featured

Alina Boz Oynadığı Diziler Hangileri? Güzelliğiyle Dikkat Çeken 6 Farklı Alina Boz Dizileri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alina Boz oynadığı diziler sayesinde oyunculuk basamaklarını sırasıyla atlamaya devam ediyor. Güzel oyuncu genç yaşta olmasına rağmen, dizilerde ve filmlerde yer alarak bu alandaki iddiasını sürdürüyor.

Alina Boz’u magazin haberlerinden ziyade genelde Alina Boz dizileri ile yani yaptığı, bulunduğu işlerle duyuyoruz. Bu da onun aslında ne kadar işine bağlı olduğunu gösteriyor.

Türk dizi dünyasında ve sinemacılık tarihinde yer edinmiş birkaç dizide oynaması onun kısa sürede parlamasına yardımcı oldu.

Böylece kısa sürede Alina Boz oynadığı diziler ile adını daha geniş bir kitleye duyurdu. Bununla birlikte kısa zaman diliminde birçok projede de yer almaya hak kazandı.

Alina Boz dizileri hangileri diye merak edecek olursanız işte listesi!

Alina Boz Oynadığı Diziler ve Filmler Listesi

Alina Boz dizileri günümüze değin birkaç farklı yapıttan oluşuyor. Kimileri televizyonda yayınlanırken bazıları ve en çok dikkat çekeni internet platformunda yayınlandı.

Kendisi sadece fiziki güzelliğiyle değil aynı zamanda bu dizilere kattığı oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çekti. İşte Alina Boz oynadığı dizileri ve filmleri!

Alina Boz Oynadığı Diziler

İlk olarak Alina Boz’un yer aldığı dizileri inceleyelim. İşte o diziler:

1- Alina Boz İlk Dizisi – Paramparça

Alina Boz’u ilk gördüğümüz dizilerden birisi Paramparça olarak karşımıza çıkıyor. O dönem Star TV’de yayınlanan dizide parçalanmış bir ailenin yaşanmışlıkları göz önüne getiriliyordu.

İkizi bulunan fakat bunu yıllar sonra öğrenen Hazal karakteriyle izleyiciler karşısına çıktı. Hazal kendi halinde ailesiyle gayet mutlu yaşıyordu.

Fakat bir anda ortaya çıkan gerçekler onu şaşkına çevirdi. Hayatta olan bir ikizi vardı. İkizi ile bir araya gelmesi kolay olmadı. Hem bir ‘gerçek’ annenin hem de üvey babanın varlığı onu çıkmaza sürükledi.

Süregelen olaylar neticesinde hayatı alt üst oldu. Bu hayata alışmak sandığı kadar olmadı. Dizi uzun soluklu bir dizi oldu ve kendisini göstermesi adına ona bir fırsat sundu.

2- Sevda’nın Bahçesi

Alina Boz oynadığı diziler arasında ikinci olarak Sevda’nın Bahçesi bulunuyor. Bu dizide Defne karakterine hayat verdi.

Annesi Sevda, kendisine hem anne hem de baba oluyordu. Fakat Defne her zaman bir yerlerde babasının eksikliğini ve burukluğunu hissediyordu.

Yine de tüm zorluklara rağmen annesi onu okutmakta kararlıydı. Defne de nasıl zorluklar yaşandığının farkında olarak hem eğitimine hem de hayattaki tek ailesi olan annesine iki elle sarılıyordu.

Parçalanmış bir aileyi yansıtan bu dizide duygu yoğunluğu oldukça fazlaydı. Aynı zamanda Alina Boz dizileri arasında yine en çok göz önünde bulunan karakterlerden birini canlandırıyordu.

Ne yazık ki dizinin ömrü çok olmadı ve kısa sürede final yaşandı.

3- Vatanım Sensin

Bir döneme damga vuran Vatanım Sensin dizisi birçok izleyicileri ekrana kitledi şüphesiz. Yalnız bu dizide Alina Boz, asıl karakter olmaktan ziyade kısa süreli rolüyle izleyici karşısına çekti.

Sarışın ve renkli gözlü olmasından dolayı Rus bir karakteri rahatlıkla canlandırabilirdi. O da bu dizide, Yunanlıların eline tutsak düşmüş Rus bir prensesi canlandırmıştı.

4- Elimi Bırakma

Alina Boz oynadığı diziler arasında Elimi Bırakma, kısa süreli projelerinden birisi olmuştur. 2018-2019 döneminde yayınlanan dizi de Azra karakterini canlandırdı.

Azra Güneş aslında oldukça zengin bir babanın kızı olarak hayatını sürdürür. Günü geldiğinde babasının işlerinin bozulmasıyla zenginlik hayatı son bulur.

Fakat o görmeye alıştığımız zengin tiplerinden değildir. Aksine, zenginlik içinde kendini ve karakterini kaybetmemiştir. Artık eskisi kadar paraları olmasa da aşçılık eğitimi alıp kendi ayaklarının üzerinde durmayı hedefler.

Bunun bir de sebebi vardır. Kardeşi Mert’e çok düşkündür. Mert’in otizm hastalığının olmasından dolayı ona destek olmak ister. Fakat kardeşi bir anda ortadan kaybolur. Artık hayatını onu bulmaya adamıştır.

5- Aşk 101

Netflix üzerinde yayınlanan ve Alina Boz dizileri arasında bulunan Aşk101, Türk izleyiciler tarafından çok sevildi!

Eda karakterini canlandıran Alina Boz ve arkadaş grubunun bir okulda başından geçenler dizinin konusudur. Aslında bu grup okulda ‘çalışkan’ olarak adlandırılan kişiler değildir.

Fakat onları okula bağlayan bir sebep vardır. O da çok sevdikleri öğretmenleri… Hem öğretmenlerinin okuldan gitmesini engellemek için yaptıklarını hem de okul içindeki çatışmalarını izleyebileceğiniz bir dizi!

6- Maraşlı

En son yayınlanan dizileri arasında bulunan Maraşlı, kendisini başrole en yakın rolle izlediğimiz ilk dizisi olmuştur.

Dizide başarılı ve girişimci bir kadını canlandırmaktadır. Fotoğrafçılık yapan bu genç kadın aynı zamanda çok entelektüel bir yapıya sahiptir.

Mahur ismiyle gördüğümüz Alina Boz bu dizisinde kendi ayakları üzerinde dururken aynı zamanda kimi durumlar da yalnız kalmayı da çok sevmektedir.

Bonus: Cesur Hemşire Alina Boz Dizisi

Alina Boz dizileri arasında net olarak yer almasa da yardımcı oyuncu olarak katıldığı ilk yapıttır. Oyunculuk deneyimini ilk burada tatmıştır.

Kısa süreliğine de olsa, 2013 yılında Canan karakteriyle yardımcı oyuncu olarak katılmıştır.

Alina Boz Oynadığı Filmler

Alina Boz dizileri ile değil aynı zamanda sinemada yer aldığı birkaç filmiyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncu Alina Boz oynadığı filmler şöyle:

1- Kaçma Birader

2016 yılında vizyona giren Kaçma Birader filmi, Alina Boz ilk filmi olarak karşımıza çıkıyor. Kadroda Melek Baykal, Zafer Algöz gibi usta isimlerin yer alması da kendisi için büyük bir şans.

Filmde Alina Boz, Melis Kahveci rolüyle yer alıyor. Filmin genel konusu ise Yozgat’tan yola çıkıp İstanbul’a giden bir ailenin oğullarının peşine düşme hikayesidir.

2- Bölük

2017 yapımı filmde adından da anlaşılacağı üzere askeriye de geçen hikayeler konu alınıyor. Askeriyeye adapte olmaya çalışan gençler, aldatılanlar ve asker kaçakları gibi çeşitli karakter bulunuyor.

Alina Boz oynadığı diziler içinde dikkat çekmiş olacak ki bu filmde Eylül karakteriyle gayet göz önünde bulunarak oynuyor. Filmde Kaan Yıldırım gibi isimler de bulunuyor.

3- Babamın Öldüğü Gün

2022 yılında vizyona giren filmde, Alina Boz ilk başrol oynama heyecanını elde etmiştir. Dizide Hale karakterine hayat veren Boz, dramatik bir aile hayatındadır.

Babası senelerdir hasta olup kendisi bakımını üstlenmiştir. Ablası olan Sema ise yıllardır ne arayıp ne de sormuştur. Babalarını kaybettikten sonra cenazede bir araya gelen iki kardeş evlerine dönerler.

Eve dönüş yolunda Hale içindekileri tutamayarak Sema’ya patlar. Fakat yolda karşılaştıkları durum onların ciddi bir karar vermesi gerektiğini gösterir.

Alina Boz Medcezir Dizisinde Oynadı mı?

Her ne kadar Alina Boz dizileri arasında Medcezir aratılsa da oyuncunun profilinde bu yer almamaktadır. Kendisinin ilk yardımcı rol de oynadığı dizi Cesur Hemşire olarak karşımıza çıkıyor.

Medcezir dizisinde kısa süreli bulundu mu bilinmez, fakat araştırdığınızda da göreceksiniz ki bu konu hakkında görsel, bilgi bulunmamaktadır.

Alina Boz Hangi Dizide Oynayacak?

En son oynadığı Maraşlı dizisinden sonra kendini sinema sektörüne atan Alina Boz oynadığı diziler kapsamına eklenecek yeni bir projesini henüz duyurmadı.

Gelen senaryoları değerlendirdiği düşünülen güzel oyuncunun, duyurduğu ve katılacağı bir dizi projesi yok.

Yalnız bu sene vizyona girmesi beklenen yeni filmleri olduğunu söylemek mümkündür.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!