featured

Astrolojideki Doğum Haritası Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğum haritası nedir?

Doğum haritası nedir, hiç duydunuz mu? Astroloji biliminin temel taşlarından olan doğum veya bir başka deyişle yıldız haritası; insanın doğumu anında gökyüzünün fotoğrafı olarak düşünülebilir. Doğduğunuz dakika gökyüzünün konumundan çıkarılan doğum haritası insanın kişiliği hakkında birçok ipucu barındırır.

Doğum Haritası Nasıl Çıkarılır?

Doğum Haritası Nasıl Çıkarılır
Doğum haritası çıkarma işlemi karmaşık görünse de bunun için bir astrologa ihtiyacınız yok. Doğum haritası hesaplayabilen birçok internet sitesi sayesinde doğum haritanıza rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Doğum haritanızı hesaplatabilmek için doğum gününüz, doğum yeriniz ve doğum saatinizi bilmeniz yeterli olacaktır.

Doğum Haritası Nasıl Yorumlanır?

Doğum Haritası Nasıl Yorumlanır
Doğum haritası çıkarmanın aksine doğum haritası yorumlama yetkin astroloji bilgisi gerektirir. Gezegenlere ve evlere düşen burç konumları, şans noktaları gibi konumlar sizin tüm karakterinizi oluşturacaktır. Hangi burcun hangi evde etkin olduğu, hangi konumda negatif hangi konumda pozitif etkiye sahip olduğunu öğrenmek ve haritanızı yorumlatmak için online seanslarla çalışan astrologlara başvurabilirsiniz.

Bazı Doğum Haritası Yorumlama İpuçları

Doğum Haritası Yorumlama İpuçları
Doğum haritanızda göreceğiniz bazı konumlar kişiliğiniz hakkında temel ipuçlarını verecektir. Örneğin güneş burcunuz esas karakteriniz olsa da yükselen ve ay burcunuz güneş burcunuzun özelliklerini dizginleyebilir ve tetikleyebilir. Veya haritanızda baskın olan burç karakterinizde güneş burcundan daha büyük etki gösterebilir. Yükselen burcunuz ise haritanızdaki önemli konumlardan bir tanesi. Yükselen burcunuz arkadaş ortamındaki karakterinizi belli eder. Arkadaşlarınıza olan tavrınız yükselen burcunuzun özellikleriyle şekillenebilir. Diğer bir önemli konum olan ay burcu ise iç dünyanızı temsil eder. Bilinçaltınızda yatan burç özellikleri, içten içe var olduğunuz veya olmak istediğiniz karakter ay burcunuzun özelliklerini taşır. Bunun gibi daha birçok konum karakterinizde birçok farklı etkiye sebebiyet verebilir.

Herkes Doğum Haritası Yorumlayabilir mi?

Herkes Doğum Haritası Yorumlayabilir mi
Elbette işinin ehli olan astrologlar astroloji konusunda gerekli bilgi ve donanıma sahip yetkin kişiler olsa da meraklısı için doğru araştırmalar yaparak doğum haritası yorumlamak mümkün. Bu konuda okuyabileceğiniz bloglar, takip edebileceğiniz astrologlar ve astroloji kursları mevcut. Eğer astrolojiye ilginiz varsa ve doğum haritası nasıl yorumlanır merak ediyorsanız bu alanda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!