Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En değerli varlıklarımız annelerimiz… Bu nedenle anneye hediye ne alınır diye fikir bulup karar vermek kimi zaman zor. Hiç kuşkusuz ki; çocuklarından, torunlarından hediye olarak ne gelirse gelsin, annelerimiz mutlu olur. Ancak onlara farklı hediyeler sunarak daha da mutlu olmasını sağlayabiliriz.

Bu yazımızda hediye fikri arayan kişilere özel olarak anneye hediye ne alınır konusunu ele aldık ve kategorilere ayırarak anneye hediye fikirleri neler olabilir derledik… İşte, anneler günü hediyesi, anneye doğum günüm hediyesi olarak unutulmayacak hediye fikirleri seçenekleri…

Anneye Hediye Ne Alınır?

Anneye hediye ne alınır karar vermek için öncelikle annelerimizin beğenilerini tam olarak bilmek gerekiyor. Ancak listemizde hediye fikri arayan herkese uyum sağlayabilecek hediye seçeneklerine yer verdik. İşte, kategorilerine göre annelerimize alınabilecek hediye fikirleri…

1- Ev Hanımı Anneye Hediye Fikirleri

Eğer anneniz ev hanımı ise sadece kişisel ürünler değil; ev dekorasyon ürünleri bile hediye olabilir. Zamanının büyük bir çoğunluğunu evde geçiren anneleriniz için evde kullanıp onların beğenisini kazanacak hediyeler alabilir ya da işlerini kolaylaştırıp rahat etmesini sağlayacak ürünleri tercih edebilirsiniz. İşte, ev hanımı anneye hediye fikirleri…

a- Akıllı Robot Süpürge

Ev eşyasından anneye hediye olmaz diye düşünenler de var. Fakat eğer anneniz ev hanımıysa ve zamanının büyük bir çoğunluğunu günlük temizlik ile harcıyorsa, ona zamanını kendisine ayırmasını sağlamak sağlayabilirsiniz. Bunun için de evi kendi kendine süpüren akıllı robot süpürge almak hiç de mantıksız değil…

Akıllı robot süpürge modelleri ve fiyatları incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

b- Günlük Hamam, Sauna, Masaj, Termal

Ev hanımı olan annelerimiz her ne kadar çalışmıyor gibi görünse de aslında en çok çalışan onlar. Evin düzeni, temizliği, yemeği, idaresi, alışverişi derken aslında en çok onlar yoruluyor ve tatili en çok hak edenler de onlar… Bu nedenle uzun bir tatil olmasa bile günü birlik bir tatil ve rahatlama fırsatı onlara en güzel hediye seçeneklerinden biri olabilir.

Yaşadığınız şehirde eğer bir termal otel varsa ya da sauna, hamam, masaj gibi hizmetleri olan bir otel varsa bu hizmeti anneniz adına satın alabilirsiniz. Böylelikle annelerinize yorgunluk atma ve kendisini özel hissetme fırsatı vermiş olursunuz…

Günlük hamam, sauna, masaj fırsatlarını incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

c- Cilt Bakım ve Sağlık Ürünleri

Çoğu ev hanımı cilt sağlığına dikkat ediyor olsa da kimi ev hanımları da cilt bakımlarını ihmal edebiliyor. Eğer siz de annenizin sağlığını ve cilt sağlığını ihmal ettiğini düşünüyorsanız, ona cilt bakım ürünlerinden oluşan bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Kollajen takviyesinden hyalüronik asit seruma, c vitamini serumdan nemlendiriciye, gözaltı kreminden kırışıklık kremine kadar pek çok üründen dilediklerinizi tercih edebilir ve bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz.

Cilt bakım ürünlerini incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

d- Botoks Uygulaması

İlerleyen yaşa bağlı olarak annenizin alın çizgileri belirginleşmiş, göz çevresinde kaz ayakları adı verilen çizgiler oluşmuş olabilir. Eğer annenizde böyle bir durum varsa ve küçük estetik uygulamalarına karşı değilse, ona bir güzellik merkezinden botoks uygulaması satın alabilirsiniz. Böylelikle annenizin her aynaya baktığında mutlu olmasına aracı olabilirsiniz.

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

2- Çalışan Anneye Hediye Ne Alınır?

Çalışan anneler de en az ev hanımı anneler kadar yoğun bir koşuşturma içindeler. Hem ev işleri ve iş yaşamları derken oldukça yoruluyorlar. Bu nedenle çalışan anneye hediye ne alınır, çalışan anneye ne hediye alabilirim ve onu mutlu edebilirim diye düşünüyor olabilirsiniz. İşte, çalışan anneye hediye ne alınır için önerilerimiz…

a- Kişiye Özel Kalem

Eğer anneniz çalışıyorsa ve masa başı bir iş ile uğraşıyor, evraklarla haşır neşir oluyorsa ona kendisini özel hissettirecek bir hediye verebilirsiniz. Kişiye özel, üzerinde not ya da isim yazılı kaliteli bir kalem hediye ederek hem onu özel hissettirirken hem de daima aklında olmayı, sevginizi hissettirmeyi sağlayabilirsiniz.

Kişiye özel kalem seçeneklerini incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

b- Akıllı Saat

Çalışan anneye hediye ne alınır sorusunun cevaplarından biri de; akıllı saat. İş koşuşturmasının içinde telefona bakacak vakti bile olmayan annelerinize, cep telefonları ile uyumlu bir akıllı saat alarak onların işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Bu sayede anneleriniz aramaları, mesajları, bildirimleri akıllı saatlerinden görebilir, günlük attıkları adımları kontrol edebilir, tansiyon ve kalp atış hızlarını akıllı saat ekranlarından izleyebilir.

Akıllı saat modelleri ve fiyatlarını incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

c- Haftasonu Tatil Organizasyonu

Ev hanımı anneler kadar çalışan anneler de tatili fazlasıyla hak ediyor. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız anneniz için kısa bir hafta sonu tatili planlayabilir ve tüm organizasyonu yaparak ona hediye edebilirsiniz. Bütçeniz el veriyorsa ve anneye hediye ne alınır araştırıyorsanız, hafta sonu tatili iyi bir tercih olabilir.

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

d- Kalıcı Makyaj Uygulaması

Anneniz çalışıyorsa büyük bir ihtimalle her gün makyaj yapıyordur… Hatta klasik hale gelen makyaj tercihleri de vardır. Örneğin; her gün eyeliner çekiyor olabilir, aynı renk ruju kullanıyor olabilir. Eğer annenize farklı ve unutulmayacak hediye fikirleri arıyorsanız, onu iş yaşamında daima fresh gösterecek kalıcı makyaj uygulamasını bir güzellik merkezinden onun adına satın alabilirsiniz.

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

3- Tesettürlü Anneye Hediye Fikirleri

İnternette en çok araştırılan anneye hediye ne alınır konularından biri; tesettürlü anneye hediye fikirleri… Annesi, anneannesi, babaannesi ya da kayınvalidesi tesettürlü olan kişiler, onlara verilebilecek en güzel hediye için fikir arayabiliyor. İşte, tesettürlü anneye hediye ne alınır, tesettürlü anneye hediye fikirleri listemiz…

a- İpek Eşarp Çanta Kombini

Tabi ki de tesettürlü anneye hediye fikirleri denince akla ilk gelen eşarp oluyor. Çünkü tesettürlü annelerimizin en çok kullandığı tekstil ürünlerinin başında eşarp geliyor. Bu durum da siz de annenizin saç derisinin rahat hava almasını sağlayacak ipek eşarp tercih edebilirsiniz. Eşarp rengi ile uyumlu bir çanta da tercih ederek çok güzel kombin yapabilirsiniz…

İpek eşarp modellerini incelemek için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

b- Nazar Dualı Kolye

Tesettürlü anneye hediye ne alınır araştırıyorsanız; seçeneklerinizden biri de nazar dualı kolye. Dilerseniz dualı altın kolye, dilerseniz de dualı gümüş kolye olarak bütçenize uygun hareket edebilirsiniz. Böylelikle annenizi nazardan korumak için önlem alabilir ve onu daima yanındaymışsınız gibi hissettirebilirsiniz.

Dualı kolye modelleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

c- Broş

Tesettürlü kadınların genel olarak kullanmayı en sevdiği aksesuar ürünlerinden biri broştur. Eşarpta ve yakada oldukça hoş duran broşlar, annenizin şıklığına şıklık katabilir… Eğer sizin de anneniz dış görünümüne, şıklığına önem veriyorsa ve tesettürlü anneye ne hediye alınır araştırıyorsanız, tercihinizi broştan yana kullanabilirsiniz.

Broş modelleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

d- Cilt Bakımı

Eğer tesettürlü bir anneniz varsa ve ona oldukça farklı bir hediye sunmak istiyor, kapalı anneye hediye ne alınır araştırıyorsanız bir güzellik merkezinden onun adına cilt bakımı uygulaması satın alabilirsiniz. Bu sayede annenizin daha da güzelleşmesini sağlayabilir, sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmasına aracı olabilirsiniz.

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

4- Yaşlı Annelere Ne Hediye Alınır?

Anneniz ile aranızca fazlaca yaş farkı olduğu için ya da anneannenize, babaannenize hediye aradığınız için ‘’anneye hediye fikirleri’’ araştırması yapıyor olabilirsiniz. Yazımızın bu kısmında yaşlı annelere ne hediye alınır, unutulmayacak hediye fikirleri nelerdir sıralayacağız…

a- Kültür Gezisi

Her ileri yaş grubundaki annelerimiz zamanın büyük bir çoğunluğunu evde geçirmiyor. Sosyal yaşamlarına dört kolla sarılan, gezip tozmaktan keyif alan yaşlı annelerimiz de var. Eğer sizin de anne, anneanne ya da babaanneniz böyle biri ise onun için bir kültür gezisi planlayabilir ya da günlük tur düzenleyen seyahat acentelerinden onun için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

GAP turundan Göbeklitepe turuna, Şirince turundan, Ayasofya turuna kadar pek çok seçeneği değerlendirebilirsiniz. Bilindiği üzere ülkemiz tam bir kültür beşiği ve kültür gezisi kapsamında gidilebilecek çok yer var….

Kültür turları seçenekleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

b- Punch Portre Tablo

İleri yaş grubunda olan her anne, babaanne, anneanne gezip tozmayı sevmiyor; zamanının büyük bir çoğunluğunu evde geçiriyor olabilir. Genel olarak bu annelerimiz manevi yönü daha ağır hediyelerden daha büyük mutluluk duyarlar. Eğer siz de yaşlı annelere ne hediye alınır araştırıyorsanız; punch portre tablo yaptırabilirsiniz. Böylelikle tabloya baktıkça sizi hatırlamasını sağlayabilir, evini bu güzel dekorasyon ürünüyle güzelleştirebilirsiniz.

Kişiye özel punch portre tablo için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

c- Check Up Sağlık Hizmeti

Her şeyin başı sağlık… Eğer siz de sağlıklı bir hediye almak istiyorsanız ve ileri yaş grubundaki annenizin sağlığını kontrol altında tutmak, ona ‘’seni önemsiyorum’’ demek istiyorsanız güvendiğiniz bir hastaneden check up paketi satın alabilirsiniz. Böylelikle de annenizin tepeden tırnağa sağlık kontrolünden geçmesini sağlayabilirsiniz.

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

5- Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır?

Anneye ne hediye alınır araştırması en çok da anneler günü yaklaşırken yapılıyor. Eğer anneye hediye ne alınır listemizde kategorilere ayırdığımız seçenekler size uymuyorsa, anneler günü hediyesi ne alınır listemize göz atabilirsiniz. İşte, anneler günü hediyesi ne alınır fikirleri listemiz…

a- Kişiye Özel Bardak, Kupa, Termos

Anneler günü hediyesi olarak en az çiçek kadar klasikleşmiş hediyeler arasında artık kişiye özel ürünler bulunuyor. Eğer siz de annenize klasik hale gelen bir hediye almak istiyorsanız kişiye özel kupa, kişiye özel termos, kişiye özel bardak seçeneklerinden birini değerlendirebilir, çiçek eşliğinde annenize hediye edebilirsiniz.

Kişiye özel kupa modelleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

b- Kişiye Özel Resimli Led Lamba

Anneler günüde alınabilecek anneler günü temalı kişiye özel hediyelerden biri de fotoğraf baskılı led lamba. Bu konuda seçenekler oldukça geniş ve pek çok hediye satışı yapılan internet sitesinde birbirinden güzel kişiye özel led lamba bulmak mümkün.

Kişiye özel anneler günü led lamba modelleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

c- Hediye Kutusu

Son yıllarda en çok tercih edilen anneye hediye fikirleri arasında hediye kutusu da var. Hediye kutusu içerikleri, satışın yapıldığı hediye satın alma platformuna göre deşiyor. Ancak genel olarak kahve, bardak, çikolata gibi ürünler bu hediye kutularının içinde bulunuyor. Anneler gününde anneye hediye ne alınır araştırıyorsanız dilerseniz bu hazır kutulardan sipariş verebilir ya da kendiniz annenizin sevdiği ürünlerden bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Hediye kutusu seçenekleri için tıklayınız

Anneye Hediye Ne Alınır | Anneye Hediye Fikirleri Nelerdir?

İlginizi çekebilir: Unutulmayacak Hediye Fikirleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!