featured

Asgari Ücret Maaşınızla Alabileceğiniz 5 Telefon Markası!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asgari ücret ile alınabilecek telefon markaları hangileri? Asgari ücrete uygun telefon markalarını mı merak ediyorsunuz? İşte asgari ücret içi telefon markaları…

Asgari ücretin artmasından önce yüksek bir artış oranı ile karşımıza çıkan telefon modelleri ihtiyacı olanları ciddi anlamda üzdü.

Bütçe konusunda yeterli duruma sahip olmayanlar, iyi ve kaliteli bir telefonu diğerlerine nazaran daha uygun fiyatlarla almayı hedefliyor.

Elbette kurun durumu ortada olunca alınabilecek telefon modelleri listesi de giderek daralıyor. Geçtiğimiz günlerde asgari ücret artışı ile birlikte tekrar telefon arayışları da hızlandı.

2022 asgari ücrete göre alabileceğiniz telefon modellerini ve özelliklerini sizler için sıraladık!

OnePlus Nord N10

OnePlus Nord N10

3800- 4000 TL ücretiyle listede yer alan en uygun, asgari ücrete denk telefonlar arasında OnePlus Nord N10 modeli bulunuyor.

6.49 inç gibi yine standart bir ekran boyutuyla kullanıcılara sunuluyor. Bu boyutlar dizi, film izlemek ya da oyun oynamak için oldukça uygun.

Android tabanlı telefon 6 GB RAM desteği ile fiyatına rağmen iyi bir RAM performansı ortaya koyuyor.

Yine 128 GB gibi yüksek bir hafızası da açıkçası bu fiyatta sunulması ile şaşkınlık yaratabiliyor. Tabi tek dezavantajlı noktası bu kadar güzel özelliklerin yanı sıra sadece 4100 mAh şarj kapasitesi sunması.

Arkadan parmak izi okuma ve yüz ile kilit açma sistemlerine de sahip olduğunu söyleyelim.

Poco X3 NFC

Poco X3 NFC

Xioami tarafından satışa sunulan Poco X3 NFC, asgari ücret civarında değerlendirebileceğiniz uygun telefonlar arasında bulunuyor.

128 GB hafızalı telefonun fiyatları asgari ücretin biraz üstünde olsa da 64 GB hafızadaki modeli 3900-4200 TL arasındadır.

6.67 inç gibi çok geniş bir ekran görüntüsüyle kullanıma sunuluyor fakat bu büyüklük listedeki diğer telefonlardan fazla. Özellikle küçük/normal bir ekran boyutu arıyorsanız sizi memnun etmeyebilir.

Yine listede yer alan diğer telefonlara göre yüksek RAM desteği ile bulunarak telefonun kalitesini, hızını arttırıyor. 6 GB RAM desteği mevcut.

5160 mAh batarya kapasitesi bu telefonda keşke biraz daha yüksek olsa dediğimiz özellik. Ancak yine de kontrollü kullanımda şarj ömrü sizin için yeterli olacaktır.

Oppo Realme 6

Oppo Realme 6

Yine Oppo asgari ücret kapsamında değerlendirebileceğiniz bir telefonu sizler için satmaya devam etmektedir. Realme 6, ortalama olarak 3900-4100 TL arasında satış fiyatına sahip.

6.5 inç ekran genişliği, 128 GB hafızası ile birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor. Bununla birlikte yine bu telefonda da 4 GB RAM desteği bulunuyor.

4300 mAh sarj kapasitesi ise telefonun bir noktada olumsuz yorum almasına sebep olabiliyor. Bu fiyat bandında daha iyi şarj kapasiteli telefon markaları bulunuyor.

Red Mi Note 10

Red Mi Note 10

Xiaomi şüphesiz yakaladığı çıkış ile iPhone gibi bilinen markalarla yarışıyor. Ortaya koyduğu telefonlarda kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Red Mi Not 10 yeni çıkan modellerinden birisi. 64 GB hafızasıyla satışa sunduğu modeli 3600-3800 TL bandında yer alıyor.

Eğer daha yüksek hafızalı bir telefonum olsun isterseniz, Red Mi Note 10 128 GB hafıza destekli modelinde asgari ücreti biraz aşan fiyatlar sunuluyor. Bahsedilen bu hafızadaki telefonlar 4200- 4440 TL bandında yer alıyor.

6.43 inç boyutu geniş ekranlı bir telefon kullanma avantajını sizlere sunuyor. Bununla birlikte, 4 GB RAM desteğinin de bulunduğunu söylemek mümkün.

5000 mAh destekli şarj desteği sizi gün içinde idare edebilecek bir kapasitededir. Hızlı şarj özelliği yine günümüzde bulunan tüm telefonlarda olduğu gibi var. Çift hat kullanım imkânına da sahip.

Poco M3

Poco M3

Asgari ücret sınırında bulunan Pomo M3 modeli, 128 GB hafızasıyla 4050-4200 TL arasında satışa sunuluyor.

Günümüzde telefon hafızası artık çok önemli. Birçok verinin, bilginin tutulduğu telefonlarda yüksek hafızanın yer alması gerektiğinden Pomo M3 128 GB gibi geniş bir hafızasıyla işinizi kolaylaştırıyor.

Geniş ekranlı telefon severlerin de hoşuna gidebilecek bir model olduğunu söylemek mümkün. Pomo M3 6.53 inç genişliğiyle kolay kullanım sağlıyor.

4 GB RAM desteğiyle satışa sunulan telefonun, 6000 mAh gibi iddialı bir bataryası bulunuyor. Ortalama bir RAM’a sahip bu telefonun gün boyu şarj sıkıntısı çekme problemini ortadan kaldırabilir. Uzun süreli kullanım için uygundur.

Çift hat kullananlara da yardımcı olan Pomo M3 hızlı şarj özelliği ile satışa sunuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!