featured

Astral Seyahat Deneyimleri ve Astral Seyahat Teknikleri ile Astral Seyahat Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astral seyahat nedir nasıl yapılır sorularının cevabını istediğiniz gibi verin; – rüya beden, astral beden, enerji beden, Budist hafif beden, Taocu elmas beden, Mısır RA, Tantrik ince beden, Hindu mutluluk bedeni – ve Hıristiyanlıkta farklı “göklerin deneyimi” yani “Ben” Üçüncü cennete yakalanmış bir adamı tanıyın.

Bedenimiz dışında olsun, bilmiyorum, ”diyor Korintliler İnce beden evrensel bir insan deneyimidir ve görünüşe göre ayak tırnakları ve böbrekler gibi standart insan tasarımımızın bir parçasıdır. 

Astral olarak seyahat  yapan ve bilinçsiz ve berrak rüya görme sırasında aktif olan bu süptil beden; astral izdüşüm ve rüya genellikle “vücut dışı” deneyimler veya OBE’ler olarak el ele gider.

İnce beden, ekildiğinde, fiziksel bedende bilinç için bir matris olarak hayatta kalabilir ve astral seyahat ve berrak rüya, ince beden yetiştirme için manevi eğitim yollarının bir parçasıdır. Neofitler, ince bedeni, çok boyutlu insanların iki ek yönü olan ruhlarla birleştirir.

Astral Seyahat Filmi

YouTube video
Astral seyahat film olarak da gündeme gelmiştir. Bu alanda ülkemiz açısından en bilinen film yakın tarihli sayılabilecek 2018 yapımı olan Astral Seyahat isimli filmdir. Yönetmenliğini Hasan Gökalp tarafından yapılan 31 Mart 2019 tarihinde vizyona girmiştir. Korku türünde olan ve konu ile doğrudan alakalı olan astral seyahat deneyimi üzerine çekilen filmde 3 arkadaşın başından geçenler anlatılır. Filmde ayrıca yapılan bu astral seyahat sırasında karşılaşılan değişik varlıklar ile karşılaşılma durumlarına da yer verilmektedir.

Astral Seyahat Deneyimleri

Astral seyahat deneyimleri noktasında edinilen bilgiler şunlardır:  Astral seyahat , insanların kendilerini hastane odalarının tavanına yakın yerde yüzdüğünü bildirdiklerinde, belki de onları canlandırmaya çalışan sağlık personelini gözlemlediklerinde ölüme yakın olaylarda olduğu gibi kasıtlı veya istemsiz olabilir. Travma, hastalık veya su ve gıda yoksunluğu,  bu durumu tetikleyebilir. Berrak rüya halleri kasıtlı astral seyahat durumları için olan fırsatlardır. Bu makalenin amaçları doğrultusunda, OBE’ler kendiliğinden olabilir ve astral seyahat bilinçli bir seçim olabilir, ancak bazıları aksini iddia edebilmektedir.

Esasen, OBE bedeni terk etme ve bilinçli olarak ayrı bir perspektiften gözlemleme deneyimi ile başlar. Uygulama ve açıklık ile farkındalık, uçuş gibi yerlere veya faaliyetlere yönlendirilebilir. Evet, uçuş. Uçan rüyalarınız varsa – gerçek uçma için illa Boeng 747 gerekmiyor – veya gökyüzünde olmak, Bazıları uyku sırasında düzenli astral seyahat durumuna sahip olduğumuzu söylüyor, genellikle fiziksel bedenlerimiz üzerinde birkaç metre havada duruyor.

Sinirbilimciler şaşkın – deneyim artık tıp uzmanları tarafından ele alınmasa da, bilim OBE’lerin nörolojik veya beyin fonksiyon bozukluğu içerdiği görüşündedir. Kendi deneyimlerinden sonra, bu alanda ihtisas yapan Dr. Raymond Moody MD ölüme yakın astral olarak seyahat yapanlar ile ilgilenmeye başladı ve yıllarca yüzlerce tecrübeyle görüştü ve OBE’lerin ortak özelliklerini tanımlayan veriler topladı. Moody ölüme yakın bir OBE’nin dokuz ortak unsurunu tanımladı – bazıları hepsini yaşıyor, bazıları sadece iki veya üç tanesini.

Astral Seyahatin Faydaları

Astral seyahat yapanlar bu olgunun faydalarını şu şekilde ifade ediyorlar: Tantriler, “bedenlerimiz” olmadığımızı öğrenerek ölüm korkusunun üstesinden gelmek için berrak OBE ve rüya olgusuna   hakim oldular. Ayrıca fiziksel bedenin OBE’ler sırasında derin iyileşme yaşayabileceğini keşfettiler – zihin beden üzerinde zor bir durum olabilir. Ve uyku sırasında meditasyon uygulamak için zaman kaybetmek yerine, yogiler vücut dinlenirken gece boyunca çalışmaya devam etti.

Bazı sporcular, oyunlarını uygulamak ve görselleştirmek için berrak rüya görmeyi öğrenirler. Bir rüyada ya da vücut dışında çalışarak, sadece görselleştirmekle kalmazlar, pratiklerinin “yaşanıyor” hissine sahip olurlar ve aslında kazanma alışkanlıkları için kas hafızasını edinebilirler. Diğerleri, hızlandırılmış kişisel gelişmenin yanı sıra geçmiş yaşamları keşfetme fırsatından yararlanır.

Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?

Astral seyahat teknikleri konusu oldukça geniş kapsamlı olan bir konudur ve bu konuda çok farklı teknikler vardır. Bu yazıda bunlara da ayrıntılı biçimde yer verilmektedir:. İki temel yaklaşım vardır – biri beden uykuya dalarken zihni uyanık tutmaktır. . Amaç, bilinçdışına sürüklenmeden bedeni daha derin ve daha derin rahatlama durumlarına sokmaktır. Yoga Nidra bir  diğer yöntemdir. Vücut uyku durumuna girdikten sonra, uygulayıcılar fiziksel formlarından “yuvarlanır”.

Eski yogiler uykudan önce iki kurbağayı birbirine bağlardı. Bir kez bağlandığında, kurbağalar sürekli dolanır – bir yogi, vücut uykuya sürüklenirken sesi yayar ve ya vücudu terk eder ya da berrak rüya durumlarına girer. Eğer bir rüya sırasında, yogi artık kurbağaları duyamıyorsa, berraklığın kaybolduğunu biliyordu ve rüya içinde tekrar “uyanabiliyordu”.

Astral Seyahat Nasıl Yapılır ?

Monroe Enstitüsü Adımları

İnsan bilinci alanında The Monroe Institute adlı lider araştırma kuruluşunun kurucusu olan Bob Monroe, 1971’de “ Kendini astral olarak projelendirme ” için ayrıntılı bir taslak oluşturduğu “Vücudun Dışına Yolculuklar” başlıklı bir çalışmayı kaleme aldı. Yedi adım belirledi bunlar şunlardır :

Adım 1: Hem fiziksel hem de zihinsel olarak rahatlayın.Adım 2: Hipnagojik bir duruma veya yarı uyumaya girin.Adım 3: Fiziksel duyuma göre zihinsel hissi önceliklendirerek durumu derinleştirin.Adım 4: Ortamınızdaki titreşimin varlığına dikkat edin, bu da derin bir dikkatle ortaya çıkar.Adım 5: Titreşimi fiziksel bedeninize katın ve varlığında gevşeyin. Bunun amacı, süptil bedeni fiziksel bedenden hafifçe sallamaktır.Adım 6: Düşüncelerinizi uzuvlardan ve gövdeden ayrılmaya odaklayın ve birer birer yapmaya çalışın.Adım 7: “Kaldırma” olarak bilinen fiziksel bedeninizden zahmetsizce sürüklenmeye odaklanın.

Astral Projeksiyon Halatı Tekniği

Astral Dynamics hareketinin kurucusu Robert Bruce ‘un çalışmasından, halat tekniği en erişilebilir astral seyahat yöntemlerinden biri olarak kabul edilir.

Adım 1: Her kas görselleştirerek fiziksel vücudu gevşetin.

Adım 2: Gevşeme alanınızdan titreşimsel durumlar girin; Bu durumda kişi, cep telefonunun titreşim modu titreşimlerinin vücuttan akan yükseltilmiş bir versiyonu gibi vücudunu hissetmelidir. 

Adım 3: Üzerinde asılı bir ip düşünün. 

Adım 4: Astral veya ince gövdeyi kullanarak, iki elinizle ipi tutmaya çalışın. Fiziksel beden tamamen rahat kalır. 

Adım 5: Halat tırmanmaya başlayın, elinizi uzatın, üstünüzdeki tavana ulaşırken görselleştirin. 

Adım 6: Fiziksel bedenden tam çıkışınızın farkında olduktan sonra, astral düzlemi keşfedebilirsiniz.

Lucid Dreaming Teknikleri

Yine, sayısız bir berrak rüya tekniği var. Bazıları uykuyu rüyada uyanmak üzere eğitmek için tasarlanmıştır, diğerleri vücudun uykuya dalmasına izin verirken berrak kalma yöntemleri sunar.

Nootropik Bir Yaklaşım

Evet, kulağa garip geliyor. Nikotinin beyin kimyası üzerinde belirli eylemleri vardır – ama hayır, sigara içmekle ilgili değildir. Bilişsel bir geliştirici olarak kabul edilen nikotin, biyokimyasal beyin korsanları arasında hayranlar kazanıyor.

Sigarayı bırakmak için nikotin yamaları kullanan birçoğu, yanlışlıkla uykudan önce bir yamayı çıkarmayı unuttuğunda ne olacağını keşfetti. Nikotin hiper-gerçekçi, ancak birçoğunun kendilerine söylediği kadar çirkin olan tuhaf rüyalar uyandırabilir, “Omg. Bu bir rüya OLMALIDIR. Başka bir şey olamayacak kadar delirmiş. ”Ve voila – berraklık elde ediliyor. Bu, yöntemin bir biçimi ile onaylaması değildir, çünkü çoğu kişi böyle bir durumda nikotin kullanırken kabusları  rapor eder.

Lucid Alışkanlık ve Tekrarlama ile Rüya Görmek

Rüya halinde olduğumuzu anladığımız anda berraklığa ulaşıyoruz. Bazı insanlar günlerce ya da haftalarca günde birkaç kez kendilerine “bu bir rüya mı?” Diye sorarak eğitiyorlar.

Öncül, sorunun alışkanlık olarak kendi başına tekrarlanmaya başlaması ve sonunda aklın bir rüya sırasında soracağıdır. Hayalperest cevap verdiğinde, “neden evet, bu bir rüya!”

Bir rüyada berrak olmak için en iyi fırsatlar REM (hızlı göz hareketi) uykusudur. Bu aşama uykuya daldıktan sonraki ilk iki saat içinde ve uyanmadan önce gerçekleşir. Gece uyanarak ve tekrar uyuyarak REM uyku süresini artırırız. Bazıları gece boyunca aralık alarmları ayarlayarak, birkaç dakika kalkarak ve zihni uyanık tutmak amacıyla uykuya geri dönerek uyku / uyanıklık yöntemini kullanır. Bir rüya sırasında uyanırsanız, hemen uykuya geri dönün – mümkünse rüyaya berraklıkla yeniden girin.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!