!

Bizim eli maşalı burç dediğimiz karakterlerin en önemli ortak özellikleri her halukarda kendilerini haklı görmeleridir. Ultra lüks bir sinire sahip değerli burçlarımızı o anda durdurabilene aşk olsun ! Gelin bu burçların sinirlenirken hangi doğrular ile kendilerini haklı çıkardıklarını hep birlikte inceleyelim:

1- Sinir Kat Sayıları Bir Füzenin Hızıyla Yarışabilecek Koç Burcu !

Zodyak ailesinin gerginliği ile nam salan koç burcunu ilk sıraya almazsak olmaz. Bir koç asla saçma sapan olaylara tahammül edemez. Zeka seviyeleri oldukça iyidir ve saçma sapan muhabbetler onları bir anda gerebilir. Kalitesiz konuşmalara da esprilere de gülmelere de gelmez.

Öyle her önüne gelene laf söyleyecek bir tarzı da yoktur. Kendince bir karizması ve ağrılığı vardır. Her konuda laf söylemez lafı söylerse o lafın üzerine de söz söylenmez.

He olurda lafı söylerseniz değerli koçların hışmından fevkaladenin fevkinde bir hızla kaçmanız şart. Bulunduğunuz yeri size de orda bulunanlara da zehir etmeden asla rahatlamazlar.

2- Eli Maşalıların Bile Önünde Hazır Ola Geçtiği Akrep Burcu ! Tersi Fena Burçlar ın 50 Tonu !

Eli maşalı burç dendi mi herkesin aklına eminiz ki akrepler gelmiştir. Fırtına öncesi sessizlik silüeti gibi olan akrepler aslında öylesine tontiş bir yapıya sahiptirler ki onlardan sinirmiş agresiflikmiş ilk başta beklenmez.

Sevgi pıtırcığı tavırları ile önce etrafındaki süzer, sonra kendisi ile ilgili dolap dönüp dönmediğini anlamaya çalışır ola ki kendisine bir hata yapıldığını fark ederse eyvah!

Tersi fena burçlar içinde akrepler önce o sakinliği ile yanındakileri hipnoz edercesine bir uyuşturur sakin sakin laflarını sokmaya başlar ve karşısındakinin niyetini bir şekilde döker. Sonra da öyle bir şeytani surete bürünür ki ben ne hata yaptım da bu insanla tanıştım demeniz için 100 tane sebep sayılabilir.

Bir akrebin şerri demek gelmiş geçmiş bütün günahlarınızın tek seferde üzerinizden silkelenmesi demektir. Tabiri yerindeyse sizi doğduğunuza doğacağınıza pişman eder.

He bu da yetmez çevrenizde sizle irtibatlı kim varsa onları da sizden soyutlayarak tek başınıza yerle bir olmanızı ister. Bulaşılmaması gereken burç listesinde ilk sıra… Bu yüzden eğer bir akreple dostluk kuruyorsanız 500-600 kere düşünmenizde fayda var bizden söylemesi ?

3- Sağ Gösterip Sol Vuran Oğlak Burcu ! | Eli Maşalı Burçlar İçinde Karda Yürüyüp İzini Belli Etmeyen Cinsi!

Gelelim oğlaklara… Oğlakların bu listede ne işi var diyenleriniz varsa henüz bir oğlak hışmına uğramamış demektir. Oğlaklar sakinliği ve sabırları ile tanınırlar. Tabi bu sınır tanımı onlara göredir. Eğer bu sabır sınır taşarsa bir oğlağı durdurmak imkansız.

Açtı mı ağzını daha kapanmaz. Bir oğlak için hata varsa özrü de olmalı. He hata yapan yaptığını kabul etmez ve oğlak ona şans vermişse o şansın kıymeti bilinmeli. Eğer oğlak bir anda benim iyi niyetim suiistimal edildi dediyse iş orda bitmiştir.

Oğlak burcu insanı yerin 7 kat dibine 50 defa sokar çıkarır. En sinsi burç hangisi sorusunun yegane cevabı ! O sessiz sedasız duran oğlaktan eser kalmaz. Sessiz olandan kork diye boşa dememişler aman dikkat!

4- Öfkesi ile Egosunu Benimsetmede Usta Aslan Burcu !

Egoları tavan aslanlara geldi sıra. Bir aslanın sinirlenmesi daima an meselesidir. Hayır işin kötüsü onların konuşma ve yazı dilince sinirlenince küçük harf kullanımı yoktur.

Aslan gibi kükremeye başladılar mı durmak bilmezler. Bir aslanı siz siz olun eleştirmeyin! Bir aslan küçümsendiğini düşünür meziyetlerini başkasından eksik görürse çılgına döner. En eli maşalı burç hangisi diyorsanız aslan burcu ben burdayım der !

Tersi fena burçlar arasında aslanlar çoğu defada tam bir gövde gösterisi yapmak ve ben buradayım demek için ses tonlarını birkaç çizgi yukarı çekerler. Kendilerince bağırarak haklı çıkmak ya da birilerini susturmak oldukça başarılı bir yaklaşımdır. He bir de her zaman o haklıdır!

 5- Tersi Fena Burçlar Kraliçesi Balık Burcu !

YouTube video

Tersi fena burçlar arasında balık burcu dendi mi sağa sola bakmakta fayda var ! Çünkü bir balık burcu için barut fıçısı olmak an meselesi…. Balık burcu kıskançlık kotasına her zaman haset sınırında dolaşır. Birisinin sevgisi mutluluğu anında gözüne batabilir.

Tabi bu durumda öfkelenmesi ve etrafına patlaması da kuvvetle muhtemeldir. Açıkçası bir balık burcu kıskançlık radarında balığın tersi ile karşılaşacağınıza köprüden önce son çıkışları değerlendirmekte fayda var açıkça uyarıyoruz !

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!