featured

Alina Boz Kimdir | Alina Boz Sevgilisi Kaç Yaşında? Alina Boz Estetikli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alina Boz kimdir? Dizilerin aranan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu, güzelliği ve kusursuz fiziği ile dikkat çekiyor. Son olarak Aşk 101 adlı dijital dizisi ile Maraşlı dizilerinde gördüğümüz oyuncu, uzun bir süredir ekran önünde yer almıyor.

Şu sıralar Süslü Korkuluk adlı dizide Çağatay Ulusoy ile başrolleri paylaşacağı duyulan oyuncunun özel hayatı daha da önem kazandı. Peki, Alina Boz kimdir? Alina Boz kaç yaşında boyu kilosu ne? İşte, konu ile ilgili tüm merak edilenler ve yanıtları…

Alina Boz Kimdir? Alina Boz Yaş Bilgisi Nedir?

Alina Boz kimdir? 14 Haziran 1998 doğumlu olan Alina Boz yaş bilgisi 24’tür. Henüz çok küçük yaşta dizi sektörüne atılan oyuncu genç yaşı ve enerjisi ile hemen herkesi kendisine hayran bırakabilmektedir.

1- Alina Boz Ailesi Nerelidir?

Alina Boz ailesi kim ve nereli kısaca bahsedelim. Alina Boz’un babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rusyalıdır. Oyuncunun ailesi henüz çok küçük yaşta iken, iş hayatları nedeniyle İstanbul’a yerleşmişler ve burada kalmayı tercih etmişlerdir.

2- Alina Boz Ailesi Kimdir? Alina Boz Babası Ne İş Yapar?

Alina Boz babası ismi kimdir, net olarak bilinmemektedir. Alina Boz’un babasının tekstil alanında hizmet verdiği söylenmektedir. Ancak işinin ayrıntısının ne olduğu kesin olarak bilinmiyor.

3- Alina Boz Annesi Kimdir? Alina Boz Olga Boz Akrabalık İlişkisi Nedir?

Alina Boz Olga Boz adında bir anneye sahiptir. Oyuncunun annesi aslen Rus’tur. Manken gibi fiziği ve güzelliği ile büyüleyen Olga Boz, kızının güzelliğinin kime çektiğini gözler önüne sermişti.

4- Alina Boz ile Murat Boz Ne Oluyor? İkili Akraba mı?

Alina Boz ile Murat boz arasında bir akrabalık var mı, varsa birbirlerinin neyi oluyorlar bir hayli araştırılmaktadır. Oyuncu ve şarkıcının soyadı benzerliği sebebiyle akraba olduğu düşünülse de böyle bir durum söz konusu değildir. İkili yaptığı açıklamalarda televizyon haricinde birbirlerini tanımadıklarını ifade etmiştir.

5- Alina Boz Hayatı ve Eğitimi | Alina Boz Ne Mezunu?

Alina Boz yukarıda da belirttiğimiz gibi çok küçük yaşta Türkiye’ye gelmiş ve burada eğitim hayatını tamamlamıştır. 7 yaşında ülkemize gelen oyuncu, tek kardeş olduğunu ve kendisini Rus değil Türk hissettiğini ifade etmektedir.

Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri bölümünden mezun olan oyuncu, tiyatro ve oyunculuk alanına yönelmek istedi. Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olan Alina Boz daha sonra bu sektörde yer almaya başladı.

6- Alina Boz Boyu Kilosu Nedir?

Alina Boz boyu 1.73 kilosu ise 50’dir. 34 beden olduğunu belirten oyuncu, hayatının hiçbir döneminde kilo problemi yaşamadığını da ekliyor. Ancak buna rağmen oyuncu kilo kontrolünü sağlayabilmek amacıyla sağlıklı besleniyor ve düzenli olarak spor yapıyormuş.

7- Alina Boz Dizileri ve Filmleri Neler?

Alina Boz dizileri ve filmlerine de kısaca bir değinmekte fayda var. Oyuncu ilk olarak 2013 yılında henüz 15 yaşında iken Cesur Hemşire dizisine konuk oyuncu olarak dahil olmuştu. Daha sonra Paramparça dizi projesine katılan oyuncu bu dizide tam 4 sezon yer aldı. Bu dizi sonrasında Sevda’nın Bahçesi, Vatanım Sensin gibi projelerde de yer almıştır.

YouTube video

2021 yılında Maraşlı dizinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Alina Boz, 26. Bölümde dizinin final yapmasıyla bağını kopardı. Şimdilerde ise Süslü Korkuluk dizisiyle yeniden ekran başına geçmeye hazırlanıyor.

Oyuncunun partneri Çağatay Ulusoy kimdir merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz. 

Alina Boz Netflix’in en sevilen dizilerinden olan Aşk 101’de 2 sezon yer almıştır. Bunun yanı sıra Bandırma Füze Kulübü, Bölük, Kaçma Birader gibi sinema projelerinde yer almıştır.

8- Alina Boz Sevgilisi Kimdir?

Alina Boz sevgilisi var mı? Alina Boz bir dönem Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşamıştı. Uzun süren bu birliktelik ne yazık ki geçtiğimiz günlerde son buldu. Oyuncunun şimdilerde ise sevgilisi var mı net olarak bilinmemektedir.

9- Alina Boz Kimdir? Alina Boz Estetikli mi?

Alina Boz yüzünde estetik olup olmadığı yönündeki sorulara açık yüreklilikle yanıt verebilmektedir. Yüzünün hiçbir yerinde, estetik olmadığını belirten oyuncu estetiğe karşı olmadığını ancak düşünmediğini de sözlerine eklemektedir.

10- Alina Boz İnstagram Hesabı Nedir?

Alina Boz İnstagram hesabı üzerinden aktif oyuncularımız arasındadır. Oyuncunun İnstagram hesabında 4.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. Alina Boz İnstagram üzerindeki hesabını takip etmek isterseniz, @alinaboz şeklinde arama yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!