featured

Aktmarkt Büyük Markaları Türkiye Pazarı ile Buluşturuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktmarkt, pompa, santirifüj pompa ve hidrofor çeşitleri başta olmak üzere birçok üründe rekabetçi fiyatlar ve geniş satış ve satış sonrası hizmet ağı ile sektörün öncülerinden olmaya devam ediyor.

Sumak, Pedrollo, Alpina, Stiga gibi dünya çapında isim yapmış, kaliteli ve kullanışlı hidrofor ve pompa çeşitlerini satışa sunan Aktmarkt, güvenli alışveriş mottosu ve kredi kartına taksit imkanları sunarak kullanıcısının bu dev markalara kolaylıkla ulaşabilmesine olanak sağlıyor.

Keson kuyu pompa modelleri, düşey kademeli pompa çeşitleri ve sirkülasyon pompası gibi farklı işlevlere sahip pompa çeşitlerinde, dünyanın en iyileri arasına girmeyi başarmış Stiga, İmpo ya da Einhell gibi markaların Türkiye pazarında müşterileri ile buluşmasına aracılık ediyor.

1983 yılında faaliyetlerine elektrikli motorların bobinaj sarımı işi ile başlayan firma, kuruluşunun 35. Yılında, sahip olduğu tecrübenin de desteğiyle Aktmarkt adı altında online satış kanalını kurarak müşterilerinin güvenle ve hızlıca ulaşabileceği marka olma hedefiyle işleyişini sürdürmeye devam ediyor.

Aradan geçen sürede, dünyanın tanınmış markaları ile yaptığı çalışmalar neticesinde bugün Aktmarkt; Sumak, İmpo, Einhell, Pedrollo ve Stiga gibi bilinen büyük markaların en büyük satışçılarından biri haline geldiğini müjdeliyor.

Genel merkezi Amasya ilinde bulunan markanın, yine aynı ilde bulunan satış mağazaları bölgeye hizmet verirken, satışa sunduğu ürünleri, uygun teslimat yöntemleri ile Türkiye’nin hemen her köşesine ulaştırabiliyor.

Aktmarkt ile Güvenli Alışveriş Keyfini Yaşayın

Dünyanın önde gelen hidrofor, pompa ve santirifüj pompa markalarına kolaylıkla ulaşabilmenizi sağlayan Aktmarkt, kolay ödeme ve teslimat seçenekleri ile satış öncesi ve sonrasında sağladığı danışmanlık hizmeti sayesinde, güvenli alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz markalar arasında yer alıyor.

Aktmarkt resmi internet adresi ya da üyesi olduğu e-ticaret sistemleri üzerinden vereceğiniz siparişlerde, kredi kartlarına taksit imkanı sağlayan marka, hazırladığı kampanya ve özel indirimler ile de müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Aktmarkt üzerinden Sumak, Stiga, Pedrollo, İmpo ya da Einhell markalarına ailt pompa ve hidrofor modellerini satın alarak ücretsiz kargo hizmeti sayesinde ek ücret ödemeden adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!