featured

Astrolog Nuray Sayarı Eşi Aşkın Sayarı İçin "Beni Ölümle Tehdit Etti" İddiasında Bulundu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü astrolog Nuray Sayarı geçtiğimiz Mart ayında katıldığı bir programda eşi Aşkın Sayarı tarafından şiddete maruz kaldığını açıklarken, ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Ekranların gülen yüzü Astrolog Nuray Sayarı ile 1988 yılında evlenen İş İnsanı Aşkın Sayarı eşine şiddet mi uyguluyor? Başarılı Astrolog geçtiğimiz Mart ayında burç yorumları için çıktığı Hayatta Her Şey Var programında içini döktü. Çok uzun süredir aldatıldığını söyleyen Nuray Sayarı devletten koruma talebinde bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=xSAMVKDUtyQ

Aşkın Sayarı ‘nın avukatı ise davanın ilk defa kendileri tarafından açıldığını ifade ederek, boşanma sürecinde toplum önünde açıklama yapmanın ya da beyanlarda bulunmanın suç teşkil ettiğini ifade etti. Şu an boşanma davası devam eden çift için sonuç ne olacak, birlikte göreceğiz. Eşi ile anlaşmalı boşanmayacağını ifade eden Nuray Sayarı, bundan sonra eşinin uğraşmak zorunda kalacağını ifade etti.

2/11

Aşkın Sayarı 'dan Korunmak İçin Devletten Yardım Bekliyor

Aşkın Sayarı ‘dan Korunmak İçin Devletten Yardım Bekliyor

Geçtiğimiz yılın sonunda tüm burçlar için zor bir yıl olacağını söyleyen Nuray Sayarı, bu yıl kendisi de çok zor bir dönemden geçti. Eşinin görüştüğü sevgilisini, Ağustos 2020 ‘de dünya evine giren oğlu Doğuş Sayarı ile tanıştırmasının son damla olduğunu ifade eden ünlü astrolog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan koruma talebinde bulundu.

3/11

"Koronavirüs Burçları da Etkiledi"

“Koronavirüs Burçları da Etkiledi”

Nuray Sayarı katıldığı bir programda bu yıl koronavirüs nedeniyle burçların da olumsuz şeyler yaşayacağını ifade ederken, herkesin görünmeyen dertlerin olduğunu belirtti. Satürn etkisi ile bu yıl tüm gizli şeylerin ortaya çıkacağını da belirten Astrolog, yaşadıklarını bir bir anlattı.

4/11

"Aile Bakanlığı Devreye Girdi"

“Aile Bakanlığı Devreye Girdi”

Daha önce defalarca kez şiddete uğradığını söyleyen Sayarı, iş insan Aşkın Sayarı tarafından hem sözlü hem fiziksel şiddete maruz kaldığını anlattı. Bir TV programında devletten koruma yardımı isteyen Astrolog, “Aile Bakanlığı devreye girdi” müjdesini verdi.

5/11

"Beni Döverken Saçlarımı Koparıyordu"

“Beni Döverken Saçlarımı Koparıyordu”

“Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese merdivenden düştüm dedim” sözleri ile yaşadıklarının küçük bir kısmını anlatan ünlü astrolog, eşinin kendisini döverken saçlarını kopardığını anlattı.

6/11

"Beni Döverken Saçlarımı Koparıyordu"

“Beni Döverken Saçlarımı Koparıyordu”

“Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese merdivenden düştüm dedim” sözleri ile yaşadıklarının küçük bir kısmını anlatan ünlü astrolog, eşinin kendisini döverken saçlarını kopardığını anlattı.

7/11

"Boşandıktan Sonra Her Şeyi Açıklayacağım"

“Boşandıktan Sonra Her Şeyi Açıklayacağım”

31 yıllık eşinden boşanmak isteyen Nuray Sayarı boşandıktan sonra her şeyi açıklayacağını ifade ederken, eşinin kendisine ciddi travmalar yaşattığını açıkladı. 25 sene boyunca çok mutlu olan çift, kendisinin aldatıldığını açıkladı.

8/11

"Tehditlerinden Dolayı Susmuyorum"

“Tehditlerinden Dolayı Susmuyorum”

Daha önce Aşkın Sayarı tarafından defalarca şiddet gördüğünü anlatan Nuray Sayarı eşini çok sevdiğini fakat kendisinin son 7 yıldır aldatıldığını anlattı. Eşinin sevgilisini bildiğini fakat oğlu Doğuş ile tanıştırana kadar sessiz kaldığını anlatan Nuray Sayarı, eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti.

9/11

"Aşkın Sayarı Beni Ölümle Tehdit Etti"

“Aşkın Sayarı Beni Ölümle Tehdit Etti”

Eşi Aşkın Sayarı ve sevgilisi hakkındaki gerekli belgelerin gerekli mercilere iletildiğini ifade eden Nuray Sayarı

‘Seni paramparça yapacağım. Cesedini de köpeğe yedireceğim, kimse bulamayacak’ diye tehditlerde bulundu. Bunlara maruz kaldım. Ölsem çocuklarıma kim bakacak? Kötü bir insan olsam eşimin ailesi benim yanımda olur mu?”sözlerini kullandı.

10/11

Aşkın Beyin Avukatı : Aşkın Bey Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanmak İstedi

Aşkın Beyin Avukatı : Aşkın Bey Şiddetli Geçimsizlik Nedeniyle Boşanmak İstedi

Katıldığı canlı yayında eşi tarafından şiddet gördüğünü açıklayan Nuray Sayarı, magazin gündeminin çok konuşulanlarından olmuştu. Boşanma davası ile ilgili açıklamalarda bulunan Aşkın Sayarı ‘ nın avukatı, Nuray Sayarı’yı bu söylemlerinden dolayı suç işlediği konusunda uyarıda bulunmuştu.

11/11

 Nuray Sayarı Kimdir Kaç Yaşında Ne İş Yapıyor ?

Nuray Sayarı Kimdir Kaç Yaşında Ne İş Yapıyor ?

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı tarot falı, burç yorumu ve astronomi ile ilgilenen bir yorumcudur. 1971 doğumlu Nuray Sayarı ‘ nın eşi Aşkın Sayarı kimdir sorunun cevabı ise “iş insanı” olarak karşımıza çıkmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!