Aşk Hayatı Başarısız
Aşk Hayatı Başarısız

Aşk Hayatı Başarısız Burçlar Hangileridir ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk hayatı kişiler için oldukça önemli bir an olsa da bazı durumlarda oldukça büyük sorunları da beraberinde getirebilir. Bu sorunlar genel olarak ikili ilişkilerin içerisinde yer alıyor olsa da bazen burçların etkisi olarak da değerlendirilebilir. Bunun en temel sebebi ise bazı burçlar aşk hayatında ciddi sorunlara sebep olabiliyor.

Aşk Hayatı ve Burçlar

Hangi Burçlar ile Aşk Hayatı Güzel Olur ?

Kişiler her ne kadar burçlara göre eşlerini seçmeseler de burçlara göre aşk yaşayan kişiler daha mutlu bir hayat sürdürmektedir. Bu burçlar ise;

Koç – Yay Akrep
Boğa Oğlak
İkizler – Terazi
Yengeç – Kova
Başak – Aslan

Bu burçlar oldukça fırtınalı bir aşk yaşayabilir aynı zamanda da daha uyumlu bir çift olarak birbirlerine uyum sağlayabilirler.

Aşk Hayatı Başarısız Burçlar Hangileridir ?

Aşk Hayatı ‘ında Bu Burçlardan Uzak Durun!

İlişkilerde burçların diğer burçlarla uyumu oldukça önemlidir. Bazı burçlar ise uyumsuz olarak tanımlanabilir. Başak burcu erkeği aşk yaşama konusunda oldukça zorluk çekebilecek bir burçtur. Oldukça titizliği ile bilinen Başak burcu erkeği oldukça takıntılı olduğundan ilişkilerde zorluk yaşayabilecek niteliktedir. Bunun yanı sıra sürekli övülmek isteyen aynı zamanda da ilgi bekleyen Aslan burcu ile de anlaşmak oldukça zor bir hal almaktadır. Bu burçların içerisinde yer alan bir dakikası bir dakikasını tutmayan İkizler burcu de özgürlüğüne oldukça düşkün olmasından dolayı ilişkilerinde çoğu zaman sorun çıkaran taraf olabilmektedir.

Aşk Hayatı ‘nın Enleri

Aşk hayatı nda şüphesiz ki sevdiğine oldukça sadık olan, duygusallığı ile sevilmeyi hak eden burçlardan birisi de Balık burcudur. Balık burçları akıllarının her zaman bir köşesinde duygusallığı barındırdığından sizlere güzel bir ilişki yaşatacaktır.
Bunun yanı sıra Terazi burcu da adaletli yaklaşımı ve olgun tavırları ile aklınızı başınızdan alacaktır.

Doğru İlişki Seçiminde Burcun Etkisi

İlişkilerde burçların yüzdelik uyumu daha mutlu bir ilişkinin yaşanması için gerekli bir hal almaktadır. Sizlere bu konuda oldukça yardımcı olan pek çok İnternet sitesi olmakla birlikte bu alanda uzmanlaşmış kişilerin görüşlerinden de kolaylıkla faydalanabilmektesiniz. Yüzdelik uyumu en yüksek olan çiftlerin daha sağlıklı ve uzun ömürlü ilişki yaşadığı da gözlemlenmiş durumlar arasında yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!