featured

Ameliyatsız Estetik Tedavileri ile İstediğiniz Özgüvene Kavuşun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Estetik güzellik, insanlığın var olduğu andan itibaren ihtiyaç duyduğu bir gereksinimdir. Öyle ki zamanla kişiler ve toplumlar kendilerine göre bir estetik güzellik algısı yaratmış ve bu algıya uyum sağlamaya çalışmıştır.

Günümüzde de vücutta estetik olarak hoş görünmeyen bölge ya da alanlar kişileri rahatsız ederek fizyolojik ve psikoloji sağlıklarını bozacak hale gelmiştir.

Vücudunuzda bulunan ve estetik olarak hoşunuza gitmeyen alanların düzeltilmesi için ise mutlaka cerrahi bir operasyona maruz kalmamalısınız. Birçok estetik problemin çözümü Nişantaşı estetik kliniğimizde ameliyatsız olarak çözüme kavuşturulmaktadır.

Medikal Estetik

Medikal estetik, belirli estetik problemlerinin giderilmesi için uygulanan medikal tedavisidir. Bu medikal tedavisinde kişiler büyük bir cerrahi operasyon uygulamak yerine daha kolay medikal tedavilerle estetik problemini ortadan kaldırabilmektedir. Kliniğimizde uygulanan medikal tedavi türleri;

Yüz gençleştirme estetiği: Yüzde bulunan kırışıkların dermapen yöntemi ile ortadan kaldırılarak genç bir cilt sağlanmaktadır.Ameliyatsız burun estetiği: Burun deliklerinde, kemerinde ya da ucunda bulunan estetik problemleri ameliyata gerek kalmadan basit dolgu işlemleri ile gerçekleştirilmektedir.Kök hücre ile sertleşme tedavisi: Kişilerden alınan kök hücreler kişinin penisine yerleştirilir ve sertleşme problemi ortadan kaldırılır.

Saç Ekimi

Belirli bir bölgede yoğun olarak yaşanılan saç dökülmesi ve saç oluşumunun sonlanması durumunda kişiler saç ekimi tedavisini tercih etmektedir. Kliniğimizde üç farklı türde saç ekim işlemi gerçekleştirilmektedir;

FUE ameliyatsız saç ekimi: Alınan saç kökleri implant yöntemi ile saç derisine uygulanır.DHI yöntemi ile saç ekimi: Donör bölgeden seçilerek alınan saç greftleri implant yöntemi ile uygulama bölgesine enjekte edilir.Kök hücre ile saç ekimi: Kişinin yağlı bölgesinden alınan yağ ile kök hücre elde edilir. Bu kök hücreler saç derisine enjekte edilerek saç derisinin canlanması sağlanır.

Mezoterapi

Mezoterapi, farklı aktif bileşenlerin birleştirilip deriye enjekte edilmesi ile uygulanan bir cilt ya da saç tedavisi yöntemidir. Nişantaşı Estetik arayışındaki danışanlar için saç ve cilt mezoterapisi uygulanmaktadır;

Saç mezoterapisi: Saç mezoterapisinde saçı yeniden canlandıracak aktif bilişenler saç derisine enjekte edilir.Cilt mezoterapisi: Cildin yenilenmesi ve kolajen üretiminin artırılması için gerekli aktif bileşenler cilde enjekte edilir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!