featured

Alişan Tekinler Kimdir? 2022’nin E Ticaret ve SEO Alanında Aranan İsmi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alişan Tekinler kimdir diye araştırıyorsanız siz de yazılım konusunda kendinizi bir adım öteye götürecek dahi bir girişimci hikayesi arıyor olabilirsiniz…

Alişan Tekinler kimdir ne iş yapar yazılım konusunda hedefleriniz için “Alişan Tekinler Biyografisi’ni” hangi noktaya alarak incelemelisiniz bilemeyiz…

Ancak iyi bir eğitim hayatı, ciddi bir iş tecrübesi ile çifte kavrulmuş bir başarının sahibini örnek almak elbette isabet olacaktır.

O halde Alişan Tekinler kimdir kaç yaşındadır nerelidir gerçek mesleği nedir gelin hep birlikte inceleyelim…

Alişan Tekinler Kimdir Biyografisi Hakkında Merak Edilenler

Alişan Tekinler; son yıllarda yazılım firmaları içerisinde en çok ismini duyduğumuz Vagonsoft’un sahibidir. Bir yazılım firması olarak vizyonundaki ve çalışma formundaki bakış açısı elbette hizmet almak isteyenlerin en çok dikkatini çeken husus…

Türkiye’de SEO çalışmaları, başarılı e ticaret girişimcileri için profesyonel destek sunacak yazılım firmalarının sayısı azdır. Aslında piyasada pek çok yazılım firması vardır ancak pek çoğu gelen müşterinin işini kurup gerçekten kazanç sağlayacağı alt yapıyı sunmakta yetersiz kalmaktadır.

İşte bu noktada Vagonsoft ‘un da içinde bulunduğu elle sayılabilir kaliteli yazılım firması sektörün nabzını tutmaktadır. Böylesine başarı yakalamış bir firmanın kurucusunu yakından tanımayı ya da hakkında daha fazla bilgi edinmeyi istemek elbette oldukça doğal!

İşte Alişan Tekinler ile ilgili merak edilen tüm detaylar!

Alişan Tekinler Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Alişan Tekinler 20 Aralık 1989 Şanlıurfa doğumludur. 4 kardeşten ortancası olan Tekinler’in babası memur annesi de ev hanımıdır.

Alişan Tekinler, ilk ve orta okulu İzmit Körfez’de okumuştur. 1999 depreminden sonra ailesi ile beraber İzmir’ e yerleşmiştir. Küçüklüğünden beri elektrikli aletlere karşı ilgisi olduğu için; babası Devlet Malzeme Ofisi Çok Programlı Lisesi Elektrik Bölümü’ne yazdırmıştır.

Daha küçük yaşta başlayan yoğun elektronik merakı yüzünden yaşıtları oyun oynarken Tekinler, evde sökülmedik priz ya da alet bırakmıyormuş… Aslında bu durum babasının bilgisayar almasını da hızlandırmış.

Alişan Tekinler, babasının aldığı ilk bilgisayar ile 14 yaşında kodlamaya adım atmıştır. Bilgisayarda kodlama işi ilgisini çektiği için üzerine düşmüş ve kendisini geliştirmiştir.

Lise bittikten sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü’ne gitmiştir ancak o sektörde bir gelecek görmediği için okulu yarıda bırakmıştır. Tam bu arada askerliği tamamlamıştır.

Alişan Tekinler evli ve bir kız babasıdır.

Alişan Tekinler’in Mesleği Nedir?

Alişan Tekinleri mesleği üzerine detaya inecek olursak, belirli bir süre İzmir’de al-sat yaparak hayatını devam ettirdiğini görürüz…

İlk iş hayatına attığı adım; Realty Worldde Broker Asistanlığı olmuştur. Belirli bir süre yurtiçi- yurtdışı al sat işleri yapmıştır.

Şu an içinde bulunduğu sektöre emlak sektöründen sonra geçiş yapmıştır. Türkiye’nin e ticarette önde gelen 2 firmasında tecrübe sahibi olmuştur. Danimarka IT Ün,versitesi’nde Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Eğitimi alarak sertifika sahibi olmuştur.

Aldığı eğitimler ve sektörel yoğun bir çalışmanın akabinde bir süre çalışmaya ara vermiştir. Tabi bu dinlenme süreci yıpranma payını onarma ve yeni fikirlere açılan bir dönemin başlangıcı niteliğinde olmuştur.

Şu An ki Konumu Nedir? Alişan Tekinler Ne İş Yapıyor?

Alişan Tekinler, Almanya’da bir ortaklık kurarak Keymenz markasını kurmuştur. 2018 yılına kadar sadece Avrupa’da hizmet veren Keymenz 2018 yılında ilk kez Türkiye pazarına girmiştir.

Alişan Tekinler, 2021 yılında Keymenz markasındaki tüm yazılım ve isim haklarını Almanya’daki ortağına devrederek; eşi Mahide Tekinler ve kız kardeşi Özlem Ela Tekinler ile Vagonsoft’u kurmuştur.

Profesyonel E ticaret yazılımı ve danışmanlığı, SEO Hizmeti ve Danışmanlığı, Web tasarım ve mobil yazılım hizmetleri sunmaktadır. E Ticaret ve SEO Danışmanıdır.

Alişan Tekinler Hangi Alanlarda Profesyonel Hizmet Vermektedir?

Türkiye genelince SEO çalışmaları, yazılım hizmetleri ve E-ticaret konularında profesyonel hizmet sunan Alişan Tekinler ve ekibini 3 ayrı firma ile inceleyelim:

1- Vagonsoft

Alişan Tekinler Kimdir 2022’nin E Ticaret ve SEO Alanında Aranan İsmi!
Alişan Tekinler Kimdir 2022’nin E Ticaret ve SEO Alanında Aranan İsmi!

Vagonsoft, marka bilinirliği konusunda hizmet almak isteyenlerin en önemli adresidir. Marka bilinirliğinde en önemli etken işi sahiplenmedir. İşi sahiplenen bir kadro ile markayı en iyi şekilde temsil etmek kaçınılmazdır.

Buradan yola çıkarak Vagonsoft, site sahiplerinin kurumsal imajlarını ya da müşterinin aklında kalabilecek en önemli noktalara değinmeyi inanılmaz şekilde başarmıştır.

Kurumsal firmalardan küçük esnafa kadar satıcının gerçek talebini en doğru şekilde analiz ederek kısa sürede hedefe varmıştır. Bu noktada sunduğu tüm hizmetlerde, sadece para karşılığı sunulan bir hizmet değil, site sahipleri ile gerçek bir vizyon oluşturmaya, gerçekçi hedefler koyarak ilerlemeye önem vermiştir.

E ticaret ya da web siteler hakkında kişilere balık tutup vermek yerine balık nasıl tutulur konusunu vermiş Vagonsoft ile çalışan kişilerin başarısını bu sayede katlamıştır.

2- Seonour

Alişan Tekinler, Vagonsoft yazılım firması ile gerçek bir başarı hikayesi yazmıştır ancak bunla yetinmemiştir. 2 markasından ilki Seonour ile profesyonel SEO hizmetleri ve danışmanlığı vermektedir. Burada özellikle web site sahiplerinin web site ile nasıl para kazanılır sorusunun tüm detaylarına kadar cevabını sözel ve uygulamalı şekilde izah etmektedir.

3- Benim E Ticaretim

Alişan Tekinler ile E ticaret konusunda hataları en aza indirgemek mümkün! Nasıl mı ? Kendisi Benim E Ticaretim markası ile aslında piyasanın en çok ihtiyaç duyduğu hizmete hayat vermiştir.

E ticaret son yılların en çok talep gören kazanç yoludur. Ancak kişiler deneme yanılma yolu ile ne kazansam kar deyip başlamaktadırlar. Sonrası ise ya başarısız E ticaret deneyimi ya da ciddi maddi kayıplar ve zararlar…

Alişan Tekinler, insanların e ticaret konusunda nasıl bir karmaşaya düştüklerini doğru analiz ederek Benim E Ticaretim isimli markayı kurmuştur. Bu markanın hizmeti ile E ticarete atılmaya niyetli, bu sektörde tecrübe sahibi olmak isteyen kişilerin çok daha emin adımlarla kazanç sağlaması için ciddi bir uğraş verilmektedir.

Belki de teknolojik hizmet alma konusunda en samimi ve kazancı destekler hizmetler başında Benim E Ticaretim markasına ait çalışmaları da sayabiliriz. Bunun için; Alişan Tekinler, aylık cüzi bir miktar ödeme ile oldukça profesyonel bir yardım alarak E ticarette daha ilk günden başarılı satışlar yapabilecek bir zemin sunmaktadır.

YouTube video

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!